Laraken Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 olum uzaylıysa bi denetiriz en azından. beğenmezse zaten IŞIN SİLAHIYLA vurur bizi. sıkıntı olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Böyle şeylere inanabilmek için için nasıl bir handicap seçtiniz başlarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Evet, hala uyumadım. Uçaklar geçiyoooo kafamızdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Red said: bu espriden sonra huzurlu bir şekilde gözüne uyku girecek mi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kacırmışım ben. bidada olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 amerika marsa gitti diye oluyor hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Evet hala uyumadım, rahat olun panpalar. Buralar bana emanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Zayıflar için abi zaten uyku. A watchful protector. Silent guardian. A Dark Knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Süt iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şimdi açtım camı da, traktör araba karga sesi filan var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 "Do you hear the voices, too?" - Chaos Space Marines Ben de duydum arkadaşlarla o sesi Ankara'da, gece 2'ye geliyordu saat ama korkacak bir şey de yok. Hem gençsin daha, uzun ömürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Hala uyumadım ben. Vuuuuuu... Uvvv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Benim de uykusuz 41. saatim, işten de ayrıldım. Pazartesi de 9 saat dersim var, 8'den akşam 6'ya kadar. Bu dönem de bir senelik ders aldım, böyle olunca kalan günlerin de pek farkı yok. :( Uyuyun yahu, uykusuzluk iyi bir şey değil. Benim yorgunluğum izin vermiyor uyumama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Derste uyumak gibisi var mı be peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Öğlen 3 saat uyudum ama asıl uykuyu bu gece uyuyacağım sanırım, şimdi daha da yorgunum. 10 saat uyku herhalde yine yetmez. Arayı kapatamam ya ama, çok açık var. 1 sene deliksiz uyumam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar