fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 1-full exotic warrior 2-full exotic warrior 3-full'a yakın thief acc'ların tanesi 50tl ilgilenenler için : 0530 252 7811 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bir kaç soru sorayım. ırkları nedir warriorların ? ayrıca nereden nasıl alındılar ? mailleri ve şifreleri ,activasyon kodları ? Bir warrior oynayasım var ama kasasım yok. Asura varsa aralarında alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 thief satıldı. warriorlar human birisi male birisi female, DnR'dan Pre Purshace olarak satın alındı. ikiside full exotic yedek silahlarına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 mailleri ticket atarak değiştirebiliyoruz sıkıntı olmuyor cd keyler mevcut gizli sorular mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Tuuh asura olsa almıştım,bu human hiç hoşuma gitmiyor arkadaş. Neyse düşüneyim ben bunu, bakarsın gaza gelir alırım humanın birini. Hayırlı satışlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 fyhycum said: Purshacedas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Gramerine vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 PORŞE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aahhaah pre porşe güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 pörhake yalnız başlığı guild wars, 2-3 account satılık gibi algıladım bakınca. hani tam sayıyı bilmiyor "2 3 tane hacıt işte" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 PM baksanız ? edit PM leri ikiledim, Bu arada mail için ticket atınca hemen değişiyor mu mail adresi yoksa bir süre bekliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 görünüşe göre bütün acc lar satıldı. 2 account daha ekledim acc'un içerisinde 2 adet mesmer var 1 tanesi human diğeri Norn ikiside female, human olanın üstü full exotic. fiyat 70 diğer accda 60 lvl karakter mevcut başkada birşey yok fiyatı 50tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 mesmerin statlar ne itemlari ne neleri var neleri yok bir yazsanız :) exo önceliklidir full olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 lan var ya dediklerinizden bir halt anlamıyorum :D ama anlamak isterdim,pazar alanı gw alanı gibi.herkes acc satıyo.yeni uo mu bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 fyhycum said: görünüşe göre bütün acc lar satıldı. 2 account daha ekledim acc'un içerisinde 2 adet mesmer var 1 tanesi human diğeri Norn ikiside female, human olanın üstü full exotic. fiyat 70 diğer accda 60 lvl karakter mevcut başkada birşey yok fiyatı 50tl. Ucuz satıyonuz nan piyasayı bulandırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyhycum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aynen ucuz satıyoruz çünkü geri wow'a döndük gold almamız lazım :D mesmer çok güzel abi :) herşeyi full exotic. tertemiz kız gibi :) aynı acc da 2 mesmer var 1 tanesi human female diğeri norn female, itemleri humanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar