Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ahahah . 1. kural asla arkadaşlarını kullanma tanıştırılmak için, git kendin tanış. 2. kural asla köpek gibi peşinden koşma bırak o gelsin. Seviyorsa gelir zaten.. Yeter be kaç zamandır maskara olduk kızlara KIZ A- Ahahah şu eziğe bak şimdi gidicem yanına, dalga geçicem KIZ B- Ahaha dur ben de şurdakiyle dalga geçicem Bizim Oğlan - Ühühü yapmayın aplalar benim hiç kız arkadaşım olmadı sisslerle çıkam ben ühühü :-P (Ema aplasından gelecek terlikleri pür dikkat beklemektedir)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yok öle araya birini sokmak muhabbeti kurduktan bir zaman sonra drank diye söyleyeceksin delikanlı gibi öle araya taşaron insanlar sokmakla olmaz bu iş kızın vereceği cevap sana özel olacak başka kimseye değil ya kabul edilecek mutlu olacaksın yada hayıyr cevabını alıp kabullenip yoluna devam edeceksin öle taşeronlukla ayarlanan kız zaten ayran gönüllü olur birlikte olmaktan zevk alamazsın bak dediğim ne kadar güzel git muhabbeti kur daha sonra açıl kıza daha iyi bir şey varmı? (kızı dumur durumuna sokmada)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bu arada hangi okul gelipte nasi tawlanio die gosteriim fln ama gercekten sewiosan git bi gun koridorda kes yolunu sana bi sey solicem de hemen sole sorra opmek iste fln o sekilde kendne de asik edersin[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Kachack, 24 May 2003 22:45 tarihinde demiş ki: bu arada hangi okul gelipte nasi tawlanio die gosteriim fln ama gercekten sewiosan git bi gun koridorda kes yolunu sana bi sey solicem de hemen sole sorra opmek iste fln o sekilde kendne de asik edersin[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu ohanness arada "arka tarafta tenha bir yer var" deisn bari tam olsun LOL![hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eheuh desin walla diyebiliorsa desin o zaman ewlenebilrde eeue :)[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Kachack, 24 May 2003 22:45 tarihinde demiş ki: bu arada hangi okul gelipte nasi tawlanio die gosteriim fln ama gercekten sewiosan git bi gun koridorda kes yolunu sana bi sey solicem de hemen sole sorra opmek iste fln o sekilde kendne de asik edersin[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Yada Direk mudurun odasına :) Okulda sapıkvar kolidorda kızları opmeye calısıyor :lol:[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eheuuh mudur de diomus ki benim meslegimi elimden calma[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 18-20 yaş civarına kadar aşk olmaz. ona abazalık denir. kasmayın, takmayın. haa olur yine ama oda çok olmaz yani. ayrıca tanışmadan aşk olmaz. bence tabii [Bu mesaj hella tarafından 24 May 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 YOK YOK YOK Bana hiçbir şey söyleme Ateş kül oldu içimde Büyütüğüm sen zamanla yok olup bittin benimle Türkü yakıp düştünmü yoluma Adımı andın mı sabah olunca Ne kaldı senden sonra elimde Alışırım elbet yokluğuna Yalan dostum aşk diye bir şey yok Aşk dediğin üç günlük eğlence Bilemedin beş gün sürsün kapılıpta sürünen çok ehueh biz de Mecnun gibi koştuk zamanında hiç birşey olmadı :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Kachack, 24 May 2003 22:45 tarihinde demiş ki: bu arada hangi okul gelipte nasi tawlanio die gosteriim fln ama gercekten sewiosan git bi gun koridorda kes yolunu sana bi sey solicem de hemen sole sorra opmek iste fln o sekilde kendne de asik edersin[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu lol bence eter kullan..?[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: hella, 24 May 2003 23:22 tarihinde demiş ki: 18-20 yaş civarına kadar aşk olmaz. ona abazalık denir. kasmayın, takmayın. haa olur yine ama oda çok olmaz yani. ayrıca tanışmadan aşk olmaz. bence tabii [Bu mesaj hella tarafından 24 May 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] abazalığın yaşla ne alakası var? 10 yaşında cinsel ilişkiye giren biri 11 yaşında aşk yaşıyabilir senin mantığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 aşk yaş tanımıyorkı neden oyle demiiş adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 GECMIS OLSUN GARDESIM[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 mesela ben ilkokul birinci sınıftab evlenme teklifi etmiştim kız 3 cü sınıfa kadarbenimlekonuşmamıştı LOL![hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ee 3 üncü sınıftan sonra seninle neden konusmus Teklifin etkisi 2 yılmı surmus :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: BabacumMostors, 25 May 2003 02:36 tarihinde demiş ki: mesela ben ilkokul birinci sınıftab evlenme teklifi etmiştim kız 3 cü sınıfa kadarbenimlekonuşmamıştı LOL![hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 lol nası ettin teklifi veya ne dedin kıza teklif ederken cok merak ettim.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 annesiarabasıyla eve bırakıyordu bizi ilşten annemle annesi önde ben ve kız arkadayız, anneler can ciğer kuzu sarması muhabbet ediyorlar ben bir anda "Nedime teyze kızınızla evlenebilirmiyim" diye soruyu yapıştırınca önce dumur oldular sonra gülmekten yarıldılar bende anlamamıştım neye güldüklerini keh keh katılıyordum kız da ölece nbakıyordu bana :)[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bence yanılmışsındır sana öyle gelmiş bakmıodur hem baksada ne olur ki günde kaç kişie bakıorum ben hepsinide seviomu oluom?[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 haklısın. bakmadan da olmuyor ama karşındaki sana baktığında güzel ama bakmadığında anlatmaya değmez bunu biliriz? said: Glatheros, 25 May 2003 20:35 tarihinde demiş ki: bence yanılmışsındır sana öyle gelmiş bakmıodur hem baksada ne olur ki günde kaç kişie bakıorum ben hepsinide seviomu oluom?[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric [hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 A.D.I.D.A.S[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ha? said: BabacumMostors, 25 May 2003 20:38 tarihinde demiş ki: A.D.I.D.A.S[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 [hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Garbage dada yazdım Seviyorsan Bundan vercen[hline]IpAdresimNe.ComMatrix Code SystemKomiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 :-D[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 hebele hubele eheueh :0)[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar