Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL 1.Maç | Machester Utd. - Galatasaray | 19.09.2012 @21.45

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

korkucak degil.. düşünücek bunu. medyaya demeç veriyosun.. ÇATIR ÇATIR Oynamalarını istiyorum de. 5 tane atsınlar. sonra medya kaynaklı olmasada tüm sanal platformlarda çatır çatır çatırdattılar desinler. Dikkat ediceksin evet.
he kaldı ki onu demenin binbir türlü yolu var.
"Oyuncularımdan oyundan kopmadan, dsiplinli ve sağlam bir oyun bekliyorum." der geçersin.
çatır çatır çutur çutur falan..Caps show.
Sosyal ağlarda paylaş

onu taraftar dusunur ya. teknik direktorun seyinde olmaz twitter'dan catır catır ne oldugunun yazılması. adam catır catır demese baska bi sey bulunur zaten. onemli olan takımına olan guvenini ve korkmadan oynayacagını herkese duyurmak. bunda da gayet basarılı oldu bence.

yenilirsek facebook'a malzeme cıktı... ehhh.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

korkucak degil.. düşünücek bunu. medyaya demeç veriyosun.. ÇATIR ÇATIR Oynamalarını istiyorum de. 5 tane atsınlar. sonra medya kaynaklı olmasada tüm sanal platformlarda çatır çatır çatırdattılar desinler. Dikkat ediceksin evet.
"Oyuncularımdan oyundan kopmadan, dsiplinli ve sağlam bir oyun bekliyorum." der geçersin.

Belki öyle demiştir , medya çatur çutur demiştir . Var mı görüntüsü açıklamanın ?

Dese de çok önemli olduğunu düşünmüyorum , sanal ortamda millet öyle dese nolur böyle dese nolur. Zaten objektif yorum yapan hiç yok ki memlekette , herkes kavga küfür 7/24 , onun zaten çözümü yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli bir sorum var , bu uydu vs anlayanlar bi yazarsa sevinirim

Liveonsat a göre

Kanal Listesi

Al Jazeera Sport +5
Arena Sport 1 / HD (cro)
Arena Sport 3 (srb)
AzTV
beIN Sport Max 7
bTV Action
Digi Sport 2 (rom)
Dolce Sport 2
ESPN Brazil
ESPN Pacrim
GMG Sport 1
Nederland 3 / HD
Nova Sports 3 (hellas)
nPremium 3 HD
RTÉ Two / HD
Sky Calcio 3 / HD
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sports *RED button
Sky Sports 4 (uk/ie) / 4HD
Smart Spor / HD
Sport 1 (israel)
Sport 1 HD (israel)
Sport Plus (russia)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 4 (alb) / HD
SuperSport HD4 (za)
TV2 Sport (den) / HD
Viasat Football (nor)
Viasat Sport (swe)
Viasat Sport HD (nor)
»» AUS: ESPN
»» CAN: Sportsnet World
»» CYP: Cytavision Sports 2
»» FRA: beIN Sport Max 7
»» ISL: Stöd 2 Sport / HD
»» MLT: TVM 2
»» NED: Sport 1 Tennis
»» SUI: TeleClub Sport 6 / HD
»» USA: Fox Soccer 2GO
»» USA: Fox Soccer Plus

Bende dreambox vardı ama , o digiturk işleri yapılırken almıştım , yok flashla , yok şu versiyonu kur falan derken iyice bozmuştum bir ara , gidip 100-150 TL lik bir standart receiver alsam , yukarıdkai kanallar şifreli midir (Hotbird ve Turksat olması lazım )
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

ya birak abi aykt olsa

evet mencistir soyle iyi boyle iyi 3 5 istatistik koyar su kadar mac yenilmedi,az gol yiyor,cok kosuyor bilmem ne diye psirik psirik konusacagina boyle cikip konussun 5 yiyelim.manuya kaybetmek kadar dogal bisey yok,kimse niye yenildin diye sormaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...