BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 evime o farkı hissettirecek kadar iyi donanım gireceğine inanmadığımdan sorun yok, kulak lan bu, adam karşımda konuşurken bile flac kalitesinde ses gelmiyor kulağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GERGE said: Yok, fark ediliyor ama sanatçının müziğine o kadar değer verip en yüksek kalitede dinlemek istiyorsan niye D&R'a gidip parasını vererek plak ya da o yoksa CD almıyorsun? ortalama bi kulaklıkla farkedebileceğine inanmıyorum ben nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hala digital olarak maks 3-4 dolara bluray sahibi olamıyoruz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dijital fikir hakları konusunda tez yazacam (ciddiyim) sırf GERGE için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Fakirim, araba alacak param yok, şu galerinin camını kırıp bir tane çalayım, Opel'i ve galericiyi gelirinden edeyim. Fakirim, albüm alacak param yok, şu torrentin indireyip müzisyeni ve müzik dükkanını gelirinden edeyim. Bu ikisi arasındaki tek fark verilen zararın maddi büyüklüğü, etik olarak tamamen aynılar. Parasızlık her şey için otomatik olarak kullanma hakkı sağlamaz. TTNET Müzik'de bedavaya dinliyorsun, TTNET'in reklam geliriyle de müzisyenlerin ücreti ödeniyor. Paran yoksa bunu kullan. Mp3 dinlediğine göre bilgisayarın vardır, bunu kullanmaya yetecek internet erişimini Vodafone 7.99TL'ye veriyor ki burada olduğuna göre internet erişimin de var. Ben ortaokuldayken CD almak için öğle yemek parasından kısarak para biriktirirdik. Şimdi işler bir garip. "Paramız yok bizim" her türlü dijital suç için geçerli bir mazeret sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gerge ne işle uğraşıyorsun merak ettim,öğrenciysen ne okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Hukuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GERGE said: Fakirim, araba alacak param yok, şu galerinin camını kırıp bir tane çalayım, Opel'i ve galericiyi gelirinden edeyim. Fakirim, albüm alacak param yok, şu torrentin indireyip müzisyeni ve müzik dükkanını gelirinden edeyim. http://i.eatliver.com/2008/3428.jpg welcome... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://www.devtopics.com/wp-content/uploads/2008/08/piracyistheft.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 korsan kullanımı sonuna kadar hakkeden durumlar da yok değil hani işin aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 artık müzik dünyasında bağış dönemine geçilmeli. grup site açıp albüm başına 1$ a yüksek kaliteli download linki koymalı. altında da beğendiyseniz bütçeniz ölçüsünde yüksek fiyattan alın yazmalı. çok beğenen albümünü dinleyip beğendikten sonra gider mağazadan alır baş ucuna da koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 @gerge awww. nasıl çalıyo acaba geliri? diğer adam eğer pirate çekmemiş olsa gidip oradan alacak diye bir kaide mi var? yalnızca bir kişinin oynayacağı oyunu, dinleyeceği müziği daha fazla kişi dinliyor oynuyor. satacak adam yine satsın, gelirinde azalma yok ki. o zaman tükanın yanına biri tükan açınca da "deytukorceeebbbs" diye ağlasın garipler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Oyuna mesela tepkiliysen korsan kullanmak yerine hiç kullanma. Ben öyle yapıyorum. Assassin's Creed'leri hâlâ oynamadım mesela. Ya da herhangi bir Ubisoft oyununu; sadece Dark Messiah of Might and Magic, Farcry, Beyond Good & Evil ve Morrowind oynadım onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Korsan dinlediğin binlerce şarkının hiç birini mi almazdın korsan gibi bir şey olmasaydı? Hiç müzik dinlemeden, film izlemeden mi yaşardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dizi izliyorum ben korsan. bi de film arada sinemada kaçırdıysam. oyun vs ile değil derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 opelin korsanı cıksa onuda kullanırım nolıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 steam gibi platform lazım steam şu işe girse bluray ve muziklerde korsan azalmazsa neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Geleneksel 3 ayda bir gerçekleşen "GERGE ve telif hakları" başlığına hoş geldiniz. Edit: Flac dinlerken ki farkı 20-30 tl'lik kulaklıklarla anlamak güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ayrıca yaşayın 5 liraya 100 tane mp3 aldım grubuma 25cent destek oldum. bu aksamki sakızları benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hoş bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 en azından çalmadı, parasını ödedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Deathblade said: Geleneksel 3 ayda bir gerçekleşen "GERGE ve telif hakları" başlığına hoş geldiniz. Bırakmıştım ben konu açmayı, başkası açtı yani bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GERGE said: Korsan dinlediğin binlerce şarkının hiç birini mi almazdın korsan gibi bir şey olmasaydı? Hiç müzik dinlemeden, film izlemeden mi yaşardın? haha yahu ne alakası var? şu anda mevcut durumdan bahsediyoruz. mevcut durumda böyle bir teknolojinin var olduğu durumdan bahsediyoruz. sadece müzik değil ki bu. oyun, film, işletim sistemi, office programları dönen parayı bilmiyorsun heralde. millet 1 dolara çalışıyo günde, kahveye çıkmayayım para gitmesin diye evine internet bağlatan adamlar var bu ülkede. üzgünüm, burjuva hukukunun getirdiği saçmalıkları savunamayacağım bu yüzden. dipnot: ha burjuva hukukunda dahi "stealing income" değildir o. hırsızlığın tanımını yap istersen bir hukukçu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Red said: steam gibi platform lazım steam şu işe girse bluray ve muziklerde korsan azalmazsa neyim this Bi de diyelim bende hem Beatles In Mono, hem de The Beatles Stereo Box Set var. Bunların ikisi de 150'şer dolarlık setler. Ben bi güzel oturdum hepsini MP3'e çevirip attım telefonuma. Adam bu ne kardeş bütün bidılzı almışsın dese ne diycem adama, "gel eve Beatels koleksiyonumu gösteriyim" mi dicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 zamundaya bulaşmasınlar da gerisi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar