Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Trans said: lan ne demek gelsin,içmeyen adamlar şöyle diyo ya ayar oluyorum.benimde arabam yok inşallah benzin 50 lira olur mu diyim.nasıl mantıksız bakış açısı bilae bu böyle benzin'e zam gelince, toplu tasıam ve lojistikl masrafları artar. bütün herseye zam gelmek zorunda kalır. sigaraya zqam gelirse bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ama işte bunu dedikten sonra alkole zam geldi RERÖRERÖ dememek lazım, bilmiyorum belki demiyorsundur da. sırf işine gelmeyen zammı dillendirmek anlamsız olur zira politikaları belli zammı yapanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ya zaten demiyorumki gömsümler zamı size!!! ama gidipte kıcı kırık sigaralarınızla akar yakıt zamlarını karsılastırırsanız sonra nalgası var arşadaşım diyemezsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ben değilim onu karşılaştıran. ama sen de alkole yapılan zamma bişi diyemezsin bu tutumunla. tamam kapalı alanda içilmesin, tamam içmeyenle içen ayrılsın ortamda. ama "hehe zam gelsin banane, aferin hükümet ona zam yapın" dersen, alkole zam yaptıklarında rage e de giremezsin. ki hayvani yaptılar zaten. oldu olacak bi film izletsinler bize, sigaradan nefret edelim iyice otomatik portakala dönelim. ama aynısının alkole de yapıldığını bil yani. politika çok net çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abicim o zaman sizin mantığınızla bakayım,akaryakıta zammı dayasınlar,bi tarafımda olmaz,toplu taşıma zamlanırsa zamlansın sıkıntı değil,izmirde oturuyorum,ucuzluktan ölüyo zaten ulaşım. şimdi siz düşünün o zaman.sigarada zaten ne kadar zam olduğunu biliyomusun?bu neyin zammı ona ayar oluyorum ben.içkiyede dayıyorlar,hala rererörö diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Laraken said: HikmetHoroz said: Gelsin sigaraya. alkole de geldi. o da uyuyor mu sana? uyuyor, alkol kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sigara tamamen yasaklansa ne olur acaba çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Daha da zamlansın hükümeti kutluyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 kavurma said: sigara tamamen yasaklansa ne olur acaba çok merak ediyorum bende kullanıyorum sigara baya ve mükemmel olur. ama yapamazlar. yemez. nah yaparlar ayrıca. öyle bir seçenek söz konusu bile olamaz hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 kaçak var ayrıca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Law said: Daha da zamlansın hükümeti kutluyorum bu konuda. Her konuda muhalefetsin değil mi :D Sanane içenden canım seni etkilemiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Yasaklansa, devlet çok büyük bir vergi gelirinden olacak. Yasaklanma ile kaçak olarak tüketmeye başlar herkes, değişen birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 her zam başlığında aynı muhabbetler dönüyor, kopi past yapın uğraşmayın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Trans said: lan ne demek gelsin,içmeyen adamlar şöyle diyo ya ayar oluyorum.benimde arabam yok inşallah benzin 50 lira olur mu diyim.nasıl mantıksız bakış açısı bilae bu böyle Bu ne biçim karşılaştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 mani said: Ama insanlar kaçak sigara ve içkiye yöneliyor. quote] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kavurma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Meov said: kavurma said: sigara tamamen yasaklansa ne olur acaba çok merak ediyorum bende kullanıyorum sigara baya ve mükemmel olur. ama yapamazlar. yemez. nah yaparlar ayrıca. öyle bir seçenek söz konusu bile olamaz hatta :) Bence dünya çapında bir organize hareket başlatılıp tüm sigara fabrikalarının faaliyeti durdurulmalı, tütün tarlaları yok edilip yerlerine papatya tarlaları oluşturmalı. Böylece insanlar papatya içerek hem sağlıklanıp hemde sigara gibi zehirli ve iğrenç bir maddeden kurtulmuş olurlar. Nasıl, iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 inan mükemmel olurdu ama bahsettiğin firmalar 100 lira ciro yapıp sevinen firmalar değil :) ayrıca basit bir sigara bile bir ülkenin ekonomisini kontrol etmeye yarayan bir araç vs vs. güzel fikir cehennem evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sigarayı arttırıp dizeli ucuzlatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Trans said: abicim o zaman sizin mantığınızla bakayım,akaryakıta zammı dayasınlar,bi tarafımda olmaz,toplu taşıma zamlanırsa zamlansın sıkıntı değil,izmirde oturuyorum,ucuzluktan ölüyo zaten ulaşım. şimdi siz düşünün o zaman.sigarada zaten ne kadar zam olduğunu biliyomusun?bu neyin zammı ona ayar oluyorum ben.içkiyede dayıyorlar,hala rererörö diyosunuz sigaraya yeni başlayan ergen atarı gibi. sigara fiyatları paketi 10 tl falan olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Meov said: kavurma said: sigara tamamen yasaklansa ne olur acaba çok merak ediyorum bende kullanıyorum sigara baya ve mükemmel olur. ama yapamazlar. yemez. nah yaparlar ayrıca. öyle bir seçenek söz konusu bile olamaz hatta :) Bence dünya çapında bir organize hareket başlatılıp tüm sigara fabrikalarının faaliyeti durdurulmalı, tütün tarlaları yok edilip yerlerine papatya tarlaları oluşturmalı. Böylece insanlar papatya içerek hem sağlıklanıp hemde sigara gibi zehirli ve iğrenç bir maddeden kurtulmuş olurlar. Nasıl, iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 inan mükemmel olurdu ama bahsettiğin firmalar 100 lira ciro yapıp sevinen firmalar değil :) ayrıca basit bir sigara bile bir ülkenin ekonomisini kontrol etmeye yarayan bir araç vs vs. güzel fikir cehennem evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sigarayı arttırıp dizeli ucuzlatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Trans said: abicim o zaman sizin mantığınızla bakayım,akaryakıta zammı dayasınlar,bi tarafımda olmaz,toplu taşıma zamlanırsa zamlansın sıkıntı değil,izmirde oturuyorum,ucuzluktan ölüyo zaten ulaşım. şimdi siz düşünün o zaman.sigarada zaten ne kadar zam olduğunu biliyomusun?bu neyin zammı ona ayar oluyorum ben.içkiyede dayıyorlar,hala rererörö diyosunuz sigaraya yeni başlayan ergen atarı gibi. sigara fiyatları paketi 10 tl falan olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar