Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ben sadece matchmakingde oynuyorum 5v5 karma maç ayarlıyo 1 dk'da falan, dota oynamam bilmiyorum ama aynı sistem herhalde, arkadaşlarınla falan takım olup öyle girebiliyosun. istersen diğer tüm online fpslerde olduğu public serverlardan seçip girebilirsin istediğine, alacaklar sanırm paticik için bi tane. csgo releasede vardı iyi eğleniyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 5v5 oluyor maçlar competitive mode oynarsan. 5 kişiye kadar lobby oluşturup girebiliyorsun. 5 kişi tamamlayamadıysan matchmaking tamamlıyor 5 e. ama 5'ten fazla girip rakipte arkadaş olsun olayı yok. dedicated gerekiyor onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 server olursa birkaç hafta pati komünü olur. saçma sapan eğleniriz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ya competitive olmayan oyunlardaki ekstra para gelme olayı çok kötü olmuş.her oyun 5. rounddan sonra 1251561 tane awp görmek çok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 compdada var kill bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 indiriyorum suan aldım applewodka eklersiniz oynarız bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Silphatos said: ben sadece matchmakingde oynuyorum 5v5 karma maç ayarlıyo 1 dk'da falan, dota oynamam bilmiyorum ama aynı sistem herhalde, arkadaşlarınla falan takım olup öyle girebiliyosun. istersen diğer tüm online fpslerde olduğu public serverlardan seçip girebilirsin istediğine, alacaklar sanırm paticik için bi tane. csgo releasede vardı iyi eğleniyoduk kendi adına konuç lütfen. benim makine 5 dk'da bir maç buluyor onda da en 80 pingle oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 evet matchmaking ping'ler rezalet. pati olarak server alinacaksa ben de maddi olarak desteklerim. loar da destekler sanirim. 2 3 kisiye aldirdik bu indirimde. adam sikintisi olmaz, eski komunu de toplariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 mm'i seviom ben 40 50 pingu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 darklight1903 de destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 +1 aldim bende oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 fakirliğimle ilgili bi comeback gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 sus bakiyesi yetersiz falan tadinda bir cikis bekliyorum darklight1903 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Beyler sunucu bulmak lazim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yok az once 10 cent'lik karti bedavaya verdi kar$im. gonlu zengin. ama sana gelince karun, elimde delil var, kar$imin ustune gitme bugun. delillerle konusmayayim. bulalim abi sunucu. yok mu?(bulun demek istiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 aç işte sen serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 benim pc'de kurdum dedicated 4 kişiye kadar 20-30 pingle girdi millet üstünü deneyemedim hiç. bi ara denense 10 kişi ve kaldırıyorsa 3-4 kişi kurar makinesine. illa kiralık server şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 mm ping ayarı var ayarlarda edit: saçmasapan durduk yere connection timed out problemi yaşayan var mı ? bazen oyunu kapayıp açınca düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 mic ile bağıran tipleri ignore etmenin bir yolu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 score'u görüntülerken yön tuşları ile adamları gezebiliyorsun enter'e bas kişiyi seçip. steam profile bakma, iletişimi engelleme, şikayet etme fln var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 5 paticik olarak maç kazandık, inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 pati sörvırında terör estiriyodum 1 sene önce. zannettim ki iyi oynuyorum. çok kötü oldu bunun sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 güzel maç oldu özlemişim. yalnız ağır paslanmışım ben ya silah bomba vs mouse la seçerek aldım bildiğin fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 silp var mıydı lan maçta? oha olm fark etmedim. yoktu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar