basayev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Hayir kardes.aklinla ayiriyorsun.omur boyu tek es olarak kabul ettigin kisiyi baskalariyla paylasmamakdan..sen buna toplumsal baski dersin,o buna nesiller boyu alisilmis gelenek gorenek der ama esini baskalariyla paylasmamak insani bir erdem sonucta,yoksa sokak kopeginden farkimiz kalmaz. Sokakda her gordugunuz kadina saldirmakdan ahlaki olarak pek bir farki yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bastım parayı gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 hani fakirdin parayı bunlara ayır project eternity ye 100$ ı çok gör X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 basayev said: Hayir kardes.aklinla ayiriyorsun.omur boyu tek es olarak kabul ettigin kisiyi baskalariyla paylasmamakdan..sen buna toplumsal baski dersin,o buna nesiller boyu alisilmis gelenek gorenek der ama esini baskalariyla paylasmamak insani bir erdem sonucta,yoksa sokak kopeginden farkimiz kalmaz. Sokakda her gordugunuz kadina saldirmakdan ahlaki olarak pek bir farki yok.. omur boyu tek es olarak kabul etmemis demek ki. ayrica sokakta her gordugumuz kadina saldirmakla nasil farki yok orasini anlamadim. biraz daha acar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 dasaaa said: abi sadece şuna cevap yazar mısın? "neden?" benim olanı imkansız paylaşamam ben Ilim bilicem diye elin azerbaycanina gidersen bilmezsin boyle seyleri! Bi czech republik gorseydin bak nolurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 insanların kontrol altında çok eşlilik yaşamasına neden karşısınız açık konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bana ait olan kriptolisi niye baskasina tukmukletiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 salak insanlara salak denilmesine neden karşısınız, açık konuşun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 açıp konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 tükmük mmhhhhh sfasdfsadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 SeaGle said: bana ait olan kriptolisi niye baskasina tukmukletiyim? kriptoris değil o kliptoris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 KAPALI KUTU, GİZLİ SAKLI KALMAYACAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v305/Taco2575/captain_obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bu kıskançlıkla bir yere varamayız. kıskanmak için mi yaşıyorsunuz eğlenmek için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yoksa göbekli misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ren said: insanların kontrol altında çok eşlilik yaşamasına neden karşısınız açık konuşun bu konuya açıklık getirilmesini ben de talep ediyorum.. tek eşlilik insanoğlunun kendisi için evrimini varlık boyunca tamamlamamış bir devrim zaten.. Ren sen de; "kontrol altında" durumuna bir açıklık getir lütfen.. kontrol altında çok eşlilik ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bunlar hep sekis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ortasını bulamayacak kadar salak olmayın. ya da eğlenmek için ruslar gibi camdan atlayın =P http://www.youtube.com/watch?v=Dss3G-ymHwo ruslar. çok eğleniyorlar. ve gerçekten salaklar. said: tek eşlilik insanoğlunun kendisi için evrimini varlık boyunca tamamlamamış bir devrim zaten.. tersinden bunu diyorum aslında ben de. evrimini tamamlamış olan, düz beyinli salaklar yüzünden bir şeyleri normalleştirmek komik. bir sonraki annihilation a inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 polise bildirdim, baskın olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 coco said: Ren said: insanların kontrol altında çok eşlilik yaşamasına neden karşısınız açık konuşun bu konuya açıklık getirilmesini ben de talep ediyorum.. tek eşlilik insanoğlunun kendisi için evrimini varlık boyunca tamamlamamış bir devrim zaten.. Ren sen de; "kontrol altında" durumuna bir açıklık getir lütfen.. kontrol altında çok eşlilik ne demek? herkes kendi rızasıyla kapalı kapılar arkasında eşilerini degiştirebilir diyor işte.godoşluk sınırları zorlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 yetişin ar namus kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 adam başka kadınlarla sevişmek istiyor, kadın başka adamlarla sevişmek istiyor. bunu ayrı ayrı yaptıklarında "open relationship" oluyor da, beraber yapınca neden error veriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ar namustan önce aslında prefrontal cortex kalmamış abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Es degisiminin temelinde karsilikli doyumsuzluk var bence. Erkek kadini, kadin ise erkegi doyuramiyor. Tek tarafli es degisimi de digerinin ilk onceleri rizasi bile olsa uzun vadede bi santaj unsuru bile olabilir. O yuzden 2 taraf da kontrollu aldatma yoluna giriyor. Seks ile doyumdan daha ziyade adrenaline doyum var burda bence. Bilinmeyenin cekiciligi, toplumca yasaklanan biseyin cezbediciligi. Hormonal bi bozukluk diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bu kadar konuşup sonunda niye hormonal bozukluk dedin olm.Psikolojik daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar