Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enter the Promised Lands (Exodus)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok güzel ama cok kisa bi eve online moviesi (in game ve CCP taraindan yapilmish) izlenmeli
Exodus
anlamadigim kismi expansion dio exodus dio? shivanin ismi son dk da deistimi noldu :)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
Tüylerim diken diken oldu izlerken (Tevrattan örnekler falan). Patlamalar gezegen görüntüleri gemi detayları daha iyi gibi. Sıcak sıcak çıksa artık :)

[Bu mesaj Fegro tarafından 06 Kasım 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu ne zaman cikiyordu 17 sine mi ertelendi bu[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
ben de diyordum shiva'dan sonraki genişleme pakedi mi bu diye gamespot'ta görünce.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...