GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 İzlenimleriniz ne olacak merak ediyorum çok bi rolüm olmasa da ilk profesyonel deneyimim olacak bu 2,3 bölümlük de olsa. Yönetmen beni baya sevdi ilerde baska rol düsünüyorlar falan sizin de eleştirileriniz ne olacak bakalım. 2007den beri tiyatro kapılarında koşturmam nihayet meyvesini veriyor tabi tiyatral yönden yettigi kadar kendimi tatmin eden işler yaptım ama ilk defa cebime para girmeye başladı ve beklemediğim kadar güzel bir ortamda calışıyorum, yönetmenin o kadar kişi arasından bana aferin demesi bile fena gaz verdi heh şimdi kaybettiğim 12 sınavla ilgili açtığım konuyu düşündüm de cehennem evet! Edit: http://www.imdb.com/name/nm4622185/ affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GwindonSurion said: Yönetmen seni baya sevdi ilerde baska rol düsünüyorlar falan Ahahaha canıms nasıl da heyecanlanmış. Hiç ilgim alakam yok ama madem bi pati oynuyor internetten indirir izlerim. BİZİM AKTÖR ARKADAŞIMIZ VAR diye hava atarız sağda solda en kötü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 adeta ilkokulda öğretmenin kurdela taktığı bir öğrenci heyecanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GwindonSurion said: Yönetmen beni baya sevdi ilerde baska rol düsünüyorlar falan sizin de eleştirileriniz ne olacak bakalım. go go kanuninin çalışma odasının kapısı asfasd şaka bi yana, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Eheh düzelttim, İran'lı Acem'im bu arada Assassinoyum pıçaklı falan, foto atarım aha bu diyip şaaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 oo hadi bakalım tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yönetmen asistanı arkadaş vardı olrda, galiba yapımcı paraları aldı kaçtı yok o oldu yok şu oldu falan derken baya sıkıntılıydı dizi noldu son olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hahahahah HELAL AGA at felan bincen mi yalnız senin kadar ciddiyetsiz bir tiple nasıl asasino olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Love and Revolution Devrimci AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 actor diyi gz. izleriz tabi. ama begenmensem agir konusurum. okan amca gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gratz,izleyip bi küfür ederiz :D ne biçim dizi lan bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ben takip ediyorum diziyi sağlam dizi, en son elemanın kafayı vuracaklardı orda bitti ilk sezon ama Cemal Hünal oynamayacakmış 2. sezonda, yani harbiden kafayı kesecekler demekki son anda kurtarılma olmayacak Surat falan gözükecek mi bu arada çünkü bu immortallar maske peçe falan takıyor paso, sonra sözün var mı yoksa sadece dövüş sahneleri mi? Bu arada başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 İmzalı foto yolla bize sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hayırlı olsun yönetmene pek yüz verme, namusunu koruyarak yüksel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 helal TEAM o7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yaptığımız onca photoshopla iyi bir pr çalışması yapmışız belli ki işe yaramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi bekliyoruz haydi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sevişme sahnen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kaç para aldın, doğru söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yüzünü eskit biraz daha çok para alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hatta gel biz eskitelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 izlerseniz ekime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar