Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Grast said: Çok iyi oynadı avrupa fatihi Galatasaray. Direkleri geçemedik. Yenildik ama lider çıkar kupayı kaldırırz. Herşey toz pembe çıkalım taksime mağlubiyetimizi kutlayalım. Haydi herkes Floryaya Arsenal-GS Uefa finalini izliyorsun herhalde TRTsporda?
Seele Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 neyse gsli patilere gecmis olsun diyelim ve tabii ki zaaaaa
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ulan orduspor ezerdi yazıklar olsun ya ayıp be
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bu alan denen adamı sabaha kadar tokatlayacağımı söylemiş miydim?
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tam bi ZAAAAAAAAAA haftası bizim monchengladbach maçındada siz yaparsınız sdfjk ZAAAAAAA
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Buraka ofsayt çalıp şuna calmayan hakemin abv
eski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 eski said: pzeroya guvenip bastım bragaya paraları.hadi hayırlısı Teşekkürler Pzero,teşekkürler Türkiye!
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi otobüsü kurcan ya sanki cl kupasına göz diktik kontratdan çok rahat yürürüz
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Grast said: SeaGle said: Fener şu oyunu oynasın diye evladını satacak fenerliler biliyorum.sana golü atan bragalının dansını yapıyorum lapdance sevmem ki =/
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 SeaGle said: Fener şu oyunu oynasın diye evladını satacak fenerliler biliyorum. kendi evinde 1-0 yenik durumdayken 40 dakka doldurma topla gol aramaktan bahsediyorsan getir bakalım o fenerlileri zaaa
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Kaliko said: Grast said: Çok iyi oynadı avrupa fatihi Galatasaray. Direkleri geçemedik. Yenildik ama lider çıkar kupayı kaldırırz. Herşey toz pembe çıkalım taksime mağlubiyetimizi kutlayalım. Haydi herkes Floryaya Arsenal-GS Uefa finalini izliyorsun herhalde TRTsporda? Yok geçen Man UTD maçından sonra herkes burda bayram havasındaydıda ironi yapiyim dedim
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 İtirazı olan yoksa PZero'yu banlıyorum?
chagy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 So much for hell der, üstüne bir bardak su içerim.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 braz a üzüldüm yav, harbiden umutluydum su gsden avrupada bu sene ama malesef yine olmadı...
PZero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 maçın başında sarıgülün bebesi bragayı takım yerine koymuyordu :D ama elin adamı acamadı
Öne çıkan mesajlar