Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ilk online maçım içime esti koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Aiko said: biz 3 kişiyiz 2 kişi daha arıyoruz. hedefimiz 1 el almak olucak heralde bütün pro takımlar katılıyormuş :D 4-5 yıl önce cod2 takımıyla adekste 1.6 turnuvasına gittiydik eğlencesine, ilk maç 16-2 bitmişti sanırım sdf. ama o aldığımız 2 elde wcg şampiyonu olmuş gibi bağırdıydık falan eğlenceliydi ahuae. round alabilirseniz yapın aynısını lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ben gitsem 16-0 olur. o yüzden uzak durayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Aiko said: biz 3 kişiyiz 2 kişi daha arıyoruz. hedefimiz 1 el almak olucak heralde bütün pro takımlar katılıyormuş :D pasifiloramı içip +1 imle gelseydim ezerdim. katılan takımları da o kadar gözünde büyütme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 balkan,swat falan diye bişeyler geldi,bunlar ne işe yarıyor * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 taso gibin işte çarpıştırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 S-H said: balkan,swat falan diye bişeyler geldi,bunlar ne işe yarıyor * bana yollarsan 15 gün dünyanın en karizmatik insanı olduğunu söylerim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 osman botuyla bi daha maça girmemeye ant içerim. karşı takımdakiler bile tepki gösterdi adama valla hareket et diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 niye hatırlatıyosun ya =) güzel başladığımıoz maçta bile yalan olduk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 çünkü benim bağlantı sapıttı gene. oyun başında 50 ms iken 100 ms ile oynadım son 10 15 eli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Eve geçen kadar oynayamayacağım resmen, 170'lere fırlıyor ping ADSL ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 %33 indirimden düşer mi daha bu summer sale de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ilk gün 5 dolardı, belki son gün encore yaparlarsa gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ya keiko benim gibi oyun okuyan biriyle oynuyorsun , benle oynadığın her cs roundu için cs yeteneğin podbot12 den beşer beşer artıyor diye şükretmiyorsun da halen bıdı bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 cs go ya port açmam benim şu ping sorunlarına çözüm olabilir mi sizce? akşam deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben açtım fark hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 aykonun pingle imtihanı sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bi boka yaramadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 rank sırası ne ya. 4 yıldızlı bi rankim var ne yani o iyi mi kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 son 3 maçta yüz yüze 1vs1 karşılaştığım her rakipte ezildim ya garip bir şekilde hedef tutturamıyorum tutturduğum zamanda mouse 1 kırdım utandım kendimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 pide osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 he 4 yıldız (gold nova master) orta karar bi rankmiş. iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 gold nova lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 csgo yine 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 slip alayım diyorum da, nasıl oynuyorsunuz, yani pati olarak takımınız var, dota gibi sıra alıyorsunz mac mi geliyor falan, sistem ne biraz bahsedermisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar