Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Valla Ziegler ile gayet güzel idare ediyorlardı işte Ziegler çok çıkmadığı için, ama Hasan genç ve gitmek istiyor devamlı Stoch'un dibinde haliyle orası aksayabiliyor Bi de Stoch henüz form tutamadı geç form tutan oyunculardan, bikaç hafta sonra canavar gibi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben stochun formunda değilim abi. stochla oynuyorsan 10kişisin. bu böyle. çok yetenekli. ama alex+sow+stoch intihar gibi takım savunması anlamında. dünkü amrabat-hakan balta gibi olur o kanat stoch oynarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Caner'in vuramadığı kafalar, giremediği aralar, saçmasapan fauller falan varken takımdan eksik olsun lütfen Büyük kulüp oyuncusu değil zaten CSKA koşuyor hırslı gelişir diye aldı, baktı bişey olacağı yok sadece koşuyor kafası kesik tavuk gibi, akıllı da değil yallah memleketine dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 zor iş türkiye de futbolcu, teknik direktör olmak harbi. ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 anlayana. "Öncelikle size, benim yaşadığım burada, benim de 2 sene öncesine kadar oynadığım bir kulübün son günlerde yaşadıklarını anlatacağım. Bizim takımın maçlarını kimse izlemez, daha önce oynamış olanlar bile, sadece maçta oynayanların babalarından birkaçı izler. Genelde liglere bile katılmayız. Öylesine maçlar yaparız, gelir-gider olayı yoktur. Formalarını da herkes kendi yaptırır zaten. Antrenman, taktik vs.. olmadığı için hocanın görevi sadece maçları izlemek, ara sıra oyucularla konuşmak ve maçlara giderken otobüste oyunculara sahip çıkmak. (Otobüs dediğim normal belediye ya da halk otobüsü, herkes kendi akbilini basıyor) Takımın uzun süredir hocası olan, Barış Hoca, İzmir'e taşındığı için takım hocasız kaldı. 3 gün önce Salim Hoca takımın başına geçti. Şimdi yazacaklarım belki saçma gelebilir ama Salim Hoca bence Fenerbahçe'nin başına geçecek düzeyde bir hoca. Açıkçası bir Fenerbahçe'li olarak Salim Hoca'yı takımımızın başında görmeyi çok isterim. Salim Hoca bizim mahallenin takımının başına 3 gün önce geçti ama ben onu yaklaşık 1 senedir tanıyorum. Hatta çoğu maçı beraber izleriz. Çok güzel tespitler yapıyor. Hocanın herhangi bir Antrenörlük eğitimi yok, hoca diyorum fakat İktisat mezunu bi adam. Eğitimini almadığı için "Ne diyor la bu Fenerbahçe'nin başına gelecek adam mı bu?" diyebilirsiniz ancak şöyle de bir durum var, hiç bir eğitim almadığı halde futboldan çok iyi anlıyor. Hatta daha önce futbol oynamışlığı, soyunma odası görmüşlüğü bile yok düşünün, ilk çalıştıracağı takım Allah'ın izniyle bizim mahalle takımı olacak. Tüm bunlara rağmen Salih Hoca inanılmaz derece futboldan anlıyor. Salim Hoca'ya güvenmesem burada böyle başlık açıp kendimden emin konuşmam arkadaşlar. Salim Hoca bu takımı Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapabilecek kapasitede bir adam. Yönetime, Başkan'a kime olursa olsun, ulaşabildiğimiz herkese Salim Hoca'nın bu göreve getirilmesi için mesajlar atmalıyız. http://img2.edirneportal.net/alan/20/haber/2012/3/Basarili-antrenor-mili-takimlar-kampinda_1331129597.jpg?t=news Hatta örnek de veriyim, mesela maçta Baroni oynuyor. "Baroni oynamamalı bu takımda" diyor. Hatta geçen gün milli maçı izliyoruz ne dese beğenirsiniz? "Bu takımda Selçuk İnan kesinlikle oynamalı hatta takım onun üzerine kurulmalı" dedi. Bence bunları diyebilen bi adam boş bi adam değildir ve bu takımın başına gelmelidir. Siz de bu takımın başına gelmesini ister misiniz? Cevabınız ne olurdu? Gelmesin di mi? Neden çünkü tecrübesiz, antrenörlük eğitimi almamış, daha önce hiç futbol oynamamış, soyunma odası bile görmemiş, hatta takım çalıştırmamış bir adamdan bahsediyoruz. Zaten Salim Hoca diye biri yok, ben uydurdum. Resimdeki de Edirne'den okçuluk antrenörü Mustafa Sandalyeci. Salim Hoca gerçek olsaydı da "Yetersiz", "Dalga mı geçiyosun?", "Bi git la" derdiniz. Peki Aykut Hoca'yı eleştiren cevherler, (Son günlerde Abdullah Avcı da buna dahil) sizin, Salim Hoca'dan farkınız ne?" Sizde eleştirmek yok abi, küçümsemek var, linç var. Hep böyle bu. O kadar kültürsüz, saygısız bi milletiz ki her alanda kendini belli ediyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bunelanasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bi de anlayana yazmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 efsanevi paragraflar arşivine hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Topal oynuyor, ilerde Sow var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 4-1 net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Maç şifresiz herhangi bi kanalda yayınlanıyor mu? Yayınlanıyorsa hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 anlayana ne lan asdhasdafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 xaty said: Maç şifresiz herhangi bi kanalda yayınlanıyor mu? Yayınlanıyorsa hangisi? star galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konu açılırken yayınlayan kanal yazıldığında daha güzel oluyor.. bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Oh be ne sopcast ne japon spiker mis gibi star tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 çok iyi izleyelim hemen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bekir ben burdayım dedi bile, Caner ve Hasan böyle geriyi düşünmezse devrede Meireles'in dili çıkacak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bu tempo iyi güzel gibi gözüküyorda FB'ye yaramaz gibi duruyor. Diller çıkar dışarı 20 dk sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aykut kolunu kaldırdı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sol bek meireles değil mi fenerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sağlam yükleniyoruz, güzel cevap veriyorlar. yenemeyiz muhtemelen ama olsun, ben böyle fenerbahçe izlemeyi özledim. transferlerimizden kuyt, krasiç, egemen sakatken, yine de böyle oynayabilmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 o zaman geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 gol fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 of canerin sözleşme 10 ıl uzatılır şimdi, diğer bütün takımlar rahat nefes aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar