0ne Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 cs 5.1 beta da vardı o heryeri gri yapma hedesi...keşke olsa burda da... ama direct3d de çalışıyodu sanırım, opengl yapınca işlemiyodu o komut. aynı şekilde gl_zmax de direct3d de calısıyodu, o yüzden milleti zorla opengl yaptırıp sokuyoduk cafedeyken oyunlara. aaah eski günler ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yok canım kadarda pastel olmasına gerek yokta, söylendiği gibi ışıklar çok sinir bozucu. Resmen ışık patlaması olmuş. Duvardaki kahverengi, ışığın vurduğu yerlerde patlaya patlaya cırtlak bir sarı çıkmış. Odanın ışığını kapatıp oynayınca gözlerim yamuluyor direk. Işığı açsam bile bazı ışık patlamaları rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 online oyunları imkan verdiğinde çamurlaştırmadan oynayamıyorum ben asdf, cpma şunun gibi hatta daha kötü mesela benim configde. performansla alakası yok da gameplay rahatlıyo her şeyi daha çabuk ve rahat görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 nası oyun oynuyosunuz ya teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 senin quake harbi midesiz quake'i. simdi cs'ye girdim de, menu falan guzel olmus bayagi, temiz, duzenli duruyor. spora gidip geleyim bi' bakayim su militia'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yeni oyunlarda olmuyor zaten üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 meminin çarptığı yeri yeşil yapan komut neydi acaba? bir iki silahta bir kaç şeyi denemek istiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bu oyunda niye çözünürlük değiştiriyorlar? Amatörlerin problemi ayarlarda ayarlamaya çalışması mı? Bi kaç çözünürlük denedim görüntü baya tırt oluyor gibi geldi. 1920-1080 seçili. Acaba o tırt görüntülere alışmaya çalışıp farklı çözünürlükte oynamak gerekiyor mu? nedir yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 monitörün native neyse onda oyna o kadar kasmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 öyle yaptımda. "pro lar şöyle prolar böyle" felan gibi şeyleri görünce merak ettim. Yok bilmem kim 800-600, şu klan şu çözünürlük felandı derken bir dünya geyikle karşılaştım. Hani bu devirde bunların esprisi kaldımı diye emin olmak için sormak istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 onlar 3257 yıl öyle oynadığı için değiştiremiyor çözünürlüğü, yoksa 800*600 oynamamanın 17 inç crt yoksa pek bi anlamı yok, hatta 17 crtde bile 1024 768 oynanır ya uhaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 800x600 ne abi. kusar insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bırakın monitörü en dandik telefonda bile 800*600 kötü gözüküyor artık. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 zamanında nasıl 320*240 oyun oynuyoduk ya şaka gibi geliyo şimdi hakkaten en dandik telefon 1024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 çok güzel maç http://www.hltv.org/?pageid=286&streamid=375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 nip ilk kez katıldığı bi lanı kaybetti qqq, helal rus panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bide epey öndeydi, ilk 15'i 5+ farkla almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Densiz said: öyle yaptımda. "pro lar şöyle prolar böyle" felan gibi şeyleri görünce merak ettim. Yok bilmem kim 800-600, şu klan şu çözünürlük felandı derken bir dünya geyikle karşılaştım. Hani bu devirde bunların esprisi kaldımı diye emin olmak için sormak istedim =) goldsourcemotorunda (HL1-cs1.6) 640*480de vurduğunu (aslında vurdu sandığın çok garip olaylar dönüyor çok :) 1280x1024 çözünürlükte vuramazsın. bunun dışında alışmakla da ilgisi var HD7850 , i5-2500k var halen 1024x768 oynarım 4:3 pr0 dur der geçerim kimse de takmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 açarım 1080p'yi en hijyeninden. kusmadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Çözünürlük DPi oranını da bozuyor. Alışma meselesi ama işte daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 adamlar mümkün olsa ASCII oynayacak oyunu düşmanı daha iyi görüyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 satranç gibi sade , zevkli , beynini kullanırsan daha yetenekli adamı yenebileceğin direk gameplay odaklı oyun işte cs. Detaylı ve gerçekçi grafikler çok önemli değil zaten cs kitlesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 oo osmanım gelmiş, ne zamandır gözükmüyodun lan burda özledim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 şaka la şaka lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 usa vs eu allstar http://www.twitch.tv/esea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar