Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 asrock z77 extreme4 gskill ripjawsX 8gb Bu ikisini Ankarada bulabilir miyim veya madili daha kolay bulabilecek mesela vatanda olabilecek ne vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 karanfilde nova bilgisayar var, oveclerde de eternal bilgisayar var (sanalmarketim.com) onlarin elinde olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Peki ben kabak gibi gitsem bunlara kucakta PC ile. Bana kurarlar değilmi sistemi falan. Ve senin tanıdık mı bunlar? Tanıdık ise indirimden ziyade şevkat göstermelerini isticem bana. Poffff herifler Antalyaya taşınmış heheh şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yok abi tanidik degil ama yabani de degiller. Senin muhabbetle halledemeyecegin seviyede degil yani. gitmeden evvel telefon et istersen bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kharon bi değişiklik yapman lazım. Fiyat olarak aynı seviyede olmalarına rağmen Msi 660ti Power Edition Asus'dan gerek fan sesi gerek soğutma gerekse oc potansiyeli anlamında (Twin Frozr IV çok ezici bir soğutucu) daha iyi konumda. Default ve Max oc farkları Asus 660ti http://tpucdn.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_660_Ti_Direct_Cu_II/images/perf_oc.gif vs Msi 660ti http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_660_Ti_Power_Edition/images/perf_oc.gif Aynı fiyata daha iyisini almak varken Asus iyi bir tercih değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abso goz onunde bulundurur bunu da. ben stoklarda gormedim ankarada dolayisiyla bahsetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Nova ile konuştum MSI ekran kartı yokmuş onu Vatandan alıcam. Anakartıda istanbuldangetirteceklermiş pazartesi hallediyorum gibi duruyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bence sistemi Inventus'dan almak çok daha iyi olur (tu) Abso eğer bir tanıdığın varsa anlaşmalı kargo ile inventusa kasanı gönderirsin onlar kurulumu ve testleri yapıp sana gönderir. Zira bir ürünü sorunsuz şekilde almak işin yarısı. İleride yaşayacağın olası sıkıntılarda hızlı ve sorunsuz şekilde çözüme ulaşmak çok daha önemli bana göre. Ankara'da müşteri memnuniyetini her şeyin önüne koyan bir firma yok. Bu senin için bir seçenek değilse geriye Vatan bilgisayara gitmek kalıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Kharon'un dediği paçaların ekran kartı eksik halini, 1 hafta önce ben de aldım. Gayet fiyat performans açısında iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bende pazartesi günü siparis gecegim gibi. Bu arada PSU'mun ne oldugunu gormenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ac bak abi, camis gibi yatiyodur kasanin altinda zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ya kasayı açmak bi işkence cidden. Durdugu yerden cıkarıp sonra gene takmak yerine gidip uyurum ki şu an gittim uyumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Diyelimki kasa ve PSUyu degistirmeden butun bu parçaları alıp değiştirdim. Eski HDDden de PCyi açtım. Normal çalışır degilmi yani herbiseyi bir seferde degistirince sapıtmaz degilmi makine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 anakart değişecekse olmaz o iş büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Haydaaa olmadı o zaman bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 evet anakart sıkıntı. diğerleri bir şekilde halledilir de. deneyip görürsün gerçi, hiçbir sıkıntı olmadan açılabilir de yani belli olmuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Peki o zaman yeni bir soru sorayım size. Diyelimki sistemi kurdum ama bir türlü işletim sistemini açamıyorum. Bu durumda baştan Windows kurduğumda eski sistemin üzerine kurabiliyorum direk o HDye format atmadan değil mi? Sadece eski sistemin adı windows old olarak başka foldera taşınıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 psu ya bakmadan sıstem alma bence . 350 400 luk bırsey ıse sıkıntı yasarsın makıneyı bıle kuramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 KHaRoN said: i5 3570k asrock z77 extreme4 gskill ripjawsX 8gb asus gtx660 ti Bu anakart yerine başka tavsiye edebileceginiz ne var peki. Ankarada bulamadım hiçbir yerde. Ekran kartı MSI oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Absolut said: Peki o zaman yeni bir soru sorayım size. Diyelimki sistemi kurdum ama bir türlü işletim sistemini açamıyorum. Bu durumda baştan Windows kurduğumda eski sistemin üzerine kurabiliyorum direk o HDye format atmadan değil mi? Sadece eski sistemin adı windows old olarak başka foldera taşınıyor o kadar. bu dogrudur. arzu edersen win.old u silersin daha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bence de önceden bir PSU'yu kontrol etsen daha iyi olurdu sonra birde PSU almak zorunda kalma. Ayrıca donanım değiştiyse performans almak için format atmak daha iyi olur ama atamayacak durumdaysan üstüne windows kurar, driverlarla boğuşursun bir süre. Ama eninde sonunda o formatı atacaksın bunu da bil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 anakart cpu ram ve ekran kartını satıp üstüne 500 lira koyup 2. el i5 + 8 GB ram + güzel bi ekran kartı alabilirsin. aynısını 6 ay kadar önce ben yaptım gayet memnunum. PSU'na dikkat et çok dandikse kasanın değişmesi gerek. en az 350W olması lazım (gerçek 350W peak deil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 gigabyte z77 d3h veya msi z77a g45 asrock benzer veya daha kaliteli komponentlerin dha uygun fiyatli olaniydi. Bunlarda da asagi yukari ayni feature lar var. Ayni aralikdaki boardlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Asrocklu kombinasyonu sipariş verdim yarın geliyor umarım. PSUyu oraya gidip kasayı açınca görücez artık düşükse birde PSU alıcaz gibi. Min kaçlık PSU olsun bu ekipmana? Elbette min olanı almıcam da bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Tek ekran kartı var ise, 600w 80+ rahat rahat iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar