ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 http://www.odatv.com/n.php?n=multeciler-universitelere-sinavsiz-ve-belgesiz-girecek-2109121200#.UF0XsrxtwAI.twitter Kendi vatandaşını mağdur etme uzmanı hükümetim boş durmamış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Haber doğruysa, bununla beraber seçme hakkı verilsin İzmir'e yerleştirilenlere. Herifler bizden önce orta doğu'nun ne kadar yan sanayisi varsa onlar için yapmadıklarını bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Abi ülkece stockholm sendromu yaşıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Semih cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Türk vatandaşı yapılıp seçme ve seçilme hakkı verilmesine az kaldı demekki. Sabret İzmir az kaldı AKP'nin eline geçmene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yazar burda ağır argo kelimeleri içeren küfür etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kaçmak istiyorum ama kaçamıyorum da. öh be. yüzüm sürekli iştebunuyapma.jpeg ile şekilleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toyga Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bunlar yine iyi günlerimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ulan sonra neden sinirlisin neden aksisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 beyana göre özel öğrencilik doğru değil izmir ile ilgili bir okul yok. odatv suriye.jpeg notfound veriyor http://www.odatv.com/images/resimler/suriye.jpg küçük resimden okudum kararı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Oldu olacak bedava arsa filan da verseydik. Yazik gunah adamlara, topraklarindan oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 dasaaa said: beyana göre özel öğrencilik doğru değil izmir ile ilgili bir okul yok. odatv suriye.jpeg notfound veriyor http://www.odatv.com/odatv.com/images/resimler/suriye.jpg küçük resimden okudum kararı yok İzmir olayı o değil. İzmir'e kamp kuruluyor yeni mülteciler için. Ülkenin çeşitli yerlerine kurulacak işte. Bir süre sonra hadi size vatandaşlık verelim diyip, yasalar değiştirilip oy verdirirler. Yapmayacakları şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 onu hatırlıyorum zaten. sadece burada yapılan yorumlar fazlaca "hürriyet gazetesi mal okuyucu yorumları" seviyesinde. bu adamların okula gelmesi sıkıntıya sebep olabilir mi? olabilir abi. hele ki beyan ile! misal hrennikoff rusya'dan kaçıp kanada'ya sığındığında "beyan" ile alınmadı abi. babalar gibi denediler adamı. http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Hrennikoff elbette aradaki fark "özel" tanımlaması. bu adamlar eğitimlerine devam etsinler de boş durup olay çıkartmasınlar istenilmiş belli ki. okul içerisinde olay çıkartıp çıkartmayacakları gibi konular pek düşünülmemiş yani. sıkıntılı işler bunlar. bu kadar mülteciyi korumak da sıkıntılı. diğer ülkelerin yardım etmemesi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hay sokayım mültecisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Şu AKP'nin yaptığı rezilliklerin toplamını bugüne kadar hangi parti yaptı? Gel gör ki adamlara oy bakımından hiç bir şey olmuyor. Tek yapılabilecek şey amerika hükümetinin bunlardan sıkılmasını beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ya birakin amerika mamerika hala of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sylian said: Şu AKP'nin yaptığı rezilliklerin toplamını bugüne kadar hangi parti yaptı? Gel gör ki adamlara oy bakımından hiç bir şey olmuyor. Tek yapılabilecek şey amerika hükümetinin bunlardan sıkılmasını beklemek. hacotti Amerika sıkıldı zaten adamlardan, Tayyip Amerika'ya gerçekten AKP kongresi var diye mi gitmiyor sanıyorsun? Boşuna gelme koçum dediler o da artislik yapıyor işte güya kongre mongre gidemiyoruz diye. Amerika'nın sıkılması pek birşeyi etkilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bizi supurmeyin kullanin diye aglamiyolar miydi bi ara? fisini cekiceklerdi sonra tekrar anlastilar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 O çok eski olay Cüneyt Zapsu demişti. Çok ciddi sermaya birikimleri yaptılar. Şu noktadan sonra demokratik yollarla gitmezler zaten. Tek ihtimal sermaye ve örgütlenme gücü bunlardan daha yüksek bir organizasyonun akp nin antisini desteklemesi. Bilmem anlatabildim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 gelen gideni aratir demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 savaştan kaçan mültecilere yardım etmek ne kadar doğru bir hareketse, savaştan kaçan mültecilere yardım etme kılıfı altında iç savaş körüklemek o kadar yavşak bir hareket. sonuçta ne durumda Türkiye karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Oski said: ya birakin amerika mamerika hala of omoroko östösö bö öy bölö ölölmözlör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yeni çıkan karara göre suriyeli mültecilere kızlar teklif edecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar