Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 World of Warcraft SE ve CE gece satışları 25 Eylül 2012 tarihinde aşağıdaki noktalar ile AralGame.com üzerinden gerçekleşecektir. Anlaşmalı olduğumuz ve satış gerçekleştirecek noktalar aşağıdaki gibidir. Gece satışı etkinliği mağazaların kendi düzenlediği etkinlikler olup, Aral İthalat gerçekleştirilecek etkinliklerde doğrudan sorumlu değildir. D&R ERENKÖY (İstanbul) BİMEKS BURSA NİLÜFER TEKNOSA BALÇOVA EGEPARK (İzmir) MEDIA MARKT ESKİŞEHİR ELECTRO WORLD ANKARA ANKAMALL İzmirden panpalar olarak toplanıp gitsek balçovaya ne güzel olur aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Harbi bu panda geyiğini alacak var mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 herkes alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Media market beylikdüzün'de gece satışı olcakmı haberi olan varmı ? ,gecen sefer olmuştu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Seperate said: Harbi bu panda geyiğini almayacak var mı ya ? Böyle sorsan daha doğru gibi olacak bence. Çünkü alacakların sayısı yanında, almayacak olanlar yok denecek kadar az bir sayı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 VAY AK yine Erenköy yapar bence. ohboyherewegoagain.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 pazar alanı satılık gw2 kaynıyor :) çıkış yaklaştı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Aral ne kadara satıyor? 5.0.4le inecek herşey indi, digital purchase yaptığınızda bir lisans alıyorsunuz, başka da hiçbirşey indirmeden pazartesi gecesi giriyorsunuz diyorlar. Üstüne bir de aral 20-30 lira dayıyorsa hiç gerek yok kutuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Panda ile ilgili birşey inmedi daha ya, 22 gb falan olması wow'un, ama hala 19.1 gb'da duruyor. Yani daha sağlam bir download yapacaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Miraul said: herkes alcak ^ İzmir ya da Bursa'da olacağım haftaya. (İş nereye götürürse) Gidip bir CE almak sart oldu. Eksik kalmasin, onceki CE'leri aldik seriyi bozmayalim. CE fiyati ne kadar bu arada? Var mi bir aciklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ankarada gidecek var mı Electro World e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 CE fiyatı 200 müş http://blog.aralgame.com/world-of-warcraft-mists-of-pandaria-2/PC World of Warcraft Mists of Pandaria 90TL, PC World of Warcraft Mists of Pandaria Collector Editions 200TL ‘ den satışa çıkacaktır. AralGame.com üzerinden yapılacak alışverişlerde % 10 TL değerinde Game Puan ve ücretsiz kargo ile bu ürünü avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar… CE istiyorum ama bana gelmesi 1 günden fazla sürerse mal mal milletide seyretmek istemiyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 dıjıtal aldım 80 lıraya denk gelıyor gece oyundayız bıze gore saat 1de olay bu kadar zaten alınca acc sayfasından bakınca dırek mop active halde gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 CE deki mount ne tipsiz bişey ya, bu sefer CE alayım diyodum vazgeçtim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Salı akşamı anca ben girebilirim zatende , CE o sürede gelirmi orası muamma. Fiziksel kopya istiyor olmasam alırdım deluxe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi alın digital battle.net'ten. Gece gece ne gereği var maceranın. Beyler araya kaynak yapmayalım muhabbeti çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Stickified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Gece satışına felan hiç gitmedim, gitmemde, benim dediğim aral ın web sitesinden direk satış, sc2 yi de rahat almıştım ama onda acelem yoktu, mop 1-2 gün geç gelirse kös kös oturamam hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 la yok mu izmirden gidecek 1-2 kişi sap gibi gitmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 CE almayacaksanız çekilecek şey değil gece satışı ya wotlk satışında yağmur vardı deli gibi sıçana döndüydük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 niye ya ben beylikdüzü media marketden gece satışında almıştım normal alır gibi aldım 11:30 da evden cıktım 12:30 da instal ediyodum evde de bu sefer erenköy baska yer yokmu ya ..İstanbulda başka yer yapmıycakmı satış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 maksat muhabbet geyik yahu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 d&r'dan geliyorum, bağdat caddesindeki daha küçük olan d&r'da da satışa çıkacağını confirm ediyorum. almayacağım o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 İstanbulda olsam bende event e katılırdım, dijital alsam bile kalabalık yapmaya gelirdim valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yokmuymuş Beylikdüzü Media Markt de gece satışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar