Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hey gidi güzel Atam bak nerelerde ismini duyar olduk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun gazetede Yüksel Aytuğ nun köşesinde okudum ve inanamadım...

Gelinim olurmusun evinde Ata diye bir çocuk varmış.
Çocuğun soyadı ise Türk.
Annesi olan Semra ise çocuğuna Atatürk diye sesleniyormuş.
Bugunde merak ettim izliyim dedim.Ve gerçekten öyle.

Ulu önderimizin ismi gelinim olurmusun evlerinde dolaşıyor.

Duyarlı bir izleyici ise Üsküdar Adliyesine suç duyurusunda bulunmuş.ve şöyle demiş "Bu kanunende bir suçtur.Kadın çok uyanık soyadları Türk diye oğlunun ismini Ata koymuş.Bu yasaktır işin ilginç yanı nüfus memuru buna nasıl izin vermiş anlamıyorum..."

offff offf....
Atam sen rahat uyu , uyuyabilirsen tabi...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
"Gelinim olur musun?" evinde olmaları umrumda değil de, çocuğun isminin Ata Türk olması hoşuma gitmedi.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
benim de babamın adı Mustafa Kemal...

yani Atatürk'ü sevmese bu kadın oğluna Ata Türk demez dili...

Suç duyurusunda bulunan kişi kesin yanında A Takımı tarzı bişilere girer ve 2 ayakadar albüm çıkartır...

Olcak iş değil ya millet boş.. sağlam bi soykırım yapasım geliyo tüm cahil cühellaları kılıçtan geçiresim var...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
Ata yıda gelinleride
indirin[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
koyun gibi bizim millet kavalın sesi nerende gelirse oraya gidiyor bu topic ne kadar güzel kadın Atatürk'e hayranlığından çocuğun adını Ata Türk olarak belirlemiş denseydi burada herkes taktir mesajları atardı...

"EY TÜRK BODUN!! UYANNN!! BİRAZ KENDİN DÜŞÜN!!!"

başkaların fikirlerine mualefet yada taraftarlık yapacağınıza düşünün...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
Yannız şöyle birşey var
Mustafa Kemal bir isimken ve herkez alabiliyorken
Atatürk atamıza verilen bir isimdir
yani özeldir sadece Mustafa Kemal adlı kişiye Atatürk denilebilir
Cinlik yaparkan isme ata soyada Türk koymak okunuştan Atatürk olduğu için yasak olmalı
yani Birisini ATATÜRK diye çağırmak mustafa kemal olmadığı sürece yasak hele puplic bi yerde

dava açılarak sadece Ata diye çağırması ve isim soy ismin ayrı ayrı kullanılması yapılmalı bence

yani benim ismim F*ck olsa kimse karışamaz soyadımda Bush olsada karışamaz ama beni f*ck bush diye çağrırlarsa hakaret olduu için değiştirilmeli[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
o ata mıdır nedir tam bir yani ne diyim şebek
çok kurtlar vadisi izlemiş delikanlılık taslıo.bide bugs bunny gibi sesi var hiç uymuo yani.fıttırık biri[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 06 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
Aslında teker teker suç duyurusunda bulunmak lazım...

Toplu katliam yapmalı..[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Mesaj tarihi:
sheref

Atatürk e hayran olan adamın oralarda işi nedir? Madem Atatürk e hayransın isminede saygı duyman gerekir.

Atatürk e hayranız diye köpeğimizedemi atatürk adını verelim.Atatürke hayransan isminede saygı gösterirsin.Hadi ismini geçtim madem o ismi taşıyorsun adam ol ki o ismi taşımayı haket.Kaldıki o ismi taşıyacak bir insan daha olmaz bu yeryüzünde

Ayrıca Atatürk ismi ise hiç kimseye verilmez.Bu devletin verdiği bir soyaddır.

Mustafa Kemal ise isimdir. aralarında çok fazla fark var...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Ya adam nasıl çocuğuna galatasaray diye isim veremiyosa direkt olarak Atatürk'ü de veremez . Fakat İsim Ata soyad Türk ise çok büyük ihtimal bu yüzden izin verilmiştir . Yoksa yasak . Onuda geçtik o evi yakında ya ben bombalıcam yada benim gibi biri .

*! BUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM*[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !
Mesaj tarihi:
Bencegelinim olur musunla alakası yok ama hiç kimseye Atatürk denemez denmemelidir.Bu kdr yüce bir insanın yerini kimse alamaz.Evet belki kadın Atatürk'ü çok sewdiği için böle bişey koymuş ama Atatürk gibi büyük bir önderi çağırıştırmaısı yanlış!Ben atamın isminin başkasınada konmasını istemiyorum!!!!![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Mesaj tarihi:
böyle bişeye göz yuman nüfus memuruna kafam girsin...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Allah allah benim hayranlık anlayışımmı yanlış acaba?

Madem seviyorsun niye ismine saygı göstermiyorsun? Bu futbolcumu oğluna ismini koyuyorsun?
İti kopuğu ata türk diye çağırdıklarına kızıyorum ben.

Tüm bunları geçtim.
Adam şöyle Ülkeye yarar bi insan olsaydı biraz daha yumuşak olabilirdim bu konuda.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Atamız 1 tanedir! Kimse onun ismini kullanıpta sağa sola hava atamaz! Ben, ismini tarihe yazdıran kişilerin isimlerini, milletin çocuğuna, itine kedisine isim olarak koymalarına karşıyım. 10'lar 1 tanedir kimse onların isimlerini kullanıpta havalara girmesinler.[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Mesaj tarihi:
Tabi yasa açığı olabilir.

Büyük ihtimalle "isim ve soyisim atatürk kullanılaz" diye bir madde vardır.
ama soyadın türk adın ata oluşunu kapsamaz.

Açıkcası ben hayranı olduğum kişiye ismine saygı duyarım.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ATATÜRK'ü ne kadar severse sevsin, ne kadar hayran olursa olsun bence bu yaptığı yanlış. bir kere saygısı olsa böyle birşeyi zaten yapmazdı. ha şimdi suç duyurusunda bulundu diye adamın ismini mi değiştirecekler bilemiyorum ama ben ATATÜRK ismini duyunca aklıma gelen kişinin hayran olduğum kişi olmasını istiyorum. alakasız yerlerde duymak istemiyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 06 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
böyle bişeye göz yuman nüfus memuruna kafam girsin...

+1

Ayrıca bu kadar millet ot geldiler saman gidicekler Hergün izledikleri bi haltın içinde böyle bi ayıp var ve kimse ses çıkarmıyor Ne olacak bu Türkiye'nin hali..[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Mesaj tarihi:
nufus memurunuda indirin.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
isim serbestliği var ülkede kusura bakmayın ama size katılmıyorum.
ismi ve soy ismi birleşince Atatürk olması pek önemli değil sanırım . önemli olan ismini taşıdığı kişi hakkındaki düşünceleri ki isteyen istedigi gibide düşünebilir her ne kadar bende karşı olsamda artık bunları aşmamız gerek.senelerdir bu tarz şeylerden sıkılmış durumdayım.İsteyen istedigi adı koyar devlet yasa çıkarmış isteyen yabancı isim koyar kürtçe koyar kimsede buna engel olamaz.ha sen illaki o kişi bu adı koydu diye ona karşı garez kaptı isen oda senin problemin belki yarın bir gün sen başbakan olursun yasayı degiştirirsin olur biter degilmi :)

kimse yalnış anlamasın ben Atatürk'e Atamıza saygısızlık olsun diye demiyorum sadece özgürlük var ise herşeyde olmalı .

heheheh[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
  • Yeni Oluştur...