benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Yer: Niğde 5 Şubat Stadı Yayın: Lig Tv said: Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'la eşleşen ve 25 Eylül'de saat 14.30'da ilki yaşayacak olan Niğde Bld'de büyük heyecan var. Niğdeliler sadece Beşiktaş'la oynamanın coşkusunu ve heyecanını yaşamakla kalmayacaklarını, turu geçen taraf olacaklarını söylüyorlar. İşte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın sözleri: "BEŞİKTAŞ'A, PENDİK'İN F.BAHÇE'YE YAŞATTIĞINI YAŞATACAĞIZ" Takımın toplam maliyeti 500 bin TL. Arada uçurum var. Ama her şey para değil. Sonuçta futbol 11 kişiyle oynanıyor. Genç bir takımımız var. Çok profesyonel değil ama bölgesinde iyi bir takım. Aksaray'ı yendik, diğer takımları da yeneceğiz. Beşiktaş'la oynamak da onur verici. Dileğim gerçekleşti. Gayemiz elbette galip gelmek. Biz gerçekten bu maçı ciddiye alıyoruz. Ancak onlar bizi küçümseyecek. F.Bahçe'ye Pendik'in yaşattığı faciayı biz de onlara yaşatacağız. Stadın kapasitesi 5 bin kişilik. Tabii ki bu kapasite talebi karşılamaz. Bilet fiyatlarını 75 ve 100 TL olarak belirledik. 'Fırsatçılık yapıyor' demesinler diye fiyatları düşük tuttuk. Turu geçersek hasılatın tamamını oyunculara prim vereceğiz. Önemli olan güzel maç olsun, turu geçelim.' GÖNLÜMDEN GEÇENDİ Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya da maçla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: 'Ben Beşiktaş'ı istiyordum. Gönlümden geçen oldu. Normalde biz ev sahibiyiz. Ev sahibinin şansı yüzde 51'dir. 51. Türkiye Kupası ve Niğde'nin plakası 51. Bu bizi motive ediyor. Şansımızı da plakamız kadar yüksek görüyoruz. Beşiktaş'la eşleşince şehrin havası değişti. Elersek tarih yazarız.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Beşiktaş'ın kadrosu KALECİLER: Cenk, McGregor DEFANS: İbrahim Toraman, Ersan, Escude, Uğur Boral, Koray Yıldız, Mehmet Akgün, Hilbert ORTA SAHA: Hasan Türk, Mertcan Aktaş, Necip, Oğuzhan, Erkan Kaş, Olcay, Kadir Arı FORVET: Mehmet Akyüz, Batuhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 benjani said: Ev sahibinin şansı yüzde 51'dir. 51. Türkiye Kupası ve Niğde'nin plakası 51. Bu bizi motive ediyor. Şansımızı da plakamız kadar yüksek görüyoruz. Beşiktaş'la eşleşince şehrin havası değişti. Elersek tarih yazarız.' Devlet Bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 niğde'nin eski kalecisi bare 1-2'de bıraksalar dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ust olur. Batuhan oynamasin. Quaresmanin yanina yollansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 0-13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 oh gençleri de almış kadroya, üstünden geçeriz artık niğdenin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Yayın hakları AHaber'de olmasına rağmen maçı LigTV2'ye vermişler, izlenmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 niğde 4-0 yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Niğde 5'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Cenk Hilbert-Escude-Ersan-Erkan Kaş Mehmet Akgün - Necip Kadir Arı - Hasan Türk - Mehmet Akyüz Batuhan 11 böyle de yerleştirmeleri ben yaptım sadfasd 4-2-3-1 çıkacağımız kesin, başka yer bulamadım adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Nigde'nin çok rahat kazanıcagı bir maç olucak. Beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kurallar dğeilti yine madur biziz neyse 10 atıp geliriz hazırlık maçı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 maç için link olanlar atsın bana iş yerindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 rakibe saygı cerçevesinde 1-0 kazansak yeter . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 DarKRideR said: Cenk Hilbert-Escude-Ersan-Erkan Kaş Mehmet Akgün - Necip Kadir Arı - Hasan Türk - Mehmet Akyüz Batuhan 11 böyle de yerleştirmeleri ben yaptım sadfasd 4-2-3-1 çıkacağımız kesin, başka yer bulamadım adamlara İki tane M Akyüz var diyecektim ki, Akgün kim yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bu yıl türkiye kupasının 51. yılı niğdenin plakası 51 niğdenin şansı yüzde 51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 LigTV 2 ne ya. bizde 2 açık değil 1 verse olmuyormuydu yani pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 lan web üyeliğim vardı sezonluk, soyguncular yeni paket çıkarmışlar kupa için 39tl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 aktiftablet said: DarKRideR said: Cenk Hilbert-Escude-Ersan-Erkan Kaş Mehmet Akgün - Necip Kadir Arı - Hasan Türk - Mehmet Akyüz Batuhan 11 böyle de yerleştirmeleri ben yaptım sadfasd 4-2-3-1 çıkacağımız kesin, başka yer bulamadım adamlara İki tane M Akyüz var diyecektim ki, Akgün kim yaa? gençlerden geldi sezon başı, altınsay transferiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bu maçın linkini paylaşmak serbest olsun. şerefsizlik yapıp duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ilk saniyede attık golü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 23. sn de geldi gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 adamların ayakları titriyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kadir arı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar