Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İran’da iki genç kız yoldan geçerken kendilerine vücutlarını tamamen kapatacak şekilde örtünmelerini söyleyen bir din adamını dövdü. CNN'in aktardığına göre, yarı resmi Mehr Haber Ajansı’na konuşan din adamı Hocatülislam Ali Beheşti, olayın Ağustos ayında Şahmirzad isimli küçük bir köyde yaşandığını belirterek, kızlara “nazikçe” örtünmelerini söylediğini ancak olayın sonunda kendisini hastanede bulduğunu belirtti. Beheşti, “Öğle namazına giderken kızları gördüm. Bir tanesine doğru düzgün örtünmesi gerektiğini söyledim. O da bana, ‘Sen gözlerini kapat’ diyerek ağır bir hakarette bulundu. Ben de bir kez daha örtünmesini ve hakaretlerine bir son vermesi gerektiğini söyledim” dedi. Bunun üzerine kız Beheşti’ye vurunca din adamı kendini yerde buldu. “Bundan sonra ne olduğunu bilmiyorum. Sadece tekmelerini hissettim ve hakaretlerini duydum” diyen din adamı üç gün hastanede kaldığını ancak kızlar hakkında şikayetçi olmadığını belirtti. Ancak yerel savcının olayla ilgili soruşturma başlatmasına da itirazı olmadığını ifade eden Beheşti, “Dava, İslami hicab davamıza hizmet ettikçe sorun yok” diye konuştu. http://www.hurriyet.com.tr/planet/21520284.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 beni de dövünnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Achievement unlocked Beat a molla up http://openclipart.org/people/3Dline/Molla.svg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ağır bir hakaret de iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 o zaman iranı özgürlüğüne kavuşturmaya gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İSLAM FUCK YE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Oo türkiyeden iyiler falan diyenler gelmeden önce diyeyim tahminen akibetleri pek iyi olmayacaktr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 said: Beheşti, “Öğle namazına giderken kızları gördüm. Bir tanesine doğru düzgün örtünmesi gerektiğini söyledim. O da bana, ‘Sen gözlerini kapat’ diyerek ağır bir hakarette bulundu. sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 KAFGADA SÖYLENMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 allah istemese dövmezlerdi, demekki istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 The bitches we deserve, not the ones we need. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bence imamın femdom fetişi var yoksa kan aldırırdı o kızlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 şimdiye kıyma olmuştur kızlar, ekmek arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Olay İran'ın Amazon kadınlarının olduğu Mazandaran bölgesine çok yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 iranda kapanamdan sokağa cıkmak yasak zaten din adamı haklı . uyarmış altı üstü tahrik olup başka bişey yapsa nolcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Selma & Firuze atlasınlar arabaya kaçsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 seç beğen al derler yazık olmuş http://www.jewishjournal.com/images/bloggers_auto/iranstoning.jpg http://libertas.bigblog.com.au/data/0/3861/image/adultery4342820071128024727.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Güzelim acem diyarı ne hale geldi lan. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 olaylar bunla tetiklenir winter is coming to iran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 suriyelilere bakacağımıza buraya gelsin onlara bakalım bari, daha hayırlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar