Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 BWnin ayarında her boss için herşeyi bildir falan gibi bir ayar olması lazım sadece bana gelenleri bildir yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 arıyorum da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ya lfr sırasındayken alttabda olduğum için çok kaçırıyorum sıra geldiğinde. sıra geldiği zaman bi bildirim veren veyahut oyunu üste atan addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Sesi açık tutman yeterli. BÖDÖNG ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 müzik dinliyorum genelde. sadece o sesi açmanın bi yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ctrl + s yaptığında oyunun sesini kapatıyor ama sıra vs geldiğinde onun sesi geliyor yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 lunatari said: ya lfr sırasındayken alttabda olduğum için çok kaçırıyorum sıra geldiğinde. sıra geldiği zaman bi bildirim veren veyahut oyunu üste atan addon var mı? sound ayarlarında enable background tarzı bir şey olması lazım. oyunun sesini arka planda çalışıyor olmasına rağmen duyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ss'te en altta görülen paneli (titan ya da fubar olsa gerek) nasıl o hale getirebilirim? skin mi yüklemek lazım, cok guzel gorunuyor. bir de player nameplate uzerindeki barlar weak auras'la mı yapılmış acaba? debuffları da cok guzel gostermis. http://i.imgur.com/1TpTLfL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 elvui kırması olabilir ama tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 titan değil sanırım hacı, fubarı kullanmadım hiç bilmiyorum. bi de nameplate üzerindeki barlar, bw, dbm modifiyesi bişeyler olabilir. debuff dışında fight timerları da gösteriyor gibi. fighti bilmediğim için şimdi konuşmayım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 dbm icin skin var onu demiyorum. sweeping strikes yazan kendi auralarının oldugu bolum. alttaki ss'te daha iyi anlayacaksın http://i.imgur.com/SDel98Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 http://www.curse.com/addons/wow/classtimer şu olabilir veya tellmewhen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 tell me when ile yapılabilir aslında ama, o barlara o sekli vermek mumkun mu bilmiyorum. stil verme isi inanılmaz karısık. linkledigin addon sanki yapıyor gibi bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 modifiye işini hiç bilmiyorum hacı ama her addon için sanırım bu değişiklikler mümkün. kod işini bilen birilerine sorsan daha iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 classtimer tamamdır, titan icin de skin var herhalde. usenmezsem bi ara onu da halledicem. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Oyuna yeniden basladimda baya bisey degismis kendiliginden addon lu falan.unutmusumda nereye atiyoduk addon lari? neler lazim vazgecilmez addonlariniz nelerdir? Bilale anlatir gibi anlatin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Benim tavsiyem öncelikler addon packelere bak. tukui vs gibi, daha şekil oluyo onlarla unit interface. onun dışında curse.com dan gir addonlara, zaten ilk görüceklerin en çok indirilenler. ya da soldaki kategorilerden class/pvp/pve/market falan seçip en çok kullanılanlara bakabilirsin. pve için bi meter koy, sonra dbm veya bigwigs, bazı boss encounterları için özel addonlar, iskar assist falan gibi. kısaca curse yardımcı olur ya. addonları wow klasöründe interface/addons içine atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 eyvallah (tu) edit:meter ne kullanıyım şöyle basit bişey aslında gerek bile yok aslında da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 skada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bu garrison görevlerindeki followerları görevlere yollamak için addlar var ve silah kalkanları da hangilerine update edeceğiz falan söylüyor bu addonlar AMA traitleri falan da düzenleyen tavsiye veren bi addon var mı? Birde aynısının fleet için olan yani bu gemiye şu traiti ver aslanım gibisinden akıl veren bi addon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bende masterpaln var add-on. masaya tıklayınca yukarıda her traitteki toplam fellower ve fleet sayısı gözüküyor. Sayısı düşük olan olan traitleri arttırmaya çalışıyorum. bilmiyorum soruna yardımcı oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ya oyuna yenıden baslıcam basıt bir ui istiyorum cok karısık olmasın klasık tuslar 1234f1f2f3f4 fln ne onerırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Barlar için dominos ve omni cc, unit frameler için shadowed unit frames , çantalar için bagnon, dps meter skada. Ben yuvarlak haritayı sevmediğim için sexy map kullanıyorum bide, kare yapıp sağ alta alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 kujo123 said: ya oyuna yenıden baslıcam basıt bir ui istiyorum cok karısık olmasın klasık tuslar 1234f1f2f3f4 fln ne onerırsınız. Prepatch ile geri döndüm ben de, shestakui kullanıyorum güzel bence Ya da klasik elvui de kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ss olarak atarmısın uini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar