tiLi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 deady said: Yanlız işin şakası bir yana olay doğru bi zamanlar gitmişliğim var cuma namazına filan hatta her cuma giderdim insan garip bir şekilde huzura eriyo camide ,bi rahatlama hissediyo. Yanlız o ayak kokusu ile karışık gülsuyu ve eski halı kokusu pek hoş değil şimdi hatırladım miğdem kalktı ben tiksinirim lan gidemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Lithran said: Cuma mubarek gündür .Yatışın habercisidir inanın yada inanmayın cuma günü tüm insan aleminin yüzünde bir tebessüm manevi huzur oluşturur.Bu demek oluyorki cuma iyidir candır pampa. akşam takılmaca var diye olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Cumaları severim. Çünkü beyaz şov var- cumaartesi ve pazar gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 2012 beyaz show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basayev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 fenn said: Cumaları severim. Çünkü beyaz şov var- cumaartesi ve pazar gelmiştir Hala tek bicakla da tras oluyorsundur sen simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 M.Kemal Ataturk omru vefa etseydi namaz ve namaste konusuna guzel bir aciklik getiricekti T.Mayatepek ile beraber ama olmadi iste olmayincada bu tip gerici kivam kavram savunucu tipler Cuma yi savunur oldu. Cuma nin anlamini bilmeden cuma gunune kutsal diyen bir insanlik ne diyeyim sizi Nibiru paklasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bazı noktalara katılmamak ede değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 niyet ettim allah rızası için cuma namazı kılmaya.. bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 namazın yarısında kaçmasınlar diye, baştan niyet ediyorsun... arap işleri hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cuma namazında anlamadığım birşey var. Millet camiye geliyor. Cuma namazını kılıp öğle namazını kılmadan çıkıp gidiyor. Oldu mu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 gidenler benim için de niyet edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cuma namazı, bildiğim, emevilerin, millet sağa sola dağılmasın, iş çıkartmasın diye çıkarılmış bir şey, birde başta ve sonda propaganda işi var o da ayrı, gerçi hatalı da olabilirim ama bunun gibi bir şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 o emeviler çok fena hayatında istanbul görmemiş adam için istanbul hadisi uydurmuşlar dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ama bir bakima bu dinci kesim icin bu din guzel bir ayfon olmadi afyon diyelim ama simdiki neslin yeni afyonu ayfon o da ayri bir konu neyse; bunlarin hepsini bir kotada toplayacak olursak bir counter internet cafe gencligini guzelim bir masaustu frp sinde toplamakla es deger birsey olur kanaatimce her dincinin quantumdan yada ust dunya goruslerine sahip olan kisilerle ayni masada oturmasi ve bu durum oyle bir kaos yaratirki dostlar oyle boyle degil yani. O yuzden birakalim tapinsinlar yapsinlar diyelimde sicratmadan bu isi yapsalar daha guzel olacak yani. Cunku yil 2012 artik bazi seyleri asmak lazim hem ne kaldi Araliga degil mi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 basayev said: Olm inansanizda inanmasaniz da gidin fatih camii nin avlusuna veya suleymaniye,veya bir arka sokak camiine, En az 1 saat once gidin,guzelce abdestinizi alin ,sonra bahcesine oturup huzurun sesini dinleyin :) Sonra ezan vakti yaklastiginda girin camiiye ,bilseniz de bilmeseniz de namaz kilmayi bir deneyin... Ama ic huzurunu arttiran en onemli namaz da sabah namazi tavsiye ederim yani :) Hayirli cumalar... troll olmayaydı, ben o anlattığı cumayı denerdim, o da akşamına benimle bira içecekse. ama banlanmış yazık olmuş. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 gercek islam bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 1. rekat niyet (niyet ettim allah rizasi icin namaz kilmaya) tekbir (allahu ekber) 0 |/ | |_ 0 | | |_ sübhaneke, euzu besmele, fatiha- zammi sure ruku (sübhanerabbiyelazim) _0 |/ |_ secde (sübhanerabbiyelala) _¯¯/0_ 2. rekat besmele, fatiha suresi, zammi sure ruku _0 |/ |_ secde _¯¯/0_ tahiyyat, salli + barik, rabbena 0 |/_ saga ve sola selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 http://i.imgur.com/RkAed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar