Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bekledikçe başına daha kötü işler açar. beklemekten kastım 1 sene falan doktordan kaçmak. dayanlımaz hale gelince gitmek. kıl dönmesinde kıl içeriye dönüyor, canlı olduğu için ve kökünden beslenmeye devam ettiği için içeride uzamaya devam ediyor. daha derinlere gidebilir, kendine yol açıp 2. yada 3. iltahap kesecikleri oluşturabilir. anlattığına bakılırsa 1. veya 2. aşamada daha. kısa lokal anesteziyle 30 dakikalık işi var. 1 haftada ilaçlı banyo verirler simite oturursun biter gider. korkma. öyle gerizekalılar var ki, adam korkudan kimseye bahsetmeden kaçmış bildiğin geçer diye doktordan 2 sene, bir tarafında armut kadar şişlikle geliyor. artık ona genel cerrah ta müdahale edemiyor, paşa paşa genel anesteziyle kolorektal cerrahi ve proktoloji ye yolluyorsun, tabiri caizse götünün yarısını alıyorlar. boş vaktin olduğunda çok beklemeden güvendiğin bir hastanede ol kurtul derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bende ilerlemişti epey ve ameliyat oldum. Bahsedildiği gibi zor bir olayı yok.Yaklaşık 10-15 dikiş büyüklükte bir çizik olacak. Bir sıvı döküyorlar ve alınması gereken kısmı maviye boyuyor. Doktor o parçayı alıp geri dikiyor dötünü. Alınan parça patolojiye gönderiliyor tedbir amaçlı. Dötün geri dikildikten sonra 1 hafta içerisinde dikişler alınıyor. Ameliyat ise bayıtlma olmadan belden aşağısı uyuşturularak yapılıyor ve en fazla 45 dakika sürüyor. Sadece dikişler alınana kadar tuvalet problemi var. Ama bundan sonra o bölgeyi tüy dökücüler ile temizlemelisin. Yoksa en çok tekrar eden hastalıklardan birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hani kusursuz yaratım diyolardı din çöktü resmen enseden döte düşen kılla hasta oluyoz resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 neyse ya üniyi aksatmama açısından ekim sonunu bekleyecem 1 ayda o kadar fenalaşacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama şimdi biraz daha lokal yerlerde en azından krem tarzı öneriler verirlerse onu kullanacam. ameliyat durumunu ekim sonuna ertelemek zorundayım en azından 1 hafta bayramda yatıp yürüyebilecek kıvama gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9fODjJw8Vtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://assets.diylol.com/hfs/45c/03b/864/resized/nic-cage-bees-meme-generator-my-eyes-4bca85.jpg?1314749748.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://i604.photobucket.com/albums/tt124/d3cimated/2ij2r1e.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ameliyatsız olmuyor mu ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ben korkucak bişey yok şeyinde koymuştum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ameliyatsız olmuyor. çok erken safhalarında olabiliyor diye okumuştum. çünkü orada kılın etrafında bir kese oluşuyor. kulak deliği gibi. ilk başta içi açık yaradır zamanla dış dokuya dönüşür ya, aynı o hesap kılın etrafında kese oluştuğu için oyularak çevresiyle alıyorlar ve vücut kendini yeniliyor. zaten akıntı olması son aşamalarından, artık dışarıya da bağlantı yapıyor ve daha fazla kılı içeri alıyor. orada dönmüş bir kıl yok aslında. içeri girmiş bir kıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gotu kestir kurtul diyecektim ki, HikmetHoroz said: http://www.youtube.com/watch?v=9fODjJw8Vtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ne yapacaz naıl korunabiliriz bundan peki? Kapalı deriden içeri nasıl kıl girer ya çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 büyük geçmiş olsun, çok sıkıntılı bir durum olsa gerek. en yakın arkadaşım yaşadı, rahat bir ameliyat geçirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 benim 3 arkadaşım yaşadı, biri oldu diğeri onla makara yaptı kestaneyi çizdirdin yok götünü aldılar adamın falan diye, sonrada onla alay edende çıktı, sonra onla alay edenle alay eden arkadaşta da çıktı :D ama hepsi rahat atlattı, sadece ilk ameliyat olan biraz geç davranmış büyümüş galiba onunki, onu baya kestiler sanırım derste simite oturuyordu biraz zorladı çocuğu 1 hafta falan öyle geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Nigger_of_the_sand said: Ne yapacaz naıl korunabiliriz bundan peki? Kapalı deriden içeri nasıl kıl girer ya çok saçma. yok abi çözüm mözüm. anca kuyruk sokumuna koli bandı yapıştırıp geziceksin ya da nasır falan tutturacan. kısacası oraya armor verecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kiloluysan kilo ver. çok oturma. kuyruk sokumunu temiz tut, sık duş al. o bölgeyi günde 2 kere falan ıslak mendille sil. ya da amaaaan ne uğraşıcam, eğer olursa gider 2 dakkada çizdiririm de çoğumuz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Abi adama ikinci bir popo deliği açtılar... Arrrrg çok fena. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 en güzeli lazer ile kesin çözüm. Düşünmüyor değilim. Çıkmayıversin dötümde kıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Artariel said: hani kusursuz yaratım diyolardı din çöktü resmen enseden döte düşen kılla hasta oluyoz resmen ya öyle deme temizliği öğütlüyor adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Aluriel said: askerliği yatarak geçiren adam var bi sürü sırf şunun sayesinde. bi düşün derim di mi. gitsin askeriyede açsın götünü denek yapsınlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 abi bu konuda en tecrübeli benimdir sanırım. ben 2 sene geçirdim öyle, götümü kimseye açamam derdimi nasıl anlatırım sıkıntısından. boşaymış ama. git hemen ameliyatsa, ameliyatını ol. biri korkutmuş yukarıda yok krater, yok 10-15 gün vs. yeni bir yöntem bulmuşlar, adı sanırım "fenol". fındıkzade civarıdna bir hastane yapıyor. 15-20 dakikalık bir operasyon. adam içeri girip temizleyip çıkıyor. incecik bir şeyle. operasyon bölgesinde ufacık bir delik izi kalıyor. serum takılır da çıkarınca bir görünü olur ya, o işte. 2 gün çok oturma, sonra özgürsün. çok oturma derken işte malum, araba kullanmak bilgisayar vs. rahat bir şekilde dinlenmem lazım oraya baskı yapmadan. sadece 2 gün. edit: o krateri ben yeidm tabi lise 3 zamanıydı. açık ameliyat diyorlar, komple açıyorlar hakkaten. sorna da aaçık bırakıyorlar, yaklaşı 8 ay pansuman gibi bir süresi var ameliyat sonra. ameliyat sonra 15-20 gün yatıcaksın tabi. kapalı daha iyi, ona nazaran tabi. dikişlerin alınması 1 hafta sürüyor. sonra özgürsün. ama eziyetli işte. götünde 1 hafta dikiş demek, intihar sebebi. çok çok kötü bir şey. fenol müdür nedir onu araştır. süper bir yöntem. başka bir şey düşünme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 o göth yarılacak kaçarın yok yardır rahatla 2kere ameliyat oldum alın size tecrübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 arkadaşım da fenol yaptırdı yalnız tekrarlama şansı yüksekmiş doktorların söylediğnie göre onun. gerçi 1 yıldır rahat bişey olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sizin için araştırdım. MICRO SINÜSEKTOMI bunu araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Undisclosed said: tabiri caizse götünün yarısını alıyorlar. souldarkorn said: Doktor o parçayı alıp geri dikiyor dötünü frantic said: gotu kestir kurtul "7th BreaTh" said: götünü aldılar adamın vaperon said: adama ikinci bir popo deliği açtılar kiymalibörek said: götünü denek yapsınlar adamı NolaxThensbane said: o göth yarılacak kaçarın yok Ahahah epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar