Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL 1.Maç | Machester Utd. - Galatasaray | 19.09.2012 @21.45

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Yavrum benim londoner da koymuş yayını hemde HD gözünü sevem.

Bu arada burdan söyliyim türk takımı yabancıyla oynayıp yabancı takımı tutan kişiliği kesinlikle anlamıyorum. Nasıl bir zihin yapısı var arkadaş?
Ben gs lı olarak fenerin chelsea maçına gidip feneri tuttum da bu kadar kıskançlık karaktersizlik olamaz benim gözümde... Bir de yenilince sevinirler ya troll lük değil bu bildiğin karaktersizlik.
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

Bu arada burdan söyliyim türk takımı yabancıyla oynayıp yabancı takımı tutan kişiliği kesinlikle anlamıyorum. Nasıl bir zihin yapısı var arkadaş?
Ben gs lı olarak fenerin chelsea maçına gidip feneri tuttum da bu kadar kıskançlık karaktersizlik olamaz benim gözümde... Bir de yenilince sevinirler ya troll lük değil bu bildiğin karaktersizlik.

Profesyonel futbol. Ülkenin takımı milli takımdır, turnuvalarda tutarız. Böyle bir tercih ve anlayışa sahip olmayan insanlara da salya saçarak karaktersiz beyinsiz falan demeyiz, demek ki karakter böyle şeylere dayanmıyor.

Bu maç GS'yi destekliyorum ayrı, sevdiğim bi arkadaşıma doğum günü hediyesi olsun diye eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

abi rakip tutma olayının kıskanclık karaktersizlik ne alakası var ya

vatan millet sakarya geyiğinden baymadınız mı

sanki manu taraftarı dün real madrid maçında city i destekledi

veya barcelonalılar readl madridi deslekledi

bu saçma mantıkta bizde var.fener hangi takımla oynarsa oynasın rakip takımı desteklerim hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sanki manu taraftarı dün real madrid maçında city i destekledi

veya barcelonalılar readl madridi deslekledi

bu saçma mantıkta bizde var.fener hangi takımla oynarsa oynasın rakip takımı desteklerim hep.

Aferim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Ülkenin ezik dönemlerinden kalma "Türk takımı!!" mantığı kimilerinin zihninde yaşamaya devam ediyor abi, ananelerde alıştık da genç jenerasyonda aklım almıyor.

Bu durumlarda verilecek klişe örneği de vereyim; alakasız yerdeki Avrupa maçında Lazio gol yiyince Roma taraftarları kendileri gol atmış gibi bağırıp çağırmaya başlamıştı bir keresinde stadda. Inter-Milan rekabetinde de sık görülen bir durum mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle işin çıkar kısmına bakalım örnekler üzerinden, sistemde Galatasaray'ın bugün maç kazanması sadece Galatasaray'ın değil Fenerbahçe'nin de çıkarına,çünkü ülke puanı denen uygulamayla beraber diğer ülke takımlarının aldıkları puanlar da belli oranda yansıyor.
İşin milliyetçilik vs kısımlarını atsanız bile objektif bakınca Türk takımının kazanması daha çok çıkara hizmet eden bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

Yavrum benim londoner da koymuş yayını hemde HD gözünü sevem.

o kim bizede koysun
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

uefa nın sitesinden macı izleyebiliyomuyuz parasını falan verip oyle bisey varsa ne kadara?

valla italya'dan girdim aldım ben uefa'nın sitesinden. 7 euro burası için. ingilizceymiş sunum da. normalde benim bildiğim her maç için link oluyor, bazısı bedava, bazısı paralı. mesela burası için direk skysports'tan aldırttı bana. türkiye'den girersen türkçe olur, belki dsmarttan aldırtır diye tahmin ediyorum, bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...