Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polisiye diziler (yabancı, güncel)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

wire yavaş evet. ilk sezonu bitirirsen devamı 10 saniye falan

polisiye dizi sınıfında gelmiş geçmiş en iyi sahne benim gözümde şu

CSI olarak en iyi sahne gerçekten bu arkadaşlar. Üstüne aramayın.

Abi Omar'ın Mahkemesi.

Omar'ın balkonda çektiği stunt.

Bunk'ın "I'm just a humble motherfucker with a big-ass dick." kelamı.

McNulty'nin Wake'i.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
csi, csi ny, ncis, ncis la, castle, arrow izliyorum ama açıkçası bu sezonları hiç sarmadı. criminal minds'tan o kadar koptum ki izlemiyorum bile.

esas elementary hoşuma gitti, yeni bölüm gelse de izlesem diye iple çekiyorum her hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

ezik mezik değil gayet iyi bir dizi.

illa sherlock holmes kitabı tadı vercek diyorsan o tamamen kişisel mesele senle dizi arasında da, kitabın tadını vermemesi dizinin genel performansını değiştirmiyor.

bi de lucy liu var tabii, güzel kadın
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır abi, çok sert dizidir Wire, kitap gibi. Diyaloglar çok iyi, karakterlerin kimyası çok iyi. Başta herşey yerine oturana kadar neler oluyor falan diyebilirsin, sonra hayatının en iyi televizyon deneyimini yaşıyorsun ama.

Şöyle diyeyim, hiçbir hatasını bulamıyorum dizinin. Saçma birşey olmuyor dizide. Hikayeyi daha ilginç hale getirmek için, yada ana bir karakter ölmesin gibi bir dertleri hiç yok.

The Wire, en iyi dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah chrisin mahkeme sahnesi ve jay olayi supermis.

In an unusual move for a police series the officers almost never fire their guns. Only one police officer, Prez, ever fires his gun on the show and in all three cases it is a mistake.

imbdde triviayi okuyordum bunu gordum. cidden hic dikkatimi cekmemisti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bone said:

ezik mezik değil gayet iyi bir dizi.

illa sherlock holmes kitabı tadı vercek diyorsan o tamamen kişisel mesele senle dizi arasında da, kitabın tadını vermemesi dizinin genel performansını değiştirmiyor.

bi de lucy liu var tabii, güzel kadın

Abi. Sherlock HOlmes dizisi bu. Sherlock Holmes uyarlaması diye çıktı. Elbette klasik Sherlock Holmes tadı vermeli. Yok Sherlock Holmes ile ilgisi olmayan bir polisiye dizi olarak çıksaydı on üzerinden yedi buçuk alır derdim, güzelce izlerdim. Ama Sherlock Holmes dizisi olarak çıkıp Sherlock Holmes tadı vermezse o puan dört olur.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bana sherlock holmes tadı veriyor. bire bir kitaplarının aynısı değil diye diziyi kötülemek yanlış olacaktır. dizi güzelse güzeldir, kötüyse kötüdür. sherlock holmes'tan uyarlama olan bir diziyi sırf kitaplarının birebir aynısı değil diye kötü dizi diye tanımlamak yanlış olacaktır.

sherlock dizisi mükemmel bir diziydi.
ama bu dizi de gayet eğlenceli. sempatik bir sherlock sunuyor bize, biraz daha farklı. yeni bağımlılık tedavisinden çıkmış, new york'ta yaşayan bir "after sherlock holmes" vari bir adam görüyoruz. yanındaki watson da farklı bir karakter, bir kadın, ve kitaplarda, filmlerde gördüğümüz watson'dan farklı bir profil izliyor.
yaptıkları riskli bir proje, ama şimdilik gayet ahenkli gidiyor.

lost'u robinson crusoe kitaplarının birebir aynısı olmadığı veya house'u sherlock holmes kitaplarının birebir aynısı olmadığı için kötü ilan etmek gibi bir şey senin yaptığın.
dizinin kitaplarının birebir çevirimi olma gibi bir iddiası yok benim gördüğüm kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...