Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Yavrum benim londoner da koymuş yayını hemde HD gözünü sevem. Bu arada burdan söyliyim türk takımı yabancıyla oynayıp yabancı takımı tutan kişiliği kesinlikle anlamıyorum. Nasıl bir zihin yapısı var arkadaş? Ben gs lı olarak fenerin chelsea maçına gidip feneri tuttum da bu kadar kıskançlık karaktersizlik olamaz benim gözümde... Bir de yenilince sevinirler ya troll lük değil bu bildiğin karaktersizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Alakası yok, avrupada da klüpler arasında rekabet olsun. Biz bu gün yenilirsek de dalga geçilsin. Böyle böyle bi kültür yavaştan oturursa ooo gruplardan çıktık başarılıyız teraneleri belki son bulurda bi yerlere gelmeye başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 tivibu da dsmart var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Curunir said: Bu arada burdan söyliyim türk takımı yabancıyla oynayıp yabancı takımı tutan kişiliği kesinlikle anlamıyorum. Nasıl bir zihin yapısı var arkadaş? Ben gs lı olarak fenerin chelsea maçına gidip feneri tuttum da bu kadar kıskançlık karaktersizlik olamaz benim gözümde... Bir de yenilince sevinirler ya troll lük değil bu bildiğin karaktersizlik. Profesyonel futbol. Ülkenin takımı milli takımdır, turnuvalarda tutarız. Böyle bir tercih ve anlayışa sahip olmayan insanlara da salya saçarak karaktersiz beyinsiz falan demeyiz, demek ki karakter böyle şeylere dayanmıyor. Bu maç GS'yi destekliyorum ayrı, sevdiğim bi arkadaşıma doğum günü hediyesi olsun diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 abi rakip tutma olayının kıskanclık karaktersizlik ne alakası var ya vatan millet sakarya geyiğinden baymadınız mı sanki manu taraftarı dün real madrid maçında city i destekledi veya barcelonalılar readl madridi deslekledi bu saçma mantıkta bizde var.fener hangi takımla oynarsa oynasın rakip takımı desteklerim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Red said: abi rakip tutma olayının kıskanclık karaktersizlik ne alakası var ya vatan millet sakarya geyiğinden baymadınız mı sanki manu taraftarı dün real madrid maçında city i destekledi veya barcelonalılar readl madridi deslekledi bu saçma mantıkta bizde var.fener hangi takımla oynarsa oynasın rakip takımı desteklerim hep. Aferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Red said: abi rakip tutma olayının kıskanclık karaktersizlik ne alakası var ya vatan millet sakarya geyiğinden baymadınız mı Ülkenin ezik dönemlerinden kalma "Türk takımı!!" mantığı kimilerinin zihninde yaşamaya devam ediyor abi, ananelerde alıştık da genç jenerasyonda aklım almıyor. Bu durumlarda verilecek klişe örneği de vereyim; alakasız yerdeki Avrupa maçında Lazio gol yiyince Roma taraftarları kendileri gol atmış gibi bağırıp çağırmaya başlamıştı bir keresinde stadda. Inter-Milan rekabetinde de sık görülen bir durum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Öncelikle işin çıkar kısmına bakalım örnekler üzerinden, sistemde Galatasaray'ın bugün maç kazanması sadece Galatasaray'ın değil Fenerbahçe'nin de çıkarına,çünkü ülke puanı denen uygulamayla beraber diğer ülke takımlarının aldıkları puanlar da belli oranda yansıyor. İşin milliyetçilik vs kısımlarını atsanız bile objektif bakınca Türk takımının kazanması daha çok çıkara hizmet eden bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 uefa nın sitesinden macı izleyebiliyomuyuz parasını falan verip oyle bisey varsa ne kadara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Curunir said: Yavrum benim londoner da koymuş yayını hemde HD gözünü sevem. Bu arada burdan söyliyim türk takımı yabancıyla oynayıp yabancı takımı tutan kişiliği kesinlikle anlamıyorum. Nasıl bir zihin yapısı var arkadaş? Ben gs lı olarak fenerin chelsea maçına gidip feneri tuttum da bu kadar kıskançlık karaktersizlik olamaz benim gözümde... Bir de yenilince sevinirler ya troll lük değil bu bildiğin karaktersizlik. o kim bizede koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 D-smart nedir abi ya herkeste çeken bir kanal alsaya şu maçları. Lig maçı için Digiturk CL için D-Smart'mı çekecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aztv yalan mı oldu? dün açılan sitesi de bugün açılmıyor kabloda da keserler şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Vericekmiymiş az tv ? Bende kablolu yayında var. Olmadı onu takarım tv ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ne alakası var abi izmirdeki adam galatasarayı tutabiliyor da istanbuldaki adam manchester unitedı mı tutamayacak lozan anlaşmasına katılmıyoruz sonuçta rahatlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hadi ülen başlasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şaka bi yana bu akşam gs yarında fb koyarsa tadından yenmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Cris olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 screwy said: uefa nın sitesinden macı izleyebiliyomuyuz parasını falan verip oyle bisey varsa ne kadara? valla italya'dan girdim aldım ben uefa'nın sitesinden. 7 euro burası için. ingilizceymiş sunum da. normalde benim bildiğim her maç için link oluyor, bazısı bedava, bazısı paralı. mesela burası için direk skysports'tan aldırttı bana. türkiye'den girersen türkçe olur, belki dsmarttan aldırtır diye tahmin ediyorum, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 son 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bira patatesimi yaptım. Sapık gibi konsantre oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 amrabat la nasıl çıkar ya hoca dannyde oynuyomus bu arada hakan baltanın orası kevgır olur emre colakta hata yapar.burakta penaltı kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bu basliga mesaj yazana cekilisle hediye veriyolar sandin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sizde de seste bi sorun var mı? dsmart'tan izliyorum 77.ci kanaldan ama programda ses yok reklamlarda falan çıkıyor çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 az tv patladı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 pm plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar