aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Alfa'ya eleştirimiz o değil mi zaten? VW oldu o da, sadece o kadar çirkin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 aktiftablet said: 1.3 dizel mito 48K, 35e nerde? ikinci eller, 1.3 var mı? 1.6 gördüm hepte. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-corse-dan-2009-model-alfa-romeo-mito-1-6jtdm-dizel-100262426/detay bu 38 gerçide 36 falanda gormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Mito çok güzel araba ama dendiği gibi hem içi çok sıradan, hem fiyatı -bence- yüksek. 800km falan kullanmıştım, tam şehir arabası. Edit: Coupe'sini kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Suark said: aktiftablet said: 1.3 dizel mito 48K, 35e nerde? ikinci eller, 1.3 var mı? 1.6 gördüm hepte. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-corse-dan-2009-model-alfa-romeo-mito-1-6jtdm-dizel-100262426/detay bu 38 gerçide 36 falanda gormustum Sen 36 diyince merak edip baktım, bundan sonrakiler 1.3 demek ki, değiştirmişler motoru. Ya zaten kötü araba diyen kimse yok, fiyat da yüksek olabilir, sonuçta biraz daha lüks, farklı olmak isteyenler hedefleniyor. Alfa'lar eskide kaldı, bunlar Alfa değil, olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 hmm tüh, 1.6 1.3 ten az yakar halbuki. Nese mtv den kar eder artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 aktiftablet said: logtrig said: Suark said: şimdi julyetta alsam linea motoru almış olmuyorum dimi? 150bin sorunsuz götürür mü mitolar nası abi 150k sorunsuz götürür nası bi soru, millet artık 4-5 yılda yapıyor o km'yi. alfa'da ne araçlar var tanıdığım alfa 164'e biniyor 420.000 km'de araba. bakıcaksın arabana, o zaman görürsün bu km'leri. bu arada mito da çok güzel araç, içi bence de kolpa ama dıştan müthiş güzel ve bugün 135bg'lik versiyonunu sürdüm, deli kaçıyor. motor sesi de cabası. bugün benzinli herhangi bir alfa'nın sesini başka araçta bulamazsınız. stock halde hiç bir araç alfanın sesi gibi ses veremez. Twinspark ve Arese Busso V6larından sonra alfa sesi diye bişey tarihe karıştı. Hatta bu Mito&giulietta ile Alfa komple tarihe karıştı bence. Hala efsaneyiz diye 8c'yi yaptılar, maseati şasisi ferrari motoru üzeirne alfa logosu, kimse inanmadı ama koleksiyonerler kapıştı nolur nolmaz değerlenir ilerde diye, sınırlı üretim olduğu için. Bir ara sırf sesi için boxer motorlu 75 ya da 145 almayı düşünüyodum, yeni motorlar hangi gerçek petrolheadi heyecanlandırabiliyor? Yakıt tüketimiymiş de, kağıt üstünde beygir gücüymüş vs git lanica markasıyla sat bunları, Enzo da rahat uyusun mezarında :) hiç şununla http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/20061105_Alfa_Romeo_166_3-11.jpg_v6.jpg şu bir olur mu? http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01492/alfa-multiair_1492048c.jpg tipinde meymenet yok. :) abi doğru diyosun giu ve mitoda eski alfa ruhu kalmadı. ama ses olarak yine de farklılık var diğer araçlara göre, bugün mito sürerken açtım camı gazladım ses duymak için, hakikaten diğer benzinlilere göre iyi ses veriyor. ben de şu an 147 dizel kullanıyorum, aracı değiştirirsem ya gt ya da 156'ya binerim, ha keşke para olsa da breraya binsem ama maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 147 dizeli nerden buldun yaw? Q2 defransiyel mi var? Dizelden sonra motor iyi gelmiştir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 q2 evet. ülkede nadir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 logtrig said: q2 evet. ülkede nadir zaten. Q2 kullanmadım ama hep merak etmişimdir 156/147 'nin viraj tepkisi daha ne kadar iyi olabilir diye :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aktiftablet said: logtrig said: q2 evet. ülkede nadir zaten. Q2 kullanmadım ama hep merak etmişimdir 156/147 'nin viraj tepkisi daha ne kadar iyi olabilir diye :))) ben bu fiyatlara bu kadar güzel, şık ve performanslı bir araç alacağımı düşünmüyorum o yüzden satmayı da hiç düşünmüyorum. çip takmıştım, araç kudurmuş köpek gibiydi, 188bg ve yaklaşık 400nm tork vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 logtrig said: bir alfa kullanıcısı olarak yanıtlayayım. yedek parçası yoktur, parçası pahalıdır geyiği hala bitmemiş bakıyorum da. yok öyle bir şey arkadaşım. alfasına 2 gün önce kırmızı ışıkta arkadan çarpılmış biri olarak bende yanıtlayayım. yedek parçası yoktur. yedek parçası gereksiz pahalıdır. gayet var öyle bir şey. arkası şu halde arabanın birmot stokta parça bulunmadı. bursa fabrika arandı yok dendi. italyadan sipariş verildi. ortalama 2 ay sürecek düzelmesi dendi. belki eski model oluşundan veya türkiyede fazla satmamış bir model olmasından kaynaklanabilir. yeni modellerin parçası konusunda fikrim yok ama eski üretim alfaya türkiyede parça bulmak işkence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi arka tampon, hem de en yaygın renk, gri, nasıl stokta olmaz ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 alfa gt cunku. Olmamasi degisik gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Selam, Abi en azından 100 tane satmıştır. 1-2 tane arka tampon, ki en kritik malzemelerden, stokta olmaması garip. Eğer bagaj havuzuna kadar gelmişse darbe yazık etmişler araca :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 geçmiş olsun, parçanın olmaması bana da garip geldi. bu arada geçen bana da biri dokundurdu arkadan hafiften, allahtan hiç bişi olmadı baya hafifti, taksici dokundurdu mecidiyeköyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sağol :( bana kırmızı ışıkta frene bile basmaya tenezzül etmeyen değişik bir cins isabet etti diyeyim. sırf tampon gibi gözüksede tamponun altındaki yedek lastiği ittirerek arabanın arka koltuklarını bile yerinden oynatmış çarpan. bagajın içi ve arka koltuklar kötü durumda. tek tesellim anadolu sigortadan araç talep etmiştim. dandik birşey gelecek diye beklerken 410km de c serisi mercedes getirdiler muadil olarak. istediği kadar tamirde kalabilir araba (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 logtrig @ arabaya mukayyet ol insan gibi kullan :) sümbül frene basmıştır da kızaklamıştır o uçan teneke. geçmiş olsun kötü koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Undisclosed said: logtrig said: bir alfa kullanıcısı olarak yanıtlayayım. yedek parçası yoktur, parçası pahalıdır geyiği hala bitmemiş bakıyorum da. yok öyle bir şey arkadaşım. alfasına 2 gün önce kırmızı ışıkta arkadan çarpılmış biri olarak bende yanıtlayayım. yedek parçası yoktur. yedek parçası gereksiz pahalıdır. gayet var öyle bir şey. arkası şu halde arabanın birmot stokta parça bulunmadı. bursa fabrika arandı yok dendi. italyadan sipariş verildi. ortalama 2 ay sürecek düzelmesi dendi. belki eski model oluşundan veya türkiyede fazla satmamış bir model olmasından kaynaklanabilir. yeni modellerin parçası konusunda fikrim yok ama eski üretim alfaya türkiyede parça bulmak işkence.. 3 yıldan fazla 156 kullandım, bulunmayan tek bi parça olmadı. Yan sanayiisi olmayan parçalar absürd derecede pahalı, o doğru. Ama yan sanayiisi olan parçalar rekabetten dolayı orjinali de çok pahalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 dun biraz dizelini kullandim. 7 8 litre yakti galiba 100 km icin. sehir disinda kullandim daha cok 140 i da gecmedim hic. normal mod inanilmaz kotuymus. hic tepki vermiyor araba. dinamik modda kullanmak daha keyifli daha atak. ama yinede tatmin edici degil. dizeli hic mantikli gelmedi. yakit tuketimi hicte az degil. multiair distinctive daha iyidir onu denemek lazim. ama on konsolu cok kotu diyenleri anlamadim. direksiyon biraz eski duruyor orasi dogru. onun disinda araba cok guzel ya vites gecisleri falan cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar