Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Çıkmış piyasaya, kimsenin para verip alacağını sanmam ama çıkmış işte http://i.imgur.com/mpZ1h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 21.09 diyor resmi site hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 malum yerlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 zaten malum yerlerde görülünce açılıyor başlıklar. asdfgasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Her şut kaleye gidiyo kaleciler kova maçlar 6-6 7-7 bitiyo olmamış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: Çıkmış piyasaya, kimsenin para verip alacağını sanmam ama çıkmış işte abi ben de öyle diyodum ta ki askere gidene kadar. anadoluda fifa yok bulamıyosun. herkes türkçespikerrrrrrr nokta komm yüklü, apaçili taraftarlı pes oynuyor. bi kere açıp denememişler fifayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Oyunu bugün oynadım fena değil ancak hemen hotfix falan gelmesi gerek, kadrolar eski, oyuncular pozisyonlarındaki renkler aynı sıkıntı yaşanıyor, birde kaleciyle karşı karşıya gol atmak çok kolay olmuş, artık resmen kaleciyi pozisyonda oynatmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yıllarca fifayı gömdünüz, şimdi pes'i gömüyorsunuz. ayıptır vefasızlar. pes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Daha ayarlarını yaparken sıkıldım, sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bu arada mesela bir takım seçip o takım ile ligde mücadele edemiyormuşuz artık. kaldırmışlar. hayvan herifler. gerizekalılar. :( pes oynamamızın sebebiydi lan o bizim. psciye bile gittiğimizde lig açıyorduk 40 maçı bitiremesek de. yapılır mı abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 oynamayın abi fifa 13 virali resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 3 sene önce online oynamıştım, gelen geçen çakıyordu. Ondan sonra 3 sene zaten PES hayatım hiç olmadı. :) Tekrar dün başlayım dedim, internetten 40 liraya cd-key aldım ve gelen geçen bindiriyor. :) Yani benden yönetici olmazmış arkadaş onu anlıyorum, bu online master lig'de hangi transferi yapsam başarısız oldu; iyi olan oyuncumu da gereksiz yere sattım bir anda. Beş kuruşum yok, dandik dandik oyuncularla oynuyorum. Galatasaray'ı dünyaya benim kadar kötü tanıtan olmamıştır. Rezilim, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Fifa'yı da arkadaşlarımla epey oynamışlığım var. Güzel oyun ama bana renkler, oyuncular çok mat geliyor. O yüzden sanırım ısınamadım. PES'te ise gerileme var; bu bence açık. Her ne kadar berbat bir oyuncu olsam da eskiden oyuncular daha çabuk tepki veriyordu tuşa bastığımda. Şimdi biraz duraksıyor gibi. Kol bozuk sanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dün aldım online oynadım baya çekişmeli maçlar da yaptım 2012den daha iyi o kadar kolay değil yardırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 var mı benden başka online oynayan? haberleşip maç yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fifa 13 ün varlığından habersiz misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 biliyorum fifanın pesten daha iyi olduğunu ancak yapacak birşey yok sigara nasıl bir alışkanlıksa ve zararlıysa bu da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 şu yukardaki tanım tamamen "pes'e alıştım herkesi yeniyorum şimdi bu kadar sene sonra fifa'ya başlayıp önüme gelenden 5 yemek bana göre değil" anlamına geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yanlış düşünüyorsun, kalemde 9 gol görüp hiç gol atamadığımdan sonraki maç 7-0 mağlup etmişliğim de var. Oyun bu sadece, amaç keyif almak arkadaşlar, bu kadar takılmayın böyle şeylere :) ayrıca bir sorum olacak yanıtlayan olursa sevinirim, bu oyunu hep cd takılı olarak mı oynamak zorundayız? cd dosyalarını kurcaladım ancak herhangi bir crack dosyasına ulaşamadım. resmi sitesinde veya diğer web sitelerinde legal bir crack var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 nocd crack yapacan (öyle legal bir şey yok, bildiğin crack bu), veya birkaç ay sonra updatele drmi kaldırırlarsa dvdsiz oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 peki bu yapacağım crack benim online oynamama falan engel olur mu yazık olmasın cd keye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 sorun olmaz online sadece cdkey üzerinden çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Çok kötü ya. Kaleciler berbat. Yani böyle kötü kalecilik olmaz. Oyuncu seçimini yapamıyorsun istediğin gibi. Alakasız yerdeki adama geçiyor kontrol. Top ortada kalıyor mesela, topa adam yönlendiremiyorum. Sanki topun etrafında görünmez bi çember var, benim oyuncular çembveri geçip topu alamıyor. Hakem BERBAT. Her maç beşiktaşın hakkını yiyiyor hakem yani, o derece. Bu bide patchli hali. Çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 simdi biz arkadasla pc den oynarken konami cup kuruyoz, 2 takim seciyoz real ve barca mesela. real ile ben oynicam barca ile arkadas oynicak.. o klavye ile oynuyo ben joystick ile.. simdi biz kupaya girdigimizde sira hangi takimda ise rakibine digeri geciyo birbirimizi finale gidene kadar celme takmaya calisiyoz. ama bilgisayar her seferinde real yada barcaya klavyeyi atiyo klavyeyi karsi takima geciremiyoz.. mesela real, man city ile eslesti arkadasin o takimi alip benim reali almam lazim ama gecemiyo klavye o takimda takili kaliyo. bunu cozmenin bi yolu varmi klavye nasi karsiya gecicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 zamanınıza yazıkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar