-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yanında kedi varsa bir şey olmaz merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 cumartesi işi olmayanlar moba, gw2 oynuyordur şimdi. işi olanlar da fosur fosur uyuyordur. böyle bir bela benim başıma hiç gelmedi; neyle cebelleştiğini bilmiyorum, ama bence yat uyu. daha beter üstüne git yani. dediğim gibi, hiç başıma gelmedi ama bunun üstesinden gelinebileceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi ben bi kere bildiğin öldüm ya. yüksek bir binada çatı katındaydım. uyurken ruhum havalandı. tamamen ayrılmadım vücudumdan ama böyle çekildiğimi hissettim havaya(baya da yükseldim). vücudumun soğudunu farkettim. sonra zank diye geri geldim. o anki hislerimi tarif edemiyorum tabi şu an. çok ilginç bir deneyimdi. hani öldüğünüzde diyeceğinizi düşündüğünüz kelimeler vardır ya. vay be demek bu kadarmış şimdi ne olcak falan gibi. hepsini gerçekliğinden emin olarak söyledim. ilginçti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Yapabiliyorsan uzun süreli bi patlat.Fıstık gibi uyursun sabaha fişek gibi kalkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Tamam, pazartesi doktora gidiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 BramStoker said: ben bunların ne olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ve sen de az çok nelerden bahsettiğimi anlamışsındır sanırım. tutup çekmeyi başaramadıkları insanlardan bir çıkarları var mı, bir şey elde ediyorlar mı bilemiyorum ama çok pis bir şey. inanç sistemin her neye dayanıyorsa ona yakarman çözüm olacaktır sanıyorum. ne zaman çıkıyo bu film arkadaş? bir dabbe vakasının devamı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ne güzel çözüyoduk sorunu. http://i.imgur.com/Cv7U5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bana da olmuştu bu olay ya, internetten falan araştırdım epey. Uyku felci geçiyordu çoğu yerde. Mantıklı da geldi, beyin kendini kitlemiş gibi oluyordum resmen, bağırmak istiyorum bağıramıyorum, nefes bile alamıyordum tam. Rüya falan görüyordum ama hatırlamıyorum şu an. Dişlerimin dökülmesi olayını gördüm bir kere onu hatırlıyorum. Yaklaşık 1 hafta aralıksız her gece oldu, sonra geçti kendiliğinden. Berbat bir histi o uyanamama süreci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Rerore said: http://thorgolucky.com/images/Standard_Model_Equation.gif yatmadna önce ayetel kürsi oku böyle model olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 PastorOfMuppets said: Ne güzel çözüyoduk sorunu. http://i.imgur.com/Cv7U5.jpg Pardon ama siz kimsiniz? "Beyler" dediğimi de hatırlıyorum ama Güney Koreli kızımız hala reaction almaya devam ediyor. Durduk yere sorun yaratma Saliha abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 vee giflerle dayak dersimiz başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 böyle mi? http://www.eflworksheets.com/onlineexercises/animatedonline/hitting.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 o da iyimiş asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Havenless said: Pardon ama siz kimsiniz? "Beyler" dediğimi de hatırlıyorum ama Güney Koreli kızımız hala reaction almaya devam ediyor. Durduk yere sorun yaratma Saliha abla. http://i.imgur.com/vMK60.png Allah eglence var. "lol ur a girl" tier 3. sınıf hakaret: Check. Mad Status: OFF DA RAILZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 evet hadi insan göz yaşlarını ağla bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bebeyim dememis kopek baligi. duzgun tercume edelim. trt spikeri olmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Havenless said: Abi rüyada ölüp gideceğim diyorum daha eğleniyorsunuz, akıl hastası mısınız? Ruhum acıyor Monaco. @PastorOfMuppets Alakası yok, zorlama. @Teodor abi senin nick o tip rüyalara zaten müsait. related fotoş; http://img.blogcu.com/uploads/korkuyormusun_freddy.jpg he's coming for you... bi de; http://www.karikaturbul.com/Content/Karikaturler/Umut-Sarikaya/sizofren-taraf.jpg ayrıca; dasaaa said: çişini sür abi suratına cin kaçırandır büyü bozar cildi gençleştirir adam zorla sürdürcek lan sonunda kdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sürmüş olsaydı şimdi dua ediyor olacaktı abi bana. "çok şükür dasaaa'yı dinlemişim." diyecekti. huzurla uyumuş olacaktı. burada hâlâ dolanıyor.. çiş sür ya hu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Adam ne güzel teşhisi koymuş. Llama said: karabasan Sen daha Havenless said: Ya abi, karabasan da değil uyku felci de. Acı çekmiyorsun bunlar olunca, hala anlayamadım o acının kaynağını. Biri bana zarar vermeye çalışıyormuş gibi, paranoyak oldum iyice. yazmışsın. Anlattığın şey bire bir karabasan tarifi. Acı konusu orada soru işareti fakat bence bu kadar absürd olaylar yaşarken psikolojik bir acı olabilir diye düşünüyorum. Ama en temizi psikiyatriste git,psikolog demiyorum he...Yoksa burada paticik ahalisi seni deli eder. Buradan fazla bir medet bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Havenless said: Nereden başlayacağımı da bilmiyorum ama artık acı çekmeye başladığımdan yazmam gerekti. Daha önceleri de ara ara oluyordu ama bu sefer gerçekten farklı, 3 gün önce sabaha karşı canavar kedim uyuyunca ben de biraz uzanayım dedim. Kalktım, üst kata çıktım, camları-kapıları kapattım, yorgunum, en sonunda ışıkları da kapattım, yatıcam, birkaç saat sonra okula gitmem gerek ve neredeyse ayakta uyumak üzereyim. Aradan ne kadar zaman geçtiğini bilmiyorum, farkında olmadan sızmışım ama uyuya kaldıktan bir süre sonra (kim bilir kaçıncı) rüyanın bir kısmından sonra sağ göğüs kafesimin hemen altında imkansız, noktasal bir acı yoğunluğu hissettim. Rüyanın nasıl bir şey olduğunu ben de hatırlamakta zorlanıyorum şimdi, ama rüya gördüğümün bilincindeydim, ve rüya gördüğümü bu acıyı hissettikten sonra farkettim. Acıyı hissettiğim an (yanlış anlamayın) hareket edemiyorum ama gözlerimi açabildim (rüyada). Bir süre acının geçmesini bekledim, çünkü rüyadayım, rüyada olduğumun da farkındayım ama nasıl acıyor, hareket de edemiyorum, bağıramıyorum da, evde kedi hariç kimseler yok, biliyorum bağırmak biraz saçma bu durumda ama bağırtacak kadar acı veriyor, bunu bilip yine rüyada olduğunu bile bile rüyada bağırmak daha da saçma. Her neyse, rüya görürken gözlerimi açıp yataktan kalktım. (Henüz bir değişiklik yok, ne yazık ki hala rüyadayım) Her şey siyah-beyaz, çok koyu kırmızı, çok koyu lacivert, hala rüya ile realite arasında bir yerdeyim. Nerede olduğumu bilmiyorum ama odama benzeyen bir yer, bu arada uyanmak için zorluyorum kendimi ama o da yok, odadan çıkacak gibi oldum, çevreye bakarken arkama bakmamam lazımdı ama baktım, saçma gelecek biliyorum ama az önce kalktığım yatakta hala ben yatıyordum. Bu sefer gerçekten acı çektim abi, hem de rüyada, gerçek bile olmayan bir yerde. Ama yataktan kalktıktan biraz sonra kayboldu o acı. Ben uyandıktan sonra ise sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı, sadece terlemiştim. Astral seyahat değil, Lucid dream de değil abi bu, lucid'e daha yakın olduğunu bildiğim halde korkudan odadan çıkamıyorum. Rüyayı kontrol edecek gibi oluyorum ama gördüğüm rüyaların genelde 10'da 8'i aynı rüya... Saçma derecede absürd renkler, kabus gibi karartılar görüyorum zaten anormal bir rüya olunca. Yıllardır uyku sorunu zaten var ama son bir yılda iyice saçmalamaya başladı. Sanmıyorum geçeceğini de, içimden geldi yazayım dedim. Bence anneni sağlık durumundan kaynaklanıyor( yanlış hatırlamıyorsam) Psikloğa gidiyorsun umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bunun psikiyatrına remote accessim olsa suratına çişini sürmesini söylerdim. ama öncesinde bi kaç kontrol yapmamız gerekebilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Karabasan. Karabasanda canın yanabiliyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 herşey stresten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bak nutella'nın dediği de doğru. ailenden dolayı,iş hayatından dolayı,sağlığından dolayı ay da kim bilir ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı stres sahibiysen pekala bu tür şeyler olabilir,normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ardeth said: ne zaman çıkıyo bu film arkadaş? bir dabbe vakasının devamı mı? çok hevesliysen 120 sayfa senaryosunu bir ayda teslim ederim. prodüktörü sen arayacan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar