mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/38396/21512756/1/gaziantep-teki-skandalda-2-perde.aspx said: DÜĞÜNLERDEKİ SAHTE DOLARLAR MÜZİSYENLERİ İSYAN ETTİRDİ..!! Demokrasi Meydanı'nda basın toplantısı düzenleyen Gaziantep Sanatçılar Derneği Başkanı Ahmet Onurlu, Gaziantep'te bazı matbaalarda sahte dolar baskısı yapıldığını iddia ederek, "Matbaalarda düğünlerde atılması için basılan sahte dolarlar, düşük fiyata satılıyor. Bunu yapmak emeğe saygısızlıktır. Çünkü düğün ortamını şenlendirmek için çalışan müzisyenler, sadece salonlarda atılan parayı almak için anlaşma yapıyorlar. Atılan para sahte olunca da hiçbir şekilde para kazanamıyorlar" dedi. Müzisyenlerin zor durumda olduğunu belirten Onurlu, "Türk parasıyla iki kuruş etmeyen bu kağıt parçalarını düğünde atıyorlar. Paranın üzerine geçersizdir yazmışlar. Bu nedenle yasaklanamıyor. Salon sahipleri dolarları, euroları ceplerine koyup gidiyorlar, biz de sahte dolar topluyoruz. Bu paralar bakkallarda, marketlerde, kasaplarda her tarafta satılıyor. Sahte dolarların kaldırılmasını talep ediyoruz" diye konuştu. Zeki GÜNAY - DHA Allah başka dert vermesin birader. Sen bukadar gerizekalı olduktan sonra senin de sahteni çıkartıp tıngırdatırlar sahnede. Sen hala dövlet bize bahmir de, başbakanımız sesimizi duysun de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 fındık fıstık atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Sahte dolar var, var da. Adam topluyor dolarları sonra düğün sahibine veya para atmak isteyen kimse ona tanesi 1 TL'den satıyorsun. Adam veriyor 50 TL 50 tane bir dolar alıyor atıyor onları havaya, sen topluyorsun başkası istiyor 40 tane, o adamdan topladığın dolarları tekrar başkasına satıyorsun. Asıl sizin yaptığınız sahtekârlık demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 başbakan bizim eve temizliğe gelsin diyenler çıkacak yakında, ulan bu ne herşeye başbakan başbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ha dolarlar kupon yanı? cok iyimiş ama. yakınca mavimi alev alıyo yesilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bundan sonra garanti paraya anlasin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 topladıkları parayı geri satsınlar, bi sonraki düğünde de atarsınız diye. Devridaim olsun, para dönsün, ekonomi büyüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dur lan başbakan daha kartal-kadıköy minibüsçülerinin durumunu çözcekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Fin said: fındık fıstık atsınlar. Demeye gelmiştim.. Sen benden uzun yaşayacaksın Fin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/191/dollar_tayyip_191053721d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aquila said: bundan sonra garanti paraya anlasin o zaman. This. Sanatkarlar dernegi baskani adam olup butun muzisyenleri toplayip "bundan sonra hickimse ortaya atilan paraya dugunlere gitmeyecek" diyecek, muzisyenlerde para kazanmak istiyosa o sekilde anlasmicaklar. Essek olduktan sonra semer vuran cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ahahahah yoruma gel DİKKAT BU AMERİAN DOLARI SAHTE,DE OLSA ÜZERİNDE BİZ ALLAHA İNANIYORUZ,YAZIYOR,LÜTFEN TEKME ATIP,YERLERDE SÜRKLEMEYELİM.ALAIN İSMİNE SAYGI GÖSTERELİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "Kutsala saygi" hizla b.ku cikarilabilir bi kavram, tv de bi kadin programinda evler tasarlanirken tuvaletlerin kibleye donuk konulmamasi gerektigi ustune bi saat konustuklarini gordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Devlet bize bahmiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Vergi veriyormusunuz diye soran olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 üzerinde sahtedir yazan parayı neden topluyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 kavurma said: Sahte dolar var, var da. Adam topluyor dolarları sonra düğün sahibine veya para atmak isteyen kimse ona tanesi 1 TL'den satıyorsun. Adam veriyor 50 TL 50 tane bir dolar alıyor atıyor onları havaya, sen topluyorsun başkası istiyor 40 tane, o adamdan topladığın dolarları tekrar başkasına satıyorsun. Asıl sizin yaptığınız sahtekârlık demek istiyorum. 2 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben 1 TL olanına şahit oldum 2 TL'lik bile vardır beklerim bu ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Psişik güçleri ile olayı çözmeye odaklanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Tamam 2 tl diyorsun ve istediğin kadar da bulamıyorsun adam 20 tane var fazlası yok diyor mesela Bu düğün olayları tam fıkralık aslında ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sanata hiç saygı yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: başbakan bizim eve temizliğe gelsin diyenler çıkacak yakında, ulan bu ne herşeye başbakan başbakan Onun yaptığı temizliğe guvenmem ama ütü konusında başarılı olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ahaha gideceğim ilk düğünde yapcam şu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar