Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Olympia

Killer

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

bence bu yarısmaya minimum performans limitleri gelmeli. ehr yarısmacı bilmem kac kilo kaldırabilmeli, bilmemkac kmyi bilmemne sürede kosabilmeli, engelli kosuyu gecebilmeli, kalp ritmi düzgün olmalı vs vs

fitness kategorisinde öyle bi yarışma var. dips şınav çekme falanda olympiada zor.

ayrıca ben replayleri bile izleyemiyorum ya halletmem laızm başlayana kadar. film yüklü değil diyor sağ tıkladığımda. chrome mozilla explorer hiç biri açmıyo replayleri mesala
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

powerlifter degil ki adamlar niye guc gosteri yapmak zorunda tutulsunlar. world strongest bb'er yarismasi falan yaptilar onu da jonnie jackson istedi zaten karsisina ben white cikmisti sadece.

55 kg dumbbell la side lateral raise yaparmis oturdugu yerde jonnie baskan

55kg ne lan oha. nizami mi dirsekler az bükülü mü falan, yine de fark etmez
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Nekro said:

powerlifter degil ki adamlar niye guc gosteri yapmak zorunda tutulsunlar. world strongest bb'er yarismasi falan yaptilar onu da jonnie jackson istedi zaten karsisina ben white cikmisti sadece.

yok dirsekler bukulu yapiyordu da farketmez pek abi ben o agirlikla deadlift yapiyorum asdas
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Nekro said:

55lbs olmali o. Phil heath 22-24kg ile yapiyor.

Ben, one arm side lateral raise, kaldirdigim tarafa sarkarak, nizami, 1sn kaldiris 2sn indiris seklinde 16kg ile 8 tekrar cikariyorum. Ustunde yapanlara da cok saygi duyarim cunku genetik olarak guclu oldugum bir bolge. Yani 30-40kg basacak bir adami dusunemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

14-16 mumkun degil zaten canim. 12 falan bile en iyi gunde duzgun sekilde 6-8 tekrar cikarirsam mutluyumdur.

bu arada perfect 3 ay oldu gram kaldirmadim tatili bitiremedim daha :D

donunce sizlere ilculeri yazarim , boyle sporun diye baslayip devam eden bir suru kufuru yazdigimi farz edin.

donunce eger gucumu ve benligimi hazir edebilirsem :P fena bir program hazirladim kendime.

isin kotusu 3 ay gecti gram sevk kalmadi icimde bu kotu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...