Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Gece Satışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
World of Warcraft SE ve CE gece satışları 25 Eylül 2012 tarihinde aşağıdaki noktalar ile AralGame.com üzerinden gerçekleşecektir.

Anlaşmalı olduğumuz ve satış gerçekleştirecek noktalar aşağıdaki gibidir. Gece satışı etkinliği mağazaların kendi düzenlediği etkinlikler olup, Aral İthalat gerçekleştirilecek etkinliklerde doğrudan sorumlu değildir.

D&R ERENKÖY (İstanbul)
BİMEKS BURSA NİLÜFER
TEKNOSA BALÇOVA EGEPARK (İzmir)
MEDIA MARKT ESKİŞEHİR
ELECTRO WORLD ANKARA ANKAMALL

İzmirden panpalar olarak toplanıp gitsek balçovaya ne güzel olur aslında :D
Mesaj tarihi:
Seperate said:

Harbi bu panda geyiğini almayacak var mı ya ?

Böyle sorsan daha doğru gibi olacak bence. Çünkü alacakların sayısı yanında, almayacak olanlar yok denecek kadar az bir sayı oluyor.
Mesaj tarihi:
Aral ne kadara satıyor?

5.0.4le inecek herşey indi, digital purchase yaptığınızda bir lisans alıyorsunuz, başka da hiçbirşey indirmeden pazartesi gecesi giriyorsunuz diyorlar. Üstüne bir de aral 20-30 lira dayıyorsa hiç gerek yok kutuya.
Mesaj tarihi:
Miraul said:

herkes alcak

^

İzmir ya da Bursa'da olacağım haftaya. (İş nereye götürürse)
Gidip bir CE almak sart oldu. Eksik kalmasin, onceki CE'leri aldik seriyi bozmayalim.

CE fiyati ne kadar bu arada? Var mi bir aciklama.
Mesaj tarihi:

CE fiyatı 200 müş

http://blog.aralgame.com/world-of-warcraft-mists-of-pandaria-2/

PC World of Warcraft Mists of Pandaria 90TL, PC World of Warcraft Mists of Pandaria Collector Editions 200TL ‘ den satışa çıkacaktır. AralGame.com üzerinden yapılacak alışverişlerde % 10 TL değerinde Game Puan ve ücretsiz kargo ile bu ürünü avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar…

CE istiyorum ama bana gelmesi 1 günden fazla sürerse mal mal milletide seyretmek istemiyorum ya...

Mesaj tarihi:
Gece satışına felan hiç gitmedim, gitmemde, benim dediğim aral ın web sitesinden direk satış, sc2 yi de rahat almıştım ama onda acelem yoktu, mop 1-2 gün geç gelirse kös kös oturamam hehe.
Mesaj tarihi:
niye ya ben beylikdüzü media marketden gece satışında almıştım normal alır gibi aldım 11:30 da evden cıktım 12:30 da instal ediyodum evde de bu sefer erenköy baska yer yokmu ya ..İstanbulda başka yer yapmıycakmı satış ?
  • Yeni Oluştur...