ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 said: ATV Ekranlarında yayınlana Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alan ve dizinin baş karakterlerinden Memati Baş'ı rol gereği öldüren dizi oyuncusu, Memati'yi öldürdüğü gerekçesiyle dizinin fanatikleri tarafından dövülerek hastanelik edildi. http://www.ankarahaber.com/haber/Kurtlar-Vadisi-Pusu-da-Memati-yi-olduren-oyuncuya-dayak/118302 Çakır öldüğünde gazeteye ilan verenlerin ülkesinde şaşırmamak lazım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 "ATV Ekranlarında yayınlana Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alan ve dizinin baş karakterlerinden Memati Baş'ı rol gereği öldüren dizi oyuncusu" "ROL GEREĞİ ÖLDÜREN" haber de ayrı bir garip. edit : "Arif Öngen'in tiyatrocu arkadaşı Onur Şahin ise, rol gereği sanatını icra eden sanatçılara yönelik saldırıyı çirkin bulduğunu ifade etti." "ROL GEREĞİ SANATINI İCRA EDEN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bence reklam amaçlı desem çok tepki çeker miyim acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ROL GEREĞİ REKLAM AMAÇLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 rol gereği demekten kendimi alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 rol gereği rol gereği diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 lol gereği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 lol gevreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 lol yazmaya çalışırken şöyle bişi çıktı noluyor lan virüs mü girdi bi post atamadım ulan, chrome'un olayı herhalde dfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kol böreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 DoruK said: lol yazmaya çalışırken şöyle bişi çıktı noluyor lan virüs mü girdi bi post atamadım ulan, chrome'un olayı herhalde dfsfsd aynen bende de şöyle http://i47.tinypic.com/2cwtrg8.png oldu wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 oyun o, mesaja lol yazınca çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 DoruK said: lol yazmaya çalışırken şöyle bişi çıktı noluyor lan virüs mü girdi bi post atamadım ulan, chrome'un olayı herhalde dfsfsd lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ahah ne güzelmiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 oo spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 paticik.com bölümünde aylardır yazıyor lol geyiği. mesajın ilk kelimesi veya boşluğa tıklayı yazın. BÜTÜN EYLENCESİ KAÇTI BE ÜFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ateş ettiklerim yukardan geri gelince bir an başka birine karşı oynuyorum sanıp heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar