Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yapmayın ülkemiz 10 yıl geriye gitmesin tezim çok kaliteliydi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lisans tezi de nasıl saçma bi söylem. neyin tezi. dünyayı mı kurtarıyosun üniversite 4 te ne yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi üniversite ne saçma bi söylem. kaldırıp herkese diploma verelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 benim bir tanıdığım var yüzeysel bahsedicem adam sahte diploma ile japonyada uzay projesi başlattı 2 3 yıl sonra akademisyen olarak çalıştığı okulda öğrencilerden biri hocasının makalesinin aslında başka birine ait olduğunu ispatlayınca adam sınırdışı edildi. sallamıyorum olay gerçektir Nasa destekli bir projeydi hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Fin said: dasaaa said: ben ip adresini yök'e yolluyorum şimdi. yök başkanı plagiarize yapan bi adam abi kimi kime şikayet ediyosun ahahah hayır ayşe bu sayede yök'te yüksek mayışla başlıcak ve dasaaa'nın kollarına atlıcak olm. taktik sıfır lan sizde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dasaa'ya ruslar atlıyor ayse'yi napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 onun tadı başka oğlum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bayanlar üzerine lisans tezi yazılacak sandım, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ilk 3 sayfada gülücüğe odaklanılmış olsa da 4. sayfada @kami nin açtığı orta, ceza sahasına doğru tusubasanın topu misali üçe ayrılmış ve her top göğüslerde meme ucu kıvamında yumuşatılarak gizligöz28'in kalesine hunharca volelenmiş. bunu sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Aluriel said: first lan yengeye selam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 calimero said: onun tadı başka oğlum... ne tadı lan bu. yardıma muhtaç bayan tadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bayan değil kadın, hayvan! http://img191.imageshack.us/img191/6512/castin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Fin said: dasaa'ya ruslar atlıyor ayse'yi napsın. olm benim gibi loser adam nasıl bi anda winner oluverdi. noluyor? ayşe gel tezleşelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 secreteyes28 said: arkadaşlar adım ayşe. 2010 da felsefe bölümünden mezun oldum.üniversite döneminde erkek arkadaşımla beraber kalıyordum. lisans tezimi parayla yazdırdım. ancak lisans tezi yazdırdığım elemanlar parayı birkaç gün geciktirdiğim için tezi başkasına sattık dediler. vakit az olduğu için tezi bana satmalarını kullanabileceğimi söyledim. sonuçta mezun oldum.aynı tezden başka bir üniversitede olma ihtimali var. tabi bu süreçte erkek arkadaşımında herşeyden haberi vardı.ben onunla şu anda ayrılmış durumdayım. beni şikayet ederse ve olay kanıtlanırsa diplomam iptal edilir mi ya da e gibi ceza alırım. makale içeriğini internette arat belki makaleler.com, scribd gibi sitelerin birinde çıkar. daha detaylı konuşmamız için bi cafede buluşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dasaaa said: Fin said: dasaa'ya ruslar atlıyor ayse'yi napsın. olm benim gibi loser adam nasıl bi anda winner oluverdi. noluyor? ayşe gel tezleşelim!! tezimiz olacaktığğğğ :( diyeyim de sen kitle bence bu başlığı. pati ahalisi, toplu olarak tek böbrek yaşamaya başlıcaz yoksa yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bayandan temiz tez mi var? ikinci el? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Deathblade said: Bir project eternity eğri yaklaşımını öngörüyorum. İlk gün 7 sayfa yazılır, sonrasında maksimum 10 sayfaya ulaşır. http://evansheline.com/wp-content/uploads/2012/05/victory-baby-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 önün açık, milli eğitim bakanı bile olursun ayşe korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 cok onemli bir calisma yapmadiysan bir halt olmaz bizde yapalim gecsin modu takilan herkes gecen senelerden yapilanlari neredeyse copy paste yapalim uff yhaa diyerek yapti sonra biri tamamen calinti proje sunacagim hahaha diye gezinip sundu bisey de olmadi lisans projesi, kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 secreteyes28 said: sevgili arkadaşlar tezi sadece parayla yazdırmış olsam neyse adi herifler aynı tezi başka bir elemana daha satmışlar. aynı tezden iki tane olması beni korkutuyo friendzone'a almış hepinizi olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sevgiliden sonrasini okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 umarım diploman iptal edilir ismini verirsen seni gerekli kuruma şikayet de edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 secreteyes28 said: 3 ay oldu ve ben ayrıldım o barışmayı çok istedi. arkadaşlar ben sonuçta tezi çalmadım ki aynı dönem mezun olduğum birinin tezini nasıl çalabilirim zaten. sadece aynı tezden iki tane olabilir öyle dediler. o kadar kısa sürede aynı konudan tezi olan birini bulup sattıklarına halen şaşırıyorum. belki de tezin parasını bir an önce vermem için de blöf yapmış olabilir ler. tezi çalmadım ki derken? bu zeka seviyesi ile nerde yüksek lisans'a girdin merak ediyorum, son seçimlerde açılan üniversitelerden birinde mi? trollsündür umarım yoksa ilerde AKP seni ösym başkanı falan yapmaya kalkar allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 lisans teziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar