şu her konuda haksızsın geyiğinide kim öğrettiyse.sanki beni tanıyormuş gibi.
2 tane film beğenmeyince, çirkine çirkin diyince haksız oluyoruz.he oldu.
çoğunluk her zaman haklıdır diye birşey yok tabi.degişkendir.ama bu konuda düşüncelerini belirten cogu kişi mantıklı ve haklı.
kimse ben olsam gider herkesi vururdum tarzı ahkam kesmiyor.yani elimizde kola ile ramboculuk oynamıyoruz
ajdar ne kadar mal ise bu adamda öyle mal bir iş yapmış.ben videoyu izlerken mermilere dogru yürüyen kamerası açık.lafta arkadaşlarını kurtarmak için inen fakat video sonunda help diyen bir adam izledim.
yoksa kimse ben olsam orda mermilere kafa atardım.veya elimle durdurur geri fırlatırdım demiyor
asıl mala mal demeyerek boşuna antilik yapanlar haksız
seni tanısam nolur tanımasam nolur. vizyon, oyun, futbol vs gibi forumlarda görüyoruz yazdıklarını yani, herkes 2x2=4 derken "hayır ya 5" diyorsun adeta.
siz savaş oyunlarda yaptığınız şeyleri yapmadığı için diyorsunuz. altta sam'e yazdığım şeylere baksaydın biraz daha anlayabilirdin durumu. adam cover olmadığını bile bile ateşi üstüne çekmek için çıkıyor oraya. naapmasını bekliyorsun.
neyse kime ne anlatıyoruz ki, internet eğitim almış asker dolu yani, her biri ayrı bir profesyonel yorum yapıyor olaya.
Öne çıkan mesajlar