BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 üç kere uyardıktan sonra akıllanmazsam ceza kesilecekmiş. şu bölüm ayrı efsane olmuş: said: Otomobildeki korsana ceza Kişilerin araçlarında internetten indirilen müziklerden oluşturulan albüm bulundurmasının da suç sayılabileceğini dile getiren Çelik, “Siz bedelini ödeyerek parça indirebilirsiniz. Fakat internetten indirdiğiniz parçalarla yaptığınız albümü bir arkadaşınıza veremezsiniz. Bir trafik çevirmesinde aracınızda doldurma albüm bulunuyorsa albümü size veren kişi ceza ödeyecek” diye konuştu. http://gundem.milliyet.com.tr/facebook-ta-muzik-paylasana-50-bin-lira-ceza/gundem/gundemdetay/17.09.2012/1597378/default.htm?ShowPageSkin=1
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lan sanki ülkede yasal, kaliteli mp3e ulaşmak çok kolaymis gibi bir de yasa çıkartıyorlar
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 said: Çelik, “Siz bedelini ödeyerek parça indirebilirsiniz. Fakat internetten indirdiğiniz parçalarla yaptığınız albümü bir arkadaşınıza veremezsiniz. Bir trafik çevirmesinde aracınızda doldurma albüm bulunuyorsa albümü size veren kişi ceza ödeyecek” diye konuştu. tamam biz tr vatandaşları olarak hepimiz istisnasız olarak bakan çelikten aldık tüm albümleri.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aynaya astıklarımız da sayılıyo mu
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ne kafası yaşıyo bunlar anlamıyorum ki,her güne daha da saçma haberlerle uyanıyorum
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Demet Akalının felan albümleri parayla satılıyor mu ki?
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Virüs, trojan ve worm dolu cd'mi test etme fırsatı doğdu. :D
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ahah bakanın bilgisayarında türkçe müzük ve yabancı müzük diye iki klasör 100 gb internet cafe mp3 arşivi yoksa bişey bilmiyorum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Yasal mp3'e ulaşmak kolay. Yerli: http://www.ttnetmuzik.com.tr/ (100 mp3 3 TL'ye, yerli-yabancı arşivi dinlemek hem PC'de hem de mobilde ücretsiz. Buna çok pahalı diyorsanız ekmek bile yiyemiyor durumda olmanız gerekir) Yabancı: 7digital (Albüm ya da şarkı alıyorsun, ses kalitesi çok iyi, fiyatlar 0.49$-9.99$ arası gidiyor, fiziksel albümden daha ucuz daima.) Bir de çok haklı ve yasal bir iş yapıyormışsunuz gibi devlete kızıyorsunuz. Bu sistem bir sürü yerde var ayrıca, graduated response law diye aratın bir. Sonuna kadar katılıyorum bu olaya, gerçekten de uygulandığı ülkelerde %25-40 arası bir artış oldu lisanslı ürünlerin satımında. Graduated response olayı IP adresleri ile oluyor, eğer kaçmak istiyorsanız VPN kullanmanız gerekecek.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 moriarty said: ahah bakanın bilgisayarında türkçe müzük ve yabancı müzük diye iki klasör 100 gb internet cafe mp3 arşivi yoksa bişey bilmiyorum haha aynen
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hayır abicim allahın polisi nereden bilecek benim doldurma cd'deki mp3'lerin yasal olup olmadığını? aptallık ya, her durumda bir saçmalama. cd çalar sinyalinden girecez anons yapacaz vs. cd çalar taktırmayın abi arabanıza ashjfgjag
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Evde orjinali var diyelim. Polis nezaretinde eve gidip gösterecek miyiz =)
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Kafayı mı yediniz arkadaş? İçine veri attığım CD vb türü depolamaya yarayan cihazları içine mahkeme emri olmadan nasıl bakabilirler? Belki şirketimle ilgili özel bilgiler yükledim, özel hayatımı ilgilendiren fotoğraflar videolar vb şeyler var, günlüklerimi yada yeni yazmakta olduğum kitabı bunun içinde tutuyorum? Bazı kesimlerin haklarını koruyacağım diye, insanların en temel insani haklarının çiğnenmesine şakşakcılık yapıyorsunuz.
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 özel hayat mı? ne özel hayatı? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/03/tumblr_lzzbua608I1r49612.gif
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Türkiyedeki korsan parti artık sesini duyurmalı.
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GERGE said: Bir de çok haklı ve yasal bir iş yapıyormışsunuz gibi devlete kızıyorsunuz. devlete değil. hükümete... devletin bazı organlarını hükümet kullanır.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GERGE said: Yasal mp3'e ulaşmak kolay. Yabancı: 7digital (Albüm ya da şarkı alıyorsun, ses kalitesi çok iyi, fiyatlar 0.49$-9.99$ arası gidiyor, fiziksel albümden daha ucuz daima.) ses kalitesi çok iyi dediğin yerde flac albüm yok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GERGE said: Yasal mp3'e ulaşmak kolay. Yerli: http://www.ttnetmuzik.com.tr/ (100 mp3 3 TL'ye, yerli-yabancı arşivi dinlemek hem PC'de hem de mobilde ücretsiz. Buna çok pahalı diyorsanız ekmek bile yiyemiyor durumda olmanız gerekir) Yabancı: 7digital (Albüm ya da şarkı alıyorsun, ses kalitesi çok iyi, fiyatlar 0.49$-9.99$ arası gidiyor, fiziksel albümden daha ucuz daima.) şu çok iyiymiş bunun bir de film ve diziler için olanı olsa keşke hani atıyorum 20 tl verip br-rip alacağıma 10 tl verip br olarak indireyim ki zaten çok beğendiğim ve arşivimde durmasını istediklerimi gidip direk kanlı canlı satın alma şansım var ama bi nickelback albümü almam, 1-2 şarkı için veririm parasını indiririm
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Flassh said: GERGE said: Yasal mp3'e ulaşmak kolay. Yabancı: 7digital (Albüm ya da şarkı alıyorsun, ses kalitesi çok iyi, fiyatlar 0.49$-9.99$ arası gidiyor, fiziksel albümden daha ucuz daima.) ses kalitesi çok iyi dediğin yerde flac albüm yok sanki 320k ile flac arasındaki farkı hissedebilecekmiş gibi
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 odyofil forumlarinda bunu dersen linc edilirsin, aman
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi normal bi insanın o farkı anlaması çok kolay değil. ekipman zaten sıkıntı, onu geçtim yine zor yani
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Yok, fark ediliyor ama sanatçının müziğine o kadar değer verip en yüksek kalitede dinlemek istiyorsan niye D&R'a gidip parasını vererek plak ya da o yoksa CD almıyorsun?
Öne çıkan mesajlar