Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://www.bodybuilding.com/fun/2012-olympia-webcast-replays.html Bu gece genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Gogo phil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kai olsun bu sefer. Flexde iyi. ama muhtemelen team muscletech basi ceker yine phil-cutler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bence bu yarısmaya minimum performans limitleri gelmeli. ehr yarısmacı bilmem kac kilo kaldırabilmeli, bilmemkac kmyi bilmemne sürede kosabilmeli, engelli kosuyu gecebilmeli, kalp ritmi düzgün olmalı vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tam dediğin gibi değil de en güçlü adam yarışları var onlar mükemmel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yok bu yarısmaya katılmak için diyorum. bazı limitleri gecebilmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Cuce said: bence bu yarısmaya minimum performans limitleri gelmeli. ehr yarısmacı bilmem kac kilo kaldırabilmeli, bilmemkac kmyi bilmemne sürede kosabilmeli, engelli kosuyu gecebilmeli, kalp ritmi düzgün olmalı vs vs fitness kategorisinde öyle bi yarışma var. dips şınav çekme falanda olympiada zor. ayrıca ben replayleri bile izleyemiyorum ya halletmem laızm başlayana kadar. film yüklü değil diyor sağ tıkladığımda. chrome mozilla explorer hiç biri açmıyo replayleri mesala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 powerlifter degil ki adamlar niye guc gosteri yapmak zorunda tutulsunlar. world strongest bb'er yarismasi falan yaptilar onu da jonnie jackson istedi zaten karsisina ben white cikmisti sadece. 55 kg dumbbell la side lateral raise yaparmis oturdugu yerde jonnie baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 hee konferansda o yüzden strongest bodybuilder diyodu ona. konferansı izleyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 İZLEYEMİYORUMMMMMMMMM REPLAYLERİ İZLEYEBİLEN VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Nekro said: powerlifter degil ki adamlar niye guc gosteri yapmak zorunda tutulsunlar. world strongest bb'er yarismasi falan yaptilar onu da jonnie jackson istedi zaten karsisina ben white cikmisti sadece. 55 kg dumbbell la side lateral raise yaparmis oturdugu yerde jonnie baskan 55kg ne lan oha. nizami mi dirsekler az bükülü mü falan, yine de fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 10luklarla yapılmıyor nerdeyse o :/ Öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 tiLi said: Nekro said: powerlifter degil ki adamlar niye guc gosteri yapmak zorunda tutulsunlar. world strongest bb'er yarismasi falan yaptilar onu da jonnie jackson istedi zaten karsisina ben white cikmisti sadece. 55 kg dumbbell la side lateral raise yaparmis oturdugu yerde jonnie baskan 55kg ne lan oha. nizami mi dirsekler az bükülü mü falan, yine de fark etmez yok dirsekler bukulu yapiyordu da farketmez pek abi ben o agirlikla deadlift yapiyorum asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Phil Heath wins the 2012 Mr Olympia! 2nd Kai Greene 3rd Shawn Rhoden 4th Dexter Jackson 5th Branch Warren 6th Dennis Wolf Shawn Rhoden'i bilmeyen varsa baksın bi. sağlam yani gelecek senelerde olympiayı zorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 cücenşnd emek sitediğini anamadınız siz o diyo ki adamlar kaslı olsun ama sırf görüntü olmasın sporcu olarak kaslı olsunnar diyo yane minumumlar olsun ponnarı gecen girebilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 tiLi said: Nekro said: powerlifter degil ki adamlar niye guc gosteri yapmak zorunda tutulsunlar. world strongest bb'er yarismasi falan yaptilar onu da jonnie jackson istedi zaten karsisina ben white cikmisti sadece. 55 kg dumbbell la side lateral raise yaparmis oturdugu yerde jonnie baskan 55kg ne lan oha. nizami mi dirsekler az bükülü mü falan, yine de fark etmez 55lbs olmali o. Phil heath 22-24kg ile yapiyor. Ben, one arm side lateral raise, kaldirdigim tarafa sarkarak, nizami, 1sn kaldiris 2sn indiris seklinde 16kg ile 8 tekrar cikariyorum. Ustunde yapanlara da cok saygi duyarim cunku genetik olarak guclu oldugum bir bolge. Yani 30-40kg basacak bir adami dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 valla onu ben 8kg ile yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Aynen abi benim kollarım zayıf ben en fazla 7.5 kg yapabiliyorum 25 yapabilene helal olsun ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 oturarak yapiyorum ben daha fena. ayakta gene daha rahat ama oturup yapmak tam bir felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Oturarak 14-16kg ile hayatta set cikaramam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 14-16 mumkun degil zaten canim. 12 falan bile en iyi gunde duzgun sekilde 6-8 tekrar cikarirsam mutluyumdur. bu arada perfect 3 ay oldu gram kaldirmadim tatili bitiremedim daha :D donunce sizlere ilculeri yazarim , boyle sporun diye baslayip devam eden bir suru kufuru yazdigimi farz edin. donunce eger gucumu ve benligimi hazir edebilirsem :P fena bir program hazirladim kendime. isin kotusu 3 ay gecti gram sevk kalmadi icimde bu kotu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://i.imgur.com/nb46o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar