Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Şimdi steam'de gördüm oyunu, ilk defa duyduğum için ve oyun 50 dolar olduğu için ilgimi çekti niye bu kadar pahalı gibisinden. Oyunu eski Operation Flashpoint yeni ARMA'nın yapımcıları Bohemia Interactive yapmış. Bildiğim kadarıyla bu ARMA serisinden başka oyunları da yok hani bunların. Oyunun trailerı ilginç baya. söylenilene göre Action + Strategy elementleri kombine edilmiş. bana ilk bakışta BF2142'yi biraz da planetside'ı anımsattı. bizim bi carrierımız var, düşmanın carrierı var, uçaklar, tanklar falan, muhtemelen carrier patlayınca oyun biter tarzı bişey aynı 2142'deki Titan modu gibi. DayZ'den kırdıkları parayla yapmışlar heralde dicem de releaseler yakın o yüzden ARMA'dan damlayanlarla yapmışlar o zaman dfg ama ne bilim garibime gitti Bohemia büyüyor herhalde, bir yandan ARMA 3 ile uğraştıklarını biliyoruz, bir yandan DayZ stand alone yapıyorlar, bunların yanında süpriz oldu bu oyun benim için. oynamış olan varsa bi review yaparsa sevinirim. ayrıca şu anda öğreniyorum ki, 1988'de varmış böyle bi oyun, remake gibi bişeymiş. böyle bi trailer; http://www.youtube.com/watch?v=7lp-YwQwHyk bu da gameplay; http://www.youtube.com/watch?v=TxJA8cPWTkQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 benim baya hoşuma gitti, xboxa satınaldım, trackers sayısı artarsa bi oynicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 güzel bir oyuna benziyor ama fiyatı yüksek.mop var, dishonored var, xcom var geldimi arka arkaya geliyor hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 oyun güzel de çok ayrıntılı yahu, hayvani apm gerektirir ki ben çok kötüyüm bu muhabbette. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ortaokula giderken bunun çok benzeri bir oyun oynamıştım ona benzettim. robotu kontrol edip, binaları dikip farklı robotlar spawn ettirip düşmanı yok etmeye çalışıyordum. adını hatırlamadım ama buna benziyordu. hatırlayan varsa hatırlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 arma 3 motoru galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 battle zone mu teodor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 evet battlezone.. nasıl unutmuyorsunuz isimleri ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 tarifine baktım aklıma yeşil ve zone geldi. tahmin ettim google a battlezone diye çıktı. yoksa nokta atışı yapmıyoz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Oyun baya iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Sırf meraktan malum yerlerden indirip kurdum. Grafikleri baya iyi. Oyun baya zevkli. Ancak hem çok zaman alıyor hemde AI'si, Pathfindingi çok kötü. Bazen öyle durumlar oluyor deli ediyor insanı. Bir RTS oyuna göre baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 valla tahmin edebiliyorum, klasik Bohemia olayları. Oyun baya iyi, ama buglar olsun, AI olsun adamı fıtık edebiliyor. patchler ile tam kıvamına gelir herhalde. bakalım bi ara ben de indirip denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 demin amazondan 1 cente aldım pricing error ftw lel, artık bu işlerle günde max 10dk alakam olsa da yine yakalıyok asdgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ve bize haber vermedin sadece hava atmak icin mi yazdin? http://j1310.hizliresim.com/1g/9/tdsjc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 EVET! abi ben orderı verdiğimde düzeltilmişti zaten adsf. günde 10dk nete bakabiliyorum zamansızlıktan tam o ana denk geldi 5dk falan sürdü hata, belki daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 adam günde 5 dakka nete baktığında, indirimdeki ve beleş oyunlara bakıyor sadece reddit'ten falan. böle bi kafada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 50 60 tane tab pinli panpa her zaman, iclerinden 1-2 tanesi o tur olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar