Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ElvUi deiniyim bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 chocolate bar kullanıyorum ben. titanbarla aynı altyapı zaten bi de çok daha rahat ayarlanıyor. titanbar zamanında ekranın üstünü komple kaplıyordu , chocolatebar istediğin yerde duruyor mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 En basit çözüm olarak combopoint redux la çözdüm derdimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Görüntü alanını (viewport) küçültmek için (alttaki siyah bölüm) Skinner kullanıyorum. Böylece ıvır zıvır oyun ekranında hiç bir şeyin üzerini kapatmıyor. Gerisi bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 evet sadece kocaman siyah bi ekran kaplıyo cok haklısın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Haste said: evet sadece kocaman siyah bi ekran kaplıyo cok haklısın (:D "Viewport" olayını anlayamamışsın sanırım. Senin ekranının en altında görülen şey, benim addonların üzerinden başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aaa iyiymiş o zaman bi deniyim belki hoşuma gider,yinede kara bi ekran altta nasıl olur görim bi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Viewport olayı çok 2007'lerde kaldı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 i miss pekaziz ui compilations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 pekaziz said: Viewport olayı çok 2007'lerde kaldı be.. 2004'te çıkan oyun 2007'de moda olmuş olayı geçersiz kılacak nasıl bir değişiklikten geçti ki? Oyun ekranımın üzeri kapansın mı, kapanmasın mı, işte bütün mesele bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Abi tabi ki zevk meselesi de çok gereksiz geliyor bana artık ekranın üçte birinin siyah olması. Ki yolladığın resme bakarsan o siyahlığın yarısı da kullanılmıyor (recount veya threat meter filan yoksa gizli) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 pekaziz said: Abi tabi ki zevk meselesi de çok gereksiz geliyor bana artık ekranın üçte birinin siyah olması. Ki yolladığın resme bakarsan o siyahlığın yarısı da kullanılmıyor (recount veya threat meter filan yoksa gizli) :P Recount var, gizli değil minimap in solunda duruyor, o "player - target" diyen yerine altında eavesdrop akıyor (scrolling combat text alternatifi), spell timer diyen yerin üzerine ise Forte spell timerları geliyor, sol taraftaki boşluğu ise Grid 40 kişilik Sha of Anger raidi gibi durumlarda dolduruyor tamamen. Yani boşa giden alan yok, Sha of Anger yapma sebebim kalmazsa yakın zamanda chat i biraz büyütürüm Grid alanını 25 kişiliğe göre ayarlarım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 quixef said: Haste said: evet sadece kocaman siyah bi ekran kaplıyo cok haklısın (:D "Viewport" olayını anlayamamışsın sanırım. Senin ekranının en altında görülen şey, benim addonların üzerinden başlıyor. bilgisayarın o siyah kısmın altında kalan grafiği de işliyor ama biliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bak halen anlaşılamamış. Benim oyun ekranım, siyah kısımdan başlıyor, picture-in-picture gibi düşünün. Siyah kısmın altında bir grafik yok, olsa orayı siyah bir bantla kapatmanın hiç bir anlamı kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 addon oyun ekranını "bükmüyor" haliyle aslında sen orayı siyah bir bantla kapatmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 tunch said: addon oyun ekranını "bükmüyor" haliyle aslında sen orayı siyah bir bantla kapatmış oluyorsun. Off. Şuraya alalım seni, çünkü anlatım yeteneğim yetmedi sanırım: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FSQOmHL96Uk#t=57s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 abi her sekilde cok cirkin. yine en guzeli benimki, daha iyisini gormedim bu baslıkta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yani hakaten bence de bu kadar çirkin bişey için bi de savunma yapmak çok enteresan. ben wiev port kullandığım zaman ekranımda görünen şey anı , sadece ekrana bir bant çekiliyor. ekranda herhangi bi boyut değşimi falan yok. haliyle fazladan alan kaplıyor. nedenöyle bişey istiyim. videodaki olay farklı seninkinden. sadece alt kısmı kapatırsan render ettiği alan değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 tunch said: yani hakaten bence de bu kadar çirkin bişey için bi de savunma yapmak çok enteresan. ben wiev port kullandığım zaman ekranımda görünen şey anı , sadece ekrana bir bant çekiliyor. ekranda herhangi bi boyut değşimi falan yok. haliyle fazladan alan kaplıyor. nedenöyle bişey istiyim. videodaki olay farklı seninkinden. sadece alt kısmı kapatırsan render ettiği alan değişmiyor. Abi videodaki olayın nesi farklı deli etme beni ya? Eleman dengeli kullanıyo viewport u ben üst sağ ve sol marginleri sıfırlıyorum, aynı addon u kullanıyoruz. Bant bant diye tutturdun deli oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bant işte banane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Aynı şey falan değil abi, bir artwork addon'uyla viewport ayrı şeyler. Sen viewport kurup da sadece bant çektirebildiysen ayarı falan yanlıştır, normalde siyahlığın bittiği yerden başlıyor render alanı. Sadece alttan sıkıştırınca da oyunun oranını bozuyorsun ama. Benim şahsen deli gibi gözüme batıyor o durum, zevk meselesi. Onun için fazla yüksek olmayan, tek parça olmayan, biraz transparan olan vs. şeylere yöneliyorum ben viewport'tan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Viewportu bende sevemedim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bant çekiyor işte? siyah siyah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Meov said: bant çekiyor işte? siyah siyah? Başarısız bir trollsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar