DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 çekirgeden ben de çok korkarım. yavşak hayvanın ne zaman nereye zıplayacağı belli değil.
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mutfağı küçük sinekler istila etti 1 haftadır ,öyle böyle değil ama onlarca sinek her tarafta ,sheltoxlayıp duruyorum mutfak kapalı devamlı ,ya onlar ölecek ya ben ölecem yiyeceklerden zehirlenip hadi hayırlısı
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Trypophobia diye birşey yok ztn vatandaşın ürettiği bir kelime :) ama o larva vari delikler yada ne biliyim yeni saç ektirmiş bir adamın kafası gibi grup halinde delikli şeyler tiksindiriyor beni.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 çöpü düzenli at, bulaşık bırakma ilaca ihtiyacın olmaz.
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 işte artık o ikisinde yapmak için çok geç ,bi kere türediler ,ayda 1 çöp atıyodum böyle oldu :(
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 copry said: Unutmuştum negzel bunu yaaa :( Boşver yea aramızda arıdan korkup motora binmeyen arkadaşlarımız da var. sözüm meclisten dışarı tabi ki =P
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Seperate said: ayda 1 çöp atıyodum böyle oldu :( NE?
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Seperate said: Mutfağı küçük sinekler istila etti 1 haftadır ,öyle böyle değil ama onlarca sinek her tarafta ,sheltoxlayıp duruyorum mutfak kapalı devamlı ,ya onlar ölecek ya ben ölecem yiyeceklerden zehirlenip hadi hayırlısı Dışarda yiyecek bırakma, çöp ve diğerleri denildi
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 o zaman bu ulvi görev bana düşsün Trypophobia http://xcd.xanga.com/2778503b675a0261895789/b136034929.jpg http://trypophobia.net/wp-content/uploads/2011/07/trypophobia5.jpg
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Masticore said: Trypophobia diye birşey yok ztn vatandaşın ürettiği bir kelime :) ama o larva vari delikler yada ne biliyim yeni saç ektirmiş bir adamın kafası gibi grup halinde delikli şeyler tiksindiriyor beni. abi şundan zaten tiksinmeyen insan sayısı çok azdır. sadece biri çıkıp bi ad takmış buna, pek az kişi biliyo o adı, sonra hepsi "ay bende de vaar" diye organize olmuşlar. boktan tiksiniyoruz diye bokfobimiz var demiyoruz veya sümükfobisi falan, normal bişey yani o tiksinti.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tryhedehödö denilen şey genel olarak herhangi bir delik öbeğinden korkmaya verilen isim milletin kolunda, yüzünde memesinde, içinden böcek yumurtası pörtlemiş gibi duran acayip deliklerden iğrenip de hemen ıyy bende tryhede var diye geliyosunuz buraya
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fobi mobi anlamam ama görünce sırtımdan aşağıya bir ürperme ile tüylerim diken diken oldu.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aramızda korkuyla tiksinmeyi aynı gruba sokan arkadaşlar var ciddi ciddi.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 copry said: Arılar sokasıca -_- ya biri nil'i çağırsın tekrar foruma. bi karınca diyelim sora gitsin geri :)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 aramızda tiksinip korktuğunu sanan arkadaşlar var ciddi ciddi CMOOOON abi bi de; korkmak da gayet normal hani. sonuçta içinde ne olduğunu bilmediğin bi delikten elbet korkarsın abuk subuk bişey çıkar diye. o da normal yani o yüzden yine tritoyfobiyanız yok, özel değilsiniz za.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 calimero said: copry said: Arılar sokasıca -_- ya biri nil'i çağırsın tekrar foruma. bi karınca diyelim sora gitsin geri :) Hiç çagırmasak? 3 tane kızı kaldıramıyor ki forum, her postta bir dişilik tripleri her birinden. Eskiden dişiler bizimle beraber oyun atardı, bunlar günlük spamliyor.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 işte ama nil beraber oyun atılan bir dişiydi. karşı base'te hp doldurmaya gitse de mazur görülesiydi yani asafkafagasd
Öne çıkan mesajlar