goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 doktora gitmediğin kabahat. ölürsen kimse arkandan ağlamaz bu forumda. çakal sürüsüyüz biz. şaka bi yana sağlık ciddi iştir, git sıkıntını ciddi birine anlat. ama doktor ama psikiyatr. çekiniyosan tanıdık doktor vs sor etrafa, onlar yönlendirsin, anlatsın biraz. psikolojik olmasa bile o boyuta getirir, uykudan korkar olursun. ama redin dediği gibi cinlere falan bağlarsan o gifler burada duvar olur rüyalarına taşar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 arka sayfada üstüme alınacagım bir yazı bulamadım ahah adam burda doktora gitmediği forumdan yardım istediği için ölecek.iq su düşük olan dalga geçenler mi olacak peki canın sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Tamam. Bu arada ne cini abi, adama gülerler. Ama bir korkum daha var maalesef, ben doktora gittiğim zaman onun da bunlara gülmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 uyurken birden göğsümde acayip bir ağrı ile uyanıyorum bazen ağrıdan hareket edemiyorum, hatta bazen rüyalarımı da etkiliyor bu diye basitleştirip anlat. üzerime bir karanlık çöküyor falan dersen dikkate almaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Havenless said: Tamam. Bu arada ne cini abi, adama gülerler. Ama bir korkum daha var maalesef, ben doktora gittiğim zaman onun da bunlara gülmesi. abi niye gülsün. doktor dediğin adamın götündeki bağsura çözüm bulup söylüyo lan buna niye gülsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Havenless said: Psikoloğun sizden farklı bir şey söyleyeceğini ummuyorum. Gittikçe daha da uzun sürüyor, daha da sıklaştı. Kalbim delik benim ama direkt onunla ilgili olduğunu da sanmıyorum. Zaten zifiri karanlık, lan bir ara her şey karardı abi, sanki uyanmaya zorladıkça daha da hissettirdi kendini, daha da uzaklaştım. Bırakacaktım artık kendimi. bilmiyorum da yani fiziksel olaylar rüyalarını etkiler. hiç mi küçükken rüyanda suya girdiğini görüp altına işemiş bir şekilde uyanmadın arkadaş. dediğinin teorik olarak bundan farkı yok, gerçek dünyada olanla rüyanın birbirine karışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Adam doktora gitmesin, patiye topic açsın, ciddiye alınmayı beklesin. Alınmayınca da atar. Biz 2004'ten beri yüzlerce community feeling topiği gördük, trolleniyorsan kendin ypaman gereken birşeyi yapmıyorsun demektir. Gideceksin o doktora, psikiyatriste, ondan sonra buraya topic açıcaksın ki altından girip üstünden çıkmayalım. Internette yeni olmanın da bir adabı var. Al, complimentary reaction gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 okumadım, doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 gogo kardiyoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kız sorunu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Karabasan gelmedi ama ben gittim kendisiyle görüştüm, dedim böyle böyle bizim çocuğa musallat olmuşsun falan, dedi yok abi öyle bi şey olabilir mi ne zaman yanlışımi gördün falan. Bilemiyorum artık yalan mı değil mi. Çişimi yastığa yaptım direk kafadan etkilesin diye, işe de yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 said: Kız sorunu mu Hem de nasıl. said: Karabasan gelmedi ama ben gittim kendisiyle görüştüm, dedim böyle böyle bizim çocuğa musallat olmuşsun falan, dedi yok abi öyle bi şey olabilir mi ne zaman yanlışımi gördün falan. Bilemiyorum artık yalan mı değil mi. Çişimi yastığa yaptım direk kafadan etkilesin diye, işe de yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya salak işte panik ataksın. git bi kardio-psikolog-pskiyatr üçlüsünü. ilaca da tonla para ver arada. sende başka bişiler de var zaten. lustralı falan dayasınlar sana. en temizinden çuvalla paran gitsin. ya da kendini inandır gerçekten "hakikaten adam doğru söylüyor yahu" de. çişini sür suratına. zaten bunu yaptıktan sonra a.ben ne yapıyorum be diyip adam olacaksın b.hakikaten işe yarıyor diyip devam edeceksin c.ühühühüh diyip bilekleri keseceksin. sonuncusu kendi tercihindir, çişin yan etkileri arasında yer almaz. üretici firma sorumlu değildir. şimdi lütfen gidip başka yerde aptal olur musunuz? hepiniz lan. esas çözümün suratına çiş sürmesi olduğunu anlayamayan herkes aptaldır. SEN SEN SEN HEPİNİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 karabasan bu. çok sık olur bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bence doktora gitmek tek çözüm değil. her boka doktora git rörrö diye atlamayın. internet bunun için var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 olm adamın kalbi delik ve kalbinin orda ağrı hissediyor öküz gibi. doktora git demeyelim de mahmuda git mi diyelim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 okumadım ki derdini çok uzun yazmış, o zaman gitsin doktora. ama yok lan yine gitmesin. koli bandıyla halledilir gibi geldi delikse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 of dasaaa be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hocaya gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kocaya gitsin, evde kaldigindan oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 üzerimden siyaset yapmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 panpa geçmiş olsun ama http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269149_275323439251613_605613102_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ara tatile ameliyat günü aldım bu sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ameliyatta içindeki gizli stalkerıda alacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yok butthurt fixleyecekler ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar