Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Grast said: Çok iyi oynadı avrupa fatihi Galatasaray. Direkleri geçemedik. Yenildik ama lider çıkar kupayı kaldırırz. Herşey toz pembe çıkalım taksime mağlubiyetimizi kutlayalım. Haydi herkes Floryaya Arsenal-GS Uefa finalini izliyorsun herhalde TRTsporda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 AHA GOLLL. nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 neyse gsli patilere gecmis olsun diyelim ve tabii ki zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 homo yamyam dansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ulan orduspor ezerdi yazıklar olsun ya ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ez di ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bu alan denen adamı sabaha kadar tokatlayacağımı söylemiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tam bi ZAAAAAAAAAA haftası bizim monchengladbach maçındada siz yaparsınız sdfjk ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Buraka ofsayt çalıp şuna calmayan hakemin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 eski said: pzeroya guvenip bastım bragaya paraları.hadi hayırlısı Teşekkürler Pzero,teşekkürler Türkiye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi otobüsü kurcan ya sanki cl kupasına göz diktik kontratdan çok rahat yürürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Grast said: SeaGle said: Fener şu oyunu oynasın diye evladını satacak fenerliler biliyorum.sana golü atan bragalının dansını yapıyorum lapdance sevmem ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 SeaGle said: Fener şu oyunu oynasın diye evladını satacak fenerliler biliyorum. kendi evinde 1-0 yenik durumdayken 40 dakka doldurma topla gol aramaktan bahsediyorsan getir bakalım o fenerlileri zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Kaliko said: Grast said: Çok iyi oynadı avrupa fatihi Galatasaray. Direkleri geçemedik. Yenildik ama lider çıkar kupayı kaldırırz. Herşey toz pembe çıkalım taksime mağlubiyetimizi kutlayalım. Haydi herkes Floryaya Arsenal-GS Uefa finalini izliyorsun herhalde TRTsporda? Yok geçen Man UTD maçından sonra herkes burda bayram havasındaydıda ironi yapiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 BRAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Hatalarımızdan ders aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 fatih terim bırak şu görevi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 İtirazı olan yoksa PZero'yu banlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 So much for hell der, üstüne bir bardak su içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 braz a üzüldüm yav, harbiden umutluydum su gsden avrupada bu sene ama malesef yine olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 seneye artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 maçın başında sarıgülün bebesi bragayı takım yerine koymuyordu :D ama elin adamı acamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar