Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece 12 den önce uyanmamak istiyorum olayım bu. 8 de uyanmak içinmi yaratıldık anlamıyorum ayetmi veya benzeri birşeymi var.

"Ey sabahın köründe uyananlar, şüphesiz biz sizi bu saatte sövün diye uyandırdık".

varsa bilelim instant dinden kaçma sebebi.
Mesaj tarihi:
şu dünyadan öldükten 50 yıl sonra hatırlanmayacak insanları belirleyip çıkarsak ya, niye yaşıyoruz olm biz. sivilızeyşına koyduğumuz tuğlayı tartsak 0.001 mg etmez.

boşuna et stoğu tüketimi.
Mesaj tarihi:
said:
Hello,
So the tasks woulbe be:
- 3D Modeling
- Texturing
- Rigging
- 4 Animations
1200$ Is a good price for you? Let's negociate

lan git ağzını yüzünü kırdırtmadan!!
1200 dolar dedi ya
Mesaj tarihi:
bekârlık sultanlık. nasıl ayrılıcam bilmiyorum bok gibi bi durumun içine soktum kendimi. evlenmek istemediğim biriyle ciddi düşünüyorum modeli çiziyorum.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Kafe açacağım bende balıkçılık yapacağım kendim içinde akila bakkal yerine barda durursan sana bi teklifim var sdf

gunde 2 yerli ickiye calisirim abi, gece barin altinda yatarim, bi de tuttugun baliklari yerim.
Mesaj tarihi:
Ren said:

şu dünyadan öldükten 50 yıl sonra hatırlanmayacak insanları belirleyip çıkarsak ya, niye yaşıyoruz olm biz. sivilızeyşına koyduğumuz tuğlayı tartsak 0.001 mg etmez.

boşuna et stoğu tüketimi.

sivilızeyşını evrene göre tartsan 0.001 mg etmez onu napcaz. Ya elin marslısı bizi teknolojik anlamda ç.künde sallarsa ?
Mesaj tarihi:

mars'ta hayat yok.

[hr]
Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?5,6737340,6737981#msg-6737981

Trias said:

benim ingilizce hocası iyi kazanıyor(muş) fox tv ye çıkmıştı bir kez

fındık kadar heden
kafam kadar memen olacak.

mis.

Mesaj tarihi:
gavur izmirin müslüman kızına denk geliriz

aylardır tanışmak istediğimiz şahısla ortak bi toplantıda buluşmak için bekleyip toplantıyı sadece o hafta başkasının ayarlaması sebebiyle bu fırsatı kaçırırız.

ve şu anki tahminim; bu kız da %80 kezbn çıkacak.

yukardaki şahısların 3 ü de ayrı.

allahım beni mi sınıyorsun?
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...