Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive (Topic #2)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

kablo 5m sınırsız en iyisi sanırım. ne akk var ne başka bişi. fiyatı da tolare edilebilir.

bunu kullanıyorum bende 2 seneyi aşkın bir süredir. ondan önce hep tt kullandım

1.5 sene kadar en ufak bir sorun yaşamadım kabloda. o kadar iyiydi ki başka bir isp ye geçmek aklımın ucundan bile geçmiyordu. sonra ne olduysa kendi kendine patladı. 6 ay kadar falan süründüm. şimdi gene düzeldi. sorunsuz kullanıyorum

kablo çok bölgesel. önce etrafınızdaki kullanıcılara sorun kabloyu
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında benim durum şöyle, Acıbadem'de oturuyorum, kablonun pilot bölgelerinden biri, kablonun en iyi çektiği yerlerden biri demşilerdir hep. Ama Acıbadem'in bi kısmı Kadıköy'e bi kısmı Üsküdar'a bağlı. 2002'de Kadıköy'e bağlı kısımda oturuyodum, 2005'te Üsküdar'a bağlı kısmına taşındım. 2005'ten sonra sanki daha da arttı sıkıntılarım ama bu artık hatlardan mı yoksa modemden mi bilemedim (5mbps kullanıyodum). Bu arada typo yapmışım aslında 12 değil de 10 senelik modem, 2002'de almıştım. Hatta direk Webstar DPX100 modemim. DOCSIS 1.1 olması lazım.

Geçen sene fibere geçtim ama hala kablocu ruhuylayım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 2011 agustos-eylul gibi gectim superonline 20mbit e su son 3 e dusurulucek haberinden beri 3 e dusuruyorlar. adamlarla baska birsey icin konustum o sirada kotayi sordum 1 e dusuyor falan dedi dedim 3 cekiyor 1 olmasi lazim falan dedi. hala 3 devam. Ankarada olup oyunu isteyenler varsa AKK derdinde bi PM atsin bir yolunu bulur yukleriz.

ve yine bunu soyluycem ama araliksiz moh atiyoruz arkadaslarla fireteam olayi gercekten iyi olmus, BO2de de team based ffa gibi bisey getiriyorlar umarim mohwda ki gibi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

best game eva tabii ki değil lan, ama moderd codları yanında da gelmiş geçmiş en iyi eser yani bence. ayrıca ut ne alaka abi, onu da kuek ezer gerçi de o başka bir tartışma konusu

lololololol yavaş. kuek zamanının cod'uydu işte overrated, sonra şirket sallamadı bile o kadar blizort ayarında fanatik hayran desteği olduğu halde. da neyse konu o değil.

arkadaş ben zaten killstreak bilmemne demedim. silah dengesi hala dandik. ekipmanlar filan birebir aynı. awp tek atar olmuş hekşatsız da. head hitbox hala ahırın geniş kenarı misali. bombalar hala mal gibi düm düz atılıyor. lean yok bişi yok hala kendini gösteriyorsun öyle dımdızlak. hiçbir ekleme yok sisteme hala spawn, deagle, keleş, f1, f1 ki bunu ben 2000'de eleştirdim daha bu site yokken çok. hadi o zamanlar neyse de 2012'de şu oyunu satmak ayıp cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

dm'i bulan? wat? bayağı karışmış kafalar lol.

cs de quake de dümdüz iki oyun. zaten dümdüz kalmaya devam ettiler diye sollandılar ve düştüler pazardan en devasa ve en fanatik hayran kitlelerine sahip oldukları halde. 'oynayamama' demek çok komik en mainstream şu iki oyun için ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

john romero buldu dm terimini ve oyun şeklini, ilk doomdaydı ama yine romero oyunu quake'de kendini buldu işte quakeworld ile. karışan kafalar falan yok.

cs ve quake dümdüz oldukları için zaten yıllardır sadece bunların milyon dolarlık turnuvaları oluyor, insanlar bu oyunlarda gelişmek için 7/24 oynuyor. ut ve mw codları bunların dumbed-down ve süslü şekilleri sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

kendini bulmak nedir, dm doom'da yapıldı işte, çalmayın kafanıza göre.

oyunlar da aynı, savunanları da aynı lol. 2000'de aynen böyle quake daha pro diyen vardı. %95'i öne uçarak roket/rail sallamak olan oyun. cs desen o da keleş/awp ile gezip uçarak hekşat sallamak üzerine. ikisi de 7'den 17'ye herkes tarafından oynanıyor ahah

kalmadı mı bu cs'i oynayan artık? tanıdıklarla birkaç maç yaparım dedim ama kimse yok ortada.

baya iddialı kötü olmuş sunucu bulma sistemi, competitive 5dk arayıp bulamıyor, casual da harita seçtirmiyor dust iğrençliği hariç. kalsın cebimde 10$.
Sosyal ağlarda paylaş

şaka mı yapıyosun aga ya. dengeli, yeteneği ödüllendiren, herkesin oynayabileceği ama büyük bir şey kazanmak istiyorsa yıllarını vermesi gereken takım bazlı cs kadar, 1on1'da da q3 kadar iyi oyun belki tüm gaming tarihinde çıkmayacak sen hala neler diyosun. sc stratejide neyse bunlar da takım ve bireysel fpsdeki eşdeğerleri onun. git bak wcgde, cplde yıllarca hangi oyunlar oynanmış hangileri oynanmamış diye. hayır ut de kendi içinde güzel bi oyun, yeni codlar kadar leş değil tabii ki ama ona kral, ut'ın oyun şeklini bulan adamın oyununa lulz çekersen şaka derim geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

sc stratejide neyse bunlar da takım ve bireysel fpsdeki eşdeğerleri onun.

bir şunda hemfikirim. sc ne kadar mainstream kitlenin overrated oyunuysa kendi klasmanında, bunlar da öyle.

dm'in kendini bulduğu oyun dediğin ut işte, doom'a lafım yok zaten fps tarihinin her bakımdan olmazsa olmaz oyunu. doom olmasa çok şey olmazdı. hakkını ne kadar teslim etsem az. quake 1-2'ye de grafik yenilikleri bakımından haklarını teslim ederim. q2 vaktinde ciddi rakip fazla yoktu ama q3 çıktığında her bakımdan gölgede bıraktı ut, o tarz online fps'ler 2000'lerin ikinci yarısına kadar devam edebildiyse ut'nin her oyunda getirdiği yenliklerle geldi. id nasıl burun üstü çakıldı zaten herkes biliyor.

cod nasıl bu devrin avam oyunuysa cs de 10 yıl öncenin avam oyunuydu, bugün kınayt onlayn o gün cs idi işte aşağı yukarı oyuncu kitlesi olarak. futbol da çok oynanıp turnuvası yapılıyor, iyi kazanmak için ömrünü gömüyorsun ama baya dandik bir spor mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...