Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bundan bir iş çıkar mı?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Kharon bi değişiklik yapman lazım.

Fiyat olarak aynı seviyede olmalarına rağmen Msi 660ti Power Edition Asus'dan gerek fan sesi gerek soğutma gerekse oc potansiyeli anlamında (Twin Frozr IV çok ezici bir soğutucu) daha iyi konumda.

Default ve Max oc farkları

Asus 660ti

http://tpucdn.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_660_Ti_Direct_Cu_II/images/perf_oc.gif
vs

Msi 660ti

http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_660_Ti_Power_Edition/images/perf_oc.gif

Aynı fiyata daha iyisini almak varken Asus iyi bir tercih değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sistemi Inventus'dan almak çok daha iyi olur (tu)

Abso eğer bir tanıdığın varsa anlaşmalı kargo ile inventusa kasanı gönderirsin onlar kurulumu ve testleri yapıp sana gönderir. Zira bir ürünü sorunsuz şekilde almak işin yarısı. İleride yaşayacağın olası sıkıntılarda hızlı ve sorunsuz şekilde çözüme ulaşmak çok daha önemli bana göre. Ankara'da müşteri memnuniyetini her şeyin önüne koyan bir firma yok.

Bu senin için bir seçenek değilse geriye Vatan bilgisayara gitmek kalıyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki o zaman yeni bir soru sorayım size.
Diyelimki sistemi kurdum ama bir türlü işletim sistemini açamıyorum. Bu durumda baştan Windows kurduğumda eski sistemin üzerine kurabiliyorum direk o HDye format atmadan değil mi? Sadece eski sistemin adı windows old olarak başka foldera taşınıyor o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Peki o zaman yeni bir soru sorayım size.
Diyelimki sistemi kurdum ama bir türlü işletim sistemini açamıyorum. Bu durumda baştan Windows kurduğumda eski sistemin üzerine kurabiliyorum direk o HDye format atmadan değil mi? Sadece eski sistemin adı windows old olarak başka foldera taşınıyor o kadar.

bu dogrudur. arzu edersen win.old u silersin daha sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de önceden bir PSU'yu kontrol etsen daha iyi olurdu sonra birde PSU almak zorunda kalma. Ayrıca donanım değiştiyse performans almak için format atmak daha iyi olur ama atamayacak durumdaysan üstüne windows kurar, driverlarla boğuşursun bir süre.

Ama eninde sonunda o formatı atacaksın bunu da bil :)
Sosyal ağlarda paylaş

anakart cpu ram ve ekran kartını satıp üstüne 500 lira koyup 2. el i5 + 8 GB ram + güzel bi ekran kartı alabilirsin. aynısını 6 ay kadar önce ben yaptım gayet memnunum. PSU'na dikkat et çok dandikse kasanın değişmesi gerek. en az 350W olması lazım (gerçek 350W peak deil)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...