kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 haha macoya bak sen. http://video.haberturk.com/spor/video/kadinlar-futboldan-anlar-mi-tartismasi/67148 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Haklı, hele şu twitter'da, facebook'da o kadar iğrenç fanatik kızlar var ki, alayını topayıp tokatlayasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 öküz olmak isimli çalışmayı izlediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bu kadın kim bilmiyorum ama döverek öldürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Dogru demis, futbilla ilgili kadinlarin yuzde 90i sirf erkeklere yakin olabilmek adina bu ise giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o değil de sen bana bir antreman programını anlat... ksadlasjdasd anaokul terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ben nasıl ki bi bayanle el örgüsünü konuşamazsam, yemek üstüne konuşamazsan, futbolu da bi bayanla konuşmam. Resmen git mutfağa dedi kadına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Kizlar hakli ama, tipik turk erkeginin akli futboldan ve komplodan baska birseye yetemedigi icin iletisim kurmakta asiri zorlaniyorlardi son senelerde, erkekler kendilerinden feragat edipo tipik turk kizinin sacma salak entrika dolu dizi ve kitaplarina gereken ilgiyi gostermeyince boyle oldu Aile kurumu ayakta kalsin tek maksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ahahahha futbol erkek oyunudur tamammı eeeeeeeee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ben erkekle de konuşmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hepsini seyretmedim çok sıkıcıydı çünkü ama gördüğüm kadarıyla adam her ne kadar biraz öküz de olsa kadın da gayet sinir bozucuymuş hele şurası bitirdi olayı - tüm seyircilerden özür diliyorum.. - KADIN SEYİRCİLERDEN DE UMARIM IYYYY kadını tanımıyorum bu arada ama bi aralar tarih filan konuşulan bi program vardı, orda da böyle bi kadın vardı programda karı olsun diye konulmuş, aynı hesap işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Kadın dünyanın en itici kadını galiba ya. Hani Ümit Özat hanzoluğunu yapmış ama hem kadın itici, hem de Türkiye'de futobl konuşmak yanlış bi olay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bende şu adam kim diyodum ki jeton düştü :D bülent yavuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ben de konuşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 köylü oyununa, atom mühendisliği tavrı takınmakta ne kötü lan. alt tarafı topun peşinden koşuyorsunuz bir de ofsayt var anasını satayım. http://www.youtube.com/watch?v=sVGtB9j7QCg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 adam haklı bende konuşmam. hatta ben erkeklerle de konuşmuyorum çünkü futbolla pek ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Trans said: bende şu adam kim diyodum ki jeton düştü :D bülent yavuzmuş Oha evrim. Where is your Adnan hoca now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Kadınlarla niye konuşuyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hahah nasıl ya yukarıdaki herifler aynı kişi mi şimdi? ben bir tek ilk en soldakini tanıyorum sdfsd kaç yıllık bir evrim süreci bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 malın önde gideniymiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Trans said: bende şu adam kim diyodum ki jeton düştü :D bülent yavuzmuş ateistler 1 dinciler 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ahahah nası lan o aynı ınsanmı şimdi? ara geciş formu bile yok direk hüpletmiş adam yeni türü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o el de inmiş en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ben kadınlarla konuşmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Cuce said: malın önde gideniymiş adam. Adam kanserdi ya. İlk sacı peruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar