Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

batının ahlaksızlığı !!11 swingers tr'de

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Hayir kardes.aklinla ayiriyorsun.omur boyu tek es olarak kabul ettigin kisiyi baskalariyla paylasmamakdan..sen buna toplumsal baski dersin,o buna nesiller boyu alisilmis gelenek gorenek der ama esini baskalariyla paylasmamak insani bir erdem sonucta,yoksa sokak kopeginden farkimiz kalmaz.

Sokakda her gordugunuz kadina saldirmakdan ahlaki olarak pek bir farki yok..
Sosyal ağlarda paylaş

basayev said:

Hayir kardes.aklinla ayiriyorsun.omur boyu tek es olarak kabul ettigin kisiyi baskalariyla paylasmamakdan..sen buna toplumsal baski dersin,o buna nesiller boyu alisilmis gelenek gorenek der ama esini baskalariyla paylasmamak insani bir erdem sonucta,yoksa sokak kopeginden farkimiz kalmaz.

Sokakda her gordugunuz kadina saldirmakdan ahlaki olarak pek bir farki yok..

omur boyu tek es olarak kabul etmemis demek ki.

ayrica sokakta her gordugumuz kadina saldirmakla nasil farki yok orasini anlamadim. biraz daha acar misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

insanların kontrol altında çok eşlilik yaşamasına neden karşısınız açık konuşun

bu konuya açıklık getirilmesini ben de talep ediyorum..

tek eşlilik insanoğlunun kendisi için evrimini varlık boyunca tamamlamamış bir devrim zaten..

Ren sen de; "kontrol altında" durumuna bir açıklık getir lütfen.. kontrol altında çok eşlilik ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

ortasını bulamayacak kadar salak olmayın.

ya da eğlenmek için ruslar gibi camdan atlayın =P
http://www.youtube.com/watch?v=Dss3G-ymHwo

ruslar.

çok eğleniyorlar.

ve gerçekten salaklar.

said:

tek eşlilik insanoğlunun kendisi için evrimini varlık boyunca tamamlamamış bir devrim zaten..

tersinden bunu diyorum aslında ben de. evrimini tamamlamış olan, düz beyinli salaklar yüzünden bir şeyleri normalleştirmek komik. bir sonraki annihilation a inşalla
Sosyal ağlarda paylaş

coco said:

Ren said:

insanların kontrol altında çok eşlilik yaşamasına neden karşısınız açık konuşun

bu konuya açıklık getirilmesini ben de talep ediyorum..

Ren sen de; "kontrol altında" durumuna bir açıklık getir lütfen.. kontrol altında çok eşlilik ne demek?

herkes kendi rızasıyla kapalı kapılar arkasında eşilerini degiştirebilir diyor işte.godoşluk sınırları zorlanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Es degisiminin temelinde karsilikli doyumsuzluk var bence. Erkek kadini, kadin ise erkegi doyuramiyor. Tek tarafli es degisimi de digerinin ilk onceleri rizasi bile olsa uzun vadede bi santaj unsuru bile olabilir. O yuzden 2 taraf da kontrollu aldatma yoluna giriyor. Seks ile doyumdan daha ziyade adrenaline doyum var burda bence. Bilinmeyenin cekiciligi, toplumca yasaklanan biseyin cezbediciligi. Hormonal bi bozukluk diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...