Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 aaa ne güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 donanım yazılımı da donanım yapalım bari, ortaki topaklarıda buraya taşıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 güzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Suark said: donanım yazılımı da donanım yapalım bari, ortaki topaklarıda buraya taşıyak orada yazılım kalıyordur muhtemelen ki mantıklı olan o. atıyorum "firefox'un yeni sürümü orada konuşulur ama firefox'a add-on yazmak burada" gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 zaaa bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ractamainus said: orada yazılım kalıyordur muhtemelen ki mantıklı olan o. atıyorum "firefox'un yeni sürümü orada konuşulur ama firefox'a add-on yazmak burada" gibi..eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 programlamadan nefret ediyorum. Burada da ayrica belirtmek istedim. iyi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selametle Edit: Cok yerinde bir hareket olmus, daha distile bir bolum olacagi kesin. Her donanimci yazilimdan her yazilimci donanimdan anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yakında hayalet şehir olur burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 fizban said: Ractamainus said: orada yazılım kalıyordur muhtemelen ki mantıklı olan o. atıyorum "firefox'un yeni sürümü orada konuşulur ama firefox'a add-on yazmak burada" gibi..eved. Bir kac obvious thread var Donanim tarafinda, java ve ios related. Onlari buraya direk move etseniz musait vakitte guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aaa ne zaman açılmış bu bölüm ya? İlk gelmişler ama hello world demekten acizler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Masakari said: Yakında hayalet şehir olur burası. yoo ben gayet darlarım burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 arkadaşlar büyüyünce yazılımcı olmak istiyorum tavsiyeleriniz neler? bi de iyi para varmış diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 BENCE SI ILE BASLA FAKAT PARA KAZANMAN OKUL OKUMADAN COK CALISIRSAN ZOR DEGIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 senko said: arkadaşlar büyüyünce yazılımcı olmak istiyorum tavsiyeleriniz neler? bi de iyi para varmış diyorlar doğru mu? para yok ac kalirsin. senin gibi adamida kesmez 3-5 kurus. viation fuel yetistiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 KHaRoN said: programlamadan nefret ediyorum. Burada da ayrica belirtmek istedim. iyi gunler. javayı çok seviyomuşun sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sıçtık forumtr , donanimhaber dolar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ohoh adamların baskıları tutmuş lan. gratz programlamacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ooo hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mal said: dos programlanmadan önce dosu neyde programladılar bana bunu açıklayın Genç ateyizler tedirgin. Bölüm iyi olmuş. Ama bir haftaya kesif bir nörd kokusu sarar buraları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Seele said: senko said: arkadaşlar büyüyünce yazılımcı olmak istiyorum tavsiyeleriniz neler? bi de iyi para varmış diyorlar doğru mu? para yok ac kalirsin. senin gibi adamida kesmez 3-5 kurus. viation fuel yetistiremezsin. sevmedim ben o zaman ya tıpçı olcam büyüyünce. hem ne o öyle asosyal gibi kod yazmak fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Fistan said: sıçtık forumtr , donanimhaber dolar buraya hekırlar cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 CcC team ayyıldız official forumlarını buraya taşıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 oha lan bu bölüm ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 olm şu bölümü 2-3 kategori aşağıya indirsenize lan. Pati Tech'e girip İnternet > Donanım-Yazılım sıralamasını göremeyince eksenim kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar