Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bu şahısın biyografisi lazım bana nereden bulabılıcegım hakkında bır fıkrınız varmı Sn Patıler?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Deniz Gezmiş 1947 yılında Ankara da doğdu.Liseyi İstanbul da okudu.1966 da İÜ Hukuk Fakültesine girdi.Kısa sürede gençlik eylemlerinde öne çıktı.TİP de çalıştı.1968 ;de Devrimci Hukuklular Örgütü nü kurdu.Amerikan 6.Filosu nu protesto eylemlerine katıldı ve İstanbul Üniversitesi nin işgaline öncülük etti.DÖB ün kurucuları arasında yer aldı.Samsun dan Ankara ya Mustafa Kemal Yürüyüşü nü tertipledi.1969 da Filistine gitti, gerilla eğitimi gördü.THKO örgütünü kurdu.Örgütün ilk eylemi olan İşbankası Ankara Emek Şubesi soygununa katıldı.Yine Ankara daki Balgat Amerikan Üssünden dört Amerikalının kaçırılması eylemine katıldı.Sivas Gemerekte çatışmada yakalandı.Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ile birlikte 6 Mayıs 1972 tarihinde Ankara Merkez Kapalı Cezaevinde idam edildi. Şeklinde bişey buldum burda google'a deniz gezmiş yazıp aratırsan daha fazlasını bulabilirsin.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 07 Kasım 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nihat behram'ın dar ağacında 3 fidan ı tavsiye ederim kitap olarak.deniz hüseyin ve yusuf anlatilio.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 babamla sınf arkadıymıs unv.de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sn Heffer Tesekkurler ılgı ve alakanızdan dolayı..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 www.biyografi.net[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bizim memleketli hemen kapının önünde kardeşinin büfesi wr..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Natural_Jedi, 07 Kasım 2004 11:42 tarihinde demiş ki: nihat behram'ın dar ağacında 3 fidan ı tavsiye ederim kitap olarak.deniz hüseyin ve yusuf anlatilio. bunun dışında sadece deniz hakkında bilgiler için bi 400 sayfalık DENİZ adında mavi kapaklı bir kitap var ben de onu tavsiye ederim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 HAKKINDA YAZILANLAR 1.Bizim Deniz Turhan Feyzioğlu Doruk Yayıncılıkk / Politik- Kültürel Kitaplar 2.idam Gecesi Anları Halit Çelenk Tekin Kitabevi 3.Deniz Gezmişten Yaşar Kemal'e Portreler Oral Çalışlar çağdaş yayınları [/i][signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 07 Kasım 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 natural yazıyı editlesene çok kötü durmuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 editliyemedim,kısalttım:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ulaş Bardakçı hakkında bilgisi olan var mı?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 turhan feyizoglunun ''deniz'' isimli kitabını tavsiye edebilirim.o donemi yasatarak anlatıyor.ayrıca aynı sahsın diger kitaplarınıda tavsiye ederim ibrahim kaypakkaya ve mahir çayan hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere.daha cok merak edenler icin mahir çayan ın ''butun yazılarım'' isimli kitabıda teorik acıdan okunması gereken bi eser.gerci su anki jelibon gencligin pek ilgi alanında deil ama ilgili ve biligli azınlıkla bu konular baska bir bolumde tartısılabilir.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Soulbringer, 07 Kasım 2004 12:07 tarihinde demiş ki: Sn Heffer Tesekkurler ılgı ve alakanızdan dolayı.. bişey değil:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Darağacında Üç Fidan Gülünün Solduğu Akşam , Deniz Gezmiş , Yusuf Aslan ve diğerleri hakkında yazılmış okuduğum kitaplardandır , ayrıcana ismim de "Deniz" Gezmiş'den gelmektedir arada söyleyim dedim :p[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 diyosun ki evet ben bu adamı severim arattım upladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 paticik arama motoru zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Oruçlu oruçlu küfrettirceksin bana zeytin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Anarşist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 şimdi burda kavga çıkarsa ben ban yerim içimden geldi yazdım biyografi manalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Siyaset yasak ban plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 noxite hayırdır neye bu öfke abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kaşınıyo cünkü msn de söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İyiliğini istiyorum onun ben o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 haydi kavga çıkaralım solcular ezik kopmleksi yapsın faşolar coşsun fln. türk solu ne zaman darbe döneminden hayıflanmayı bırakır, o zaman çoşar gider. siyaset yasağı var diye eskiden açılmış siyasete dair topikleri de kilitlettirmek zorunda mıyız? değiliz. uplamayalım, uplayanları uyaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar