eklego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sadece 12 den önce uyanmamak istiyorum olayım bu. 8 de uyanmak içinmi yaratıldık anlamıyorum ayetmi veya benzeri birşeymi var. "Ey sabahın köründe uyananlar, şüphesiz biz sizi bu saatte sövün diye uyandırdık". varsa bilelim instant dinden kaçma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bay bay izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şu dünyadan öldükten 50 yıl sonra hatırlanmayacak insanları belirleyip çıkarsak ya, niye yaşıyoruz olm biz. sivilızeyşına koyduğumuz tuğlayı tartsak 0.001 mg etmez. boşuna et stoğu tüketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mazeretim var asabiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çok yanlızım be pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 said: Hello, So the tasks woulbe be: - 3D Modeling - Texturing - Rigging - 4 Animations 1200$ Is a good price for you? Let's negociate lan git ağzını yüzünü kırdırtmadan!! 1200 dolar dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bbt de 5bine alıyorlardı iyiymiş 1200 afhasgdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tropik bi adaya yerlesip, bakkal isletmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kafe açacağım bende balıkçılık yapacağım kendim içinde akila bakkal yerine barda durursan sana bi teklifim var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bekârlık sultanlık. nasıl ayrılıcam bilmiyorum bok gibi bi durumun içine soktum kendimi. evlenmek istemediğim biriyle ciddi düşünüyorum modeli çiziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi kere başıma geldi şu. çok fena feci felaket felfecir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 wastyrx said: Kafe açacağım bende balıkçılık yapacağım kendim içinde akila bakkal yerine barda durursan sana bi teklifim var sdf gunde 2 yerli ickiye calisirim abi, gece barin altinda yatarim, bi de tuttugun baliklari yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hamak kurar orada yatarız abi, bana da yapacaksan balık anlaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 son günlerde farkettimki iş yerinde müzik dinlerken kulaklığın kablosunu ısırıyorum çokda zevkli allah sonumu hayır etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yahu neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ren said: şu dünyadan öldükten 50 yıl sonra hatırlanmayacak insanları belirleyip çıkarsak ya, niye yaşıyoruz olm biz. sivilızeyşına koyduğumuz tuğlayı tartsak 0.001 mg etmez. boşuna et stoğu tüketimi. sivilızeyşını evrene göre tartsan 0.001 mg etmez onu napcaz. Ya elin marslısı bizi teknolojik anlamda ç.künde sallarsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 mars'ta hayat yok. [hr] Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?5,6737340,6737981#msg-6737981 Trias said: benim ingilizce hocası iyi kazanıyor(muş) fox tv ye çıkmıştı bir kez fındık kadar heden kafam kadar memen olacak. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Daha ne kadar mal mal oturacaksın, yaz artık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 gavur izmirin müslüman kızına denk geliriz aylardır tanışmak istediğimiz şahısla ortak bi toplantıda buluşmak için bekleyip toplantıyı sadece o hafta başkasının ayarlaması sebebiyle bu fırsatı kaçırırız. ve şu anki tahminim; bu kız da %80 kezbn çıkacak. yukardaki şahısların 3 ü de ayrı. allahım beni mi sınıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 AAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Hayat bazen çok kolay =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ya bi erkek olgun yaşta bi erkek, neden karşısındaki bayana sürekli çok güzelsin der acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 skmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar