jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya bak walla ben anlamıyorum butun guzel kızlar dallamalarla cıkıyo ndan kısacası must be a dallama walla kızlar dengesız ya salla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Needen söyliyimmi bak söyşle bir muhabbet duydum simdi , Güzel kızlar neden çirkin erkeklerle cikiyor sebebi yakısıklı larda cesaret olmıyor benım gıbı :D sonra tipsiziin teki cikiyor o arada vede diyorki aman ne kaybedecem teklif etsem zaten kaybedecek birşeyim yok kımsede kıza teklif etmedigi icinde kız dıorkı aa ben cırkınım " oysa cok tatlı ve güzel " sonra o tipsiz teklif edince kızda dıorkı aa benıbeyenen bırı oldu fln hadı cıkayım barı dıor vede cıkıor hatta evlnıorlar zuzu olay bundan ibaret. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: slayerrr, 21 May 2003 19:33 tarihinde demiş ki: Needen söyliyimmi bak söyşle bir muhabbet duydum simdi , Güzel kızlar neden çirkin erkeklerle cikiyor sebebi yakısıklı larda cesaret olmıyor benım gıbı :D sonra tipsiziin teki cikiyor o arada vede diyorki aman ne kaybedecem teklif etsem zaten kaybedecek birşeyim yok kımsede kıza teklif etmedigi icinde kız dıorkı aa ben cırkınım " oysa cok tatlı ve güzel " sonra o tipsiz teklif edince kızda dıorkı aa benıbeyenen bırı oldu fln hadı cıkayım barı dıor vede cıkıor hatta evlnıorlar zuzu olay bundan ibaret. :-P O kadar trajik olmasada benzer :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ehaehah :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 beyler kız herhalde koptu valla yüzüme bakmaz oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hep öyle yaparlar zaten maymunlar gibi sırıtırlar sonra giderler bazen düşünüyorumda bunları sevmeyeceksin s.keceksin[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hayır seviceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: slayerrr, 23 May 2003 18:14 tarihinde demiş ki: hayır seviceksin.. öylede...[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 kendimden iki yaş büyük bir kıza aşık olduktan sonra 2-3 ay yanındaki üç arkadaşıyla benimle uğraştıktan sonra bana dediği aşkım canım dan sonra şimdi bana bunları dememesi beni harap ediyor onu sevmeyi bırakacam dedim kendime kaç kere ama nafile onu hala seviyorum okulun kapanmasına 3 hafta kaldı yeter ki yeniden desin bana canım aşkım benimle daş.k geçse bile...[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bedne 1 yas buk le ciktim beni deli sevdide özel sebeblerden ayrıldık yaws :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 1 yaş iyi sayılır ama şu an için 2 yaş sorun[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone [Bu mesaj IMGOINGTOWIN tarafından 23 May 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ne demı$ler severler tikilirsin tikersen sevilirsin...[hline][b] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 o kadar da fark yoq :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: jacabo, 23 May 2003 18:28 tarihinde demiş ki: ne demı$ler severler tikilirsin tikersen sevilirsin...[hline][b] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize ne demişler abi bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: slayerrr, 20 May 2003 15:03 tarihinde demiş ki: abiiiii anlamıtyorsunuz daha tanısmıyoruz tanısamadanda sulanamam nasıl tanıscam mesela o haueah olum direk olaya gir git yanına Sen benı Kesip lootlamıstın de Sonrada basla duva etmeye Ultima Online dan Anlıyor olsun :D Saka bir yana Kolay gelsin sana isin zor :)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 birlikte zaman geçir, ortak ve zıt olduğunuz konularda tartış, ne bilim kızı bi yerlere götür, gelişir olaylar zaten. :)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kolay yakın çevresini takipo et elbette alakasız bir yerden tanıdık çıkar kademe kademe onun arkadaşının arkadaşının arkadaşının ... arkadaşıyla muhabbetkur en sonunda çok yakın bişr arkadaşıyla muhabbeti kurarsın eh en sonunda hedef var sabırlı olceksın zamanı değerlendireceksın öngörüşlü olıceksın ben bunu uyguladımı? hayır çünkühiç gereği kalmıyordu elbet bir yerde yoollarımız kesişiyordu :) kurtlu ve ileri derecede aktif biri olmamdan ötürü olmadı sende benim gibi kurtlu ve ileriderecede atraktif biri ol :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: BabacumMostors, 24 May 2003 21:49 tarihinde demiş ki: kolay yakın çevresini takipo et elbette alakasız bir yerden tanıdık çıkar kademe kademe onun arkadaşının arkadaşının arkadaşının ... arkadaşıyla muhabbetkur en sonunda çok yakın bişr arkadaşıyla muhabbeti kurarsın eh en sonunda hedef var sabırlı olceksın zamanı değerlendireceksın öngörüşlü olıceksın ben bunu uyguladımı? hayır çünkühiç gereği kalmıyordu elbet bir yerde yoollarımız kesişiyordu :) kurtlu ve ileri derecede aktif biri olmamdan ötürü olmadı sende benim gibi kurtlu ve ileriderecede atraktif biri ol :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Muhahaha Cok iyi :lol:[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Git kendini kuyuya at. Serin su iyi gelir.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bencede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Slayerr enguzeli bir kızarkadasını gonder Genelde kızlar bu islerde basarılıdır senın kıza baglamayı ceker sanada Rahat kısmı kalır ben lisede bazen öle yapardım ise yaradımı bazen :)[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Kendin ol yeter...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: ReaperXS, 24 May 2003 21:33 tarihinde demiş ki: birlikte zaman geçir, ortak ve zıt olduğunuz konularda tartış, ne bilim kızı bi yerlere götür, gelişir olaylar zaten. :) Eheh vazgeçtim abi uğraşmayın kızlarla, lanet şeyler heuehe(yok arkadaşlardan bahsetmiyorum :D), biz yaptık da noldu karizmaya rağmen kaldık çınar ağacı gibi eheheuh. Takılın ya onlar gelsinler size bak ben öyle yaptım eğleniyorum şimdi :D[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 oha be o en kötü yöntem. kızlar gidiyo direk bak "x" senden hoşlanıyomuş benden duymuş olmayasın diye haşırt diye girio mevzuya, kötü cevap alırsan da sana patlar :) hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben sahıt oldum bir olaya cocuk kızı gonderdı ayarlatacak ya kızda otekıne deyor aynen söle ( su cocuk senden hoslanıyor Tanısmak ıstıyor ama bende ondan hoslanıyom tanısma ) Cocuga kapak :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar