Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 CL maçları UEFA sitesinde satılıyordu sanki bir ara ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Sotto said: CL maçları UEFA sitesinde satılıyordu sanki bir ara ama... Para vermeyin sakın yazık paranıza her türlü izlersiniz. Ben 2 senedir rahat rahat izliyorum kesilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ya bugunkü city madrid maçı yayınlanıcakmı bi kanalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ntv verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 gonlum gsnin kazanmasından yana, malum ulke puanı. realist bakınca fatih terim bu gazla ofansif kadro sürer 10 dk de 2 tane yiyip kendine gelir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Muslera Eboue-Cris-Semih Amrabat-Melo-Selçuk-Emre Umut-Elmander-Burak çıksın, nasolsa 8-0ı geçene kadar kimsenin umrunda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 o kadro çıkarsa 8 yeriz de 0 atmayız sanki be. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Robert_Poche said: gonlum gsnin kazanmasından yana, malum ulke puanı. realist bakınca fatih terim bu gazla ofansif kadro sürer 10 dk de 2 tane yiyip kendine gelir diyorum. YANİ TARİH TEKERRÜR EDER! LAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 MANCASTAR KOLLA KENDINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Birileri 6 ya,8 e alışık neden se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 METROBÜSLE GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Well come to Hell? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ilk 10 dakika gol gelirse..tecavüz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ve fatih terim bu kadar güzel malzeme veremez yani.. ÇATIR ÇATIR oynamalarını istiyorum lafını maç sonu olası malubiyette ÇATIR ÇATIR ..... ' ler dedirticeksin yani millete. Bunu niye yapıyosun hahahah .. ne demek çatır çutur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Millet kelime oyunu yapar , kahvehane espirileri havada uçuşur diye mi korkucak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kuyrugumuzu bacak arasına kıstıracagımıza cesurca oynayalım, yenilsek de farketmez. yenilmekten korkmadıgımızı anlasın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 korkucak degil.. düşünücek bunu. medyaya demeç veriyosun.. ÇATIR ÇATIR Oynamalarını istiyorum de. 5 tane atsınlar. sonra medya kaynaklı olmasada tüm sanal platformlarda çatır çatır çatırdattılar desinler. Dikkat ediceksin evet. he kaldı ki onu demenin binbir türlü yolu var. "Oyuncularımdan oyundan kopmadan, dsiplinli ve sağlam bir oyun bekliyorum." der geçersin. çatır çatır çutur çutur falan..Caps show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 onu taraftar dusunur ya. teknik direktorun seyinde olmaz twitter'dan catır catır ne oldugunun yazılması. adam catır catır demese baska bi sey bulunur zaten. onemli olan takımına olan guvenini ve korkmadan oynayacagını herkese duyurmak. bunda da gayet basarılı oldu bence. yenilirsek facebook'a malzeme cıktı... ehhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Eternal said: "Oyuncularımdan oyundan kopmadan, dsiplinli ve sağlam bir oyun bekliyorum." tam aykut kocaman lafı. 7 defans 3 orta saha ile maca cıkar sonra da sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Eternal said: korkucak degil.. düşünücek bunu. medyaya demeç veriyosun.. ÇATIR ÇATIR Oynamalarını istiyorum de. 5 tane atsınlar. sonra medya kaynaklı olmasada tüm sanal platformlarda çatır çatır çatırdattılar desinler. Dikkat ediceksin evet. he kaldı ki onu demenin binbir türlü yolu var. "Oyuncularımdan oyundan kopmadan, dsiplinli ve sağlam bir oyun bekliyorum." der geçersin. çatır çatır çutur çutur falan..Caps show. Belki öyle demiştir , medya çatur çutur demiştir . Var mı görüntüsü açıklamanın ? Dese de çok önemli olduğunu düşünmüyorum , sanal ortamda millet öyle dese nolur böyle dese nolur. Zaten objektif yorum yapan hiç yok ki memlekette , herkes kavga küfür 7/24 , onun zaten çözümü yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ntvspor'da izledim ben roportajı demiş baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 toggie said: Eternal said: "Oyuncularımdan oyundan kopmadan, dsiplinli ve sağlam bir oyun bekliyorum." tam aykut kocaman lafı. 7 defans 3 orta saha ile maca cıkar sonra da sdfg. sdf yarın marsilya macına öle cıkıcaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Önemli bir sorum var , bu uydu vs anlayanlar bi yazarsa sevinirim Liveonsat a göre Kanal Listesi Al Jazeera Sport +5 Arena Sport 1 / HD (cro) Arena Sport 3 (srb) AzTV beIN Sport Max 7 bTV Action Digi Sport 2 (rom) Dolce Sport 2 ESPN Brazil ESPN Pacrim GMG Sport 1 Nederland 3 / HD Nova Sports 3 (hellas) nPremium 3 HD RTÉ Two / HD Sky Calcio 3 / HD Sky Sport 1 (germany) Sky Sports *RED button Sky Sports 4 (uk/ie) / 4HD Smart Spor / HD Sport 1 (israel) Sport 1 HD (israel) Sport Plus (russia) SuperSport 3 (za) SuperSport 4 (alb) / HD SuperSport HD4 (za) TV2 Sport (den) / HD Viasat Football (nor) Viasat Sport (swe) Viasat Sport HD (nor) »» AUS: ESPN »» CAN: Sportsnet World »» CYP: Cytavision Sports 2 »» FRA: beIN Sport Max 7 »» ISL: Stöd 2 Sport / HD »» MLT: TVM 2 »» NED: Sport 1 Tennis »» SUI: TeleClub Sport 6 / HD »» USA: Fox Soccer 2GO »» USA: Fox Soccer Plus Bende dreambox vardı ama , o digiturk işleri yapılırken almıştım , yok flashla , yok şu versiyonu kur falan derken iyice bozmuştum bir ara , gidip 100-150 TL lik bir standart receiver alsam , yukarıdkai kanallar şifreli midir (Hotbird ve Turksat olması lazım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Eternal said: korkucak degil.. düşünücek bunu. medyaya demeç veriyosun.. ÇATIR ÇATIR Oynamalarını istiyorum de. 5 tane atsınlar. sonra medya kaynaklı olmasada tüm sanal platformlarda çatır çatır çatırdattılar desinler. Dikkat ediceksin evet. he kaldı ki onu demenin binbir türlü yolu var. "Oyuncularımdan oyundan kopmadan, dsiplinli ve sağlam bir oyun bekliyorum." der geçersin. çatır çatır çutur çutur falan..Caps show. ya birak abi aykt olsa evet mencistir soyle iyi boyle iyi 3 5 istatistik koyar su kadar mac yenilmedi,az gol yiyor,cok kosuyor bilmem ne diye psirik psirik konusacagina boyle cikip konussun 5 yiyelim.manuya kaybetmek kadar dogal bisey yok,kimse niye yenildin diye sormaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar