Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat ne güzel (Optimist Başlık)

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın en iç karartıcı ülkesinde yaşasak da, 3. sayfa haberleri, stress, iş, okul, gelecek belirsizliği... yüzlerce belayla kuşatılsak da, Melih Cevdet Anday ustanın dediği gibi, yaşamak güzel şey, çok güzel şey doğrusu.

Sevindirik oldum sabah sabah.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel tabi :)

gece kendinizi şehirden azcık uzak karanlık sokaklara atın..kafanızı kaldırıp yıldızlara bakın..ay'a bakın..bazen yolda yürürken kaldırımların arasından çıkmış bi çiçeğe bakın..:)

hayat güzel..sadece görmek lazım..[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım..
Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 07 Kasım 2004 07:50 tarihinde demiş ki:
Dünyanın en iç karartıcı ülkesinde yaşasak da, 3. sayfa haberleri, stress, iş, okul, gelecek belirsizliği... yüzlerce belayla kuşatılsak da, Melih Cevdet Anday ustanın dediği gibi, yaşamak güzel şey, çok güzel şey doğrusu.

Sevindirik oldum sabah sabah.

Sizi bir baghdad a yada şöyle jurnalci israil yeşil duvarlarına bir bıraksak da anlasanız veyahut hıc uzaga gıtmeye gerek yok Musul ve Kerkuk turu yaptırsak yetıcek yerının ve hayatının kıymetını bılmene!

Saygılarımla Soul![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 07 Kasım 2004 09:22 tarihinde demiş ki:

Sizi bir baghdad a yada şöyle jurnalci israil yeşil duvarlarına bir bıraksak da anlasanız veyahut hıc uzaga gıtmeye gerek yok Musul ve Kerkuk turu yaptırsak yetıcek yerının ve hayatının kıymetını bılmene!

Saygılarımla Soul!

ona bakarsan afrikadada kıtlık var! Napalım yani bizde aç ı yaşayalım bak bak orda kıtlık var biz burda yiyoruz mu diyelim !
Niye en iyi olmayalım!
Hep şükür hep şükür demekten zaten...[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik

Sosyal ağlarda paylaş

mutlyum
mutlu olamya alışmışım bi kere
eğer ben mutlu olmak istersem gerisi boş,tüm dış faktörleri gözardı edip mutlu olabiliyorum,bi nedne ihtiyacım yok,yani ağlaamk için nedenim çok,ama ağlamanın gereği yokki,mutlu oliim daha ii,bad tripe girip yatağımda ağlarım,içerim sıcarım baırırımama genelde mutsuzum diyemem.görüyorum çünkü o mutsuzluun nedenkeri bir kaç ay sonra gecip gidio.,geçmessede alışıosun
o yüzden genelede ne olursa olsun ne mutsuz fln deilim,nötr takılıyorum,mutlu olmaya çalşıyıorum.
şu ararl mutlu olmak için nedenlerim var
tek derdim öss
pnuda atlatsam
derdim tasam yok[signature][hline]sevgü kelebeğüüü...
Sosyal ağlarda paylaş

eh
zamnaı gelince vize içinde sıkarım canımı
6 ders içinde sıakrı
ama şu an öss iyüzünden canım sıkılıyor
öss bitince sıra onnarada gelir
kademe kademe bu işler :)[signature][hline]sevgü kelebeğüüü...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Kasım 2004 10:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayat gusel,a$k gusel,ya$amak gusel daha kaldı mı? heh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 07 Kasım 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın güzelliklerini görmek lazım bak mesela bana biraz önce sevgilim aradı konuştuk şimdi ne kadar mutlu ve huzurluyum :) tabii olmayanlar atlayacaktır şimdi bizim yok biz nasıl mutlu olucaz diye onlarada kendilerine acilen bi tane eş bulmalarını tavsiye ederim :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Sosyal ağlarda paylaş

ee insan bencildir işte. bireyciyiz çünkü herşeye öznel yaklaşıyoruz.
dünyanın en kötü ülkesinde yaşamaktan bahsedebiliyoruz ki bu lafı eden muhtemelen o ülkenin kaymağını yiyen sınıfta, alt tabaka da değil. doğu da terörün içinde yaşamıyor ya da en kalabalık şehrinin her yağmurda sel basan, toprak(çamur) yolları olan bir semtinde yaşamıyor. o ülkede, muhtemelen diğer ülkelerdeki bir çok insanın erişebildiği isteklere erişme hakkı var, ama dünyanın en kötü ülkesi diyor...
bağdat'ta ya da açlığın, sömürünün, sefaletin kol gezdiği yerleri örnek verenler acaba oradakilerin halinden anlıyor mu? günlük yaşamlarına yön veriyorlar mı ordakilere göre? onlar için ne yapıyorlar? Ya da sevimli bir bebek gördüklerinde, güneşli bir günde boğaza tepeden baktıklarında, barda güzel, çekici bir kız/erkek gördüklerinde herşeyi unutup o anın tadına varmıyorlar mı?
herşeyi çevremizdekilere göre şekillendiriyor, algılıyoruz. bu yüzden birisinin optimist yaklaşabildiği konuya bir diğeri pesimist yaklaşıyor. doğal şeyler bunlar :)
iyi günler güzel arkadaşlarım ( optimisit :) )

[ yukarıda ki örnekler sataşma amaçlı değildi, sadece bir analizdi. benzer bi analizi başkası ya da kendim üzerimde de gösterebilirim. insani bir özellikten bahsettim sadece. alınmaya gerek yoktur ;) ][signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğim ülkenin Türkiye olduğu nereden çıktı?

Tüm dünya insanları için konuştum ben orada, ve bu "sak da" lar, "eğer öyle bir durumdaysak bile" anlamında orada.

Paticik hedehödö ekibi olarak, bir başlığı daha piç ettiniz, en içten dileklerimle kutlarım.

Al işte, nah bakarsın hayata optimist Türkiye'de.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Kasım 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Penth burası bır mahalle veyahut bır sokagın başı değil bir forum alanı lutfen daha ahlakı cerceveler ıcınde yazınız ve olunuz ve burada herkes dusuncesını ozgurce soyler ve aynen sızın bu konuya baslarken ozgur dusunup yazdıgınız gıbı..

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...