Sufi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sokaktan al. yavruyken al. bazen annelerinin ayırdığı henüz ayrılma yaşına gelmemiş yavrular görünür etrafta. genelde 1-2 gün içinde ölürler. mümkünse onlardan birini al. en çirkinini seç. merak etme en çirkini bile olsa öyle bi seversin ki sen de şaşarsın. çirkin kediler genelde sokakta en çok horlanan, aşağılık insanlar tarafından en çok tekmelenenler olur. söylemişler zaten, kedinin cinsinin huyuyla pek alakası olmaz. genel bikaç şey söylenebilir bazı türler için ama o genellemeler de çok esnektir genelleme bile sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 asil bir ırk al. siyam al. paran varsa savannah al. savannah f2 falan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 oha barınaktan al denmemiş galiba şaka gibi. Barınaktan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 British shorthair al. İlle markası iyi olsun dersen. http://www.youpet.com/graphics/animals/british-shorthair-cat.jpg Adını duman koyacaksan hiç alma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sipeyskeyk said: Adını duman koyamıycaksan hiç alma ama. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kedi alınmaz sahiplenilir zamanla da o seni sahiplenir bir bakmışsın evde sen misafirsin. Bu sebepten sokaktan al hem sevap olur yok çok para vermek istiyorum dersen var petarkadaş vb sitlerde barınaklara 500TL para yatırınca güzel yavrucaklarından seçmene izin veriyorlar vs. gidip petshoplara para basmayın lütfen oradakilerde can tabiki hatta belki de daha muhtaç yuvaya ama işin ucunda onları para ile satmak olunca tüylerim ürperiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 petshop arz talep meselesi, sen almazsan adam satamaz. alırsan daha çok satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 arada petshoplarin onunden gecerken bakiyorumda o sevimli hayvanlar mayismis bir sekilde sanki narkoz yemis gibi yatiyorlar yahu. uzuluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Abi barınakta insan istediği tarz kedi nereden bulacak siz onu unutuyorsunuz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben bu başlığı niye sürekli Hangi Kredi Kartı şeklinde okuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Çünkü kapitalist düzenin kölesi olmuş materyalist bir bireysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Emin olun petshoptaki kediler daha muhtaçlar. Hele yazın sıcağında ufacık kafeslerde kendinden geçmiş hayvanları görünce bunu daha iyi anlamış oldum. Bir de o petshoplara koyuyorlar askeri ücretten ergenleri. Daha da eziyet oluyor yavrulara. Umurunda değil çalışanların yavrular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 şimdi baktığım kediyi sokaktan almıştım annesi terk etti diye. yan evden yaşlı bi adam temizlik yaparken yuvayı fln dağıtmış. gözleri daha yeni açılıyor fln. karısına "çorba ısıt ver şuna hacı" dedi. (biberonla bile süt içemeyecek kadar küçük) o anda acıyıp aldık kediyi eve. süt anne fln ayarladım başta şimdi aşıları fln yeni bitti 6 aylık daha. cins kedilerin çoğundan daha güzel oluyor sokak kedileri. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://blaue-samtpfote.de/images/mg3992studrosabraundanica.jpg russisch blau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ulgio said: Abi barınakta insan istediği tarz kedi nereden bulacak siz onu unutuyorsunuz sanırım pelüş kedi al demiş birisi. sen onu dinle öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar