Creel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Cok güzel ama cok kisa bi eve online moviesi (in game ve CCP taraindan yapilmish) izlenmeli Exodus anlamadigim kismi expansion dio exodus dio? shivanin ismi son dk da deistimi noldu :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?"
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tüylerim diken diken oldu izlerken (Tevrattan örnekler falan). Patlamalar gezegen görüntüleri gemi detayları daha iyi gibi. Sıcak sıcak çıksa artık :) [Bu mesaj Fegro tarafından 06 Kasım 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bu ne zaman cikiyordu 17 sine mi ertelendi bu[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben de diyordum shiva'dan sonraki genişleme pakedi mi bu diye gamespot'ta görünce.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Öne çıkan mesajlar