Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4.Hafta | Beşiktaş J.K. - S.B. Elazığspor | 17.09.2012 @20.00

oldun

Öne çıkan mesajlar

Forvet şart, varyasyon yok falan denmiş de. Eyvallah attığımız goller balık falan ama kaçırdıklarımızın çoğu da o yok dediğiniz varyasyonlarla oluşmuş pozisyonlar. Ha onları atamadık başkalarını attık.

Bunun haricinde takım güzel pas yapıyor, çok koşuyor ama inanılmaz bir pres yani. Çok istekli takım. Eğer devre arasına kadar liderle farkı 6 puan civarında tutabilirsek belki ara transferde iyi bir golcü alabiliriz diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

sivokun pozisyon faul değil mi? lol
necip de girdi tekmeyle sarı aldı bi de itiraz etti üstüne utanmadan.

abi neden tek taraflı bakıyorsnz ?

dakika 90 da adam arkadan cifte daldı ekrem'e faul calmadi üstne bizm 2 adam sari yedi, orhan 3 tokat atti orda. varsa yoksa sivok necip.. objektif olmayi ögrenelm plıuıs
Sosyal ağlarda paylaş

Objektif olmayı öğrenelim diyip de saçmalamak da iyiymiş...

Diğer pozisyonları görmedim ben,maçı da izlemedim maçtan sonra trtspor'da pozisyonlara bakıyorlardı 2 tane pozisyon gördüm onlar da söylediklerim...
Sivok'un pozisyon ceza sahasının dışında gibi duruyor ama faul çok net, top kontrolünde değil diye kırmızı çıkartmayabilir ama çıkartsa da kimse ağzını açıp yok efendim şuydu buydu diyemez.
Necip'in pozisyon zaten kırmızı kart, aynı hareket Beşiktaş'lı bi futbolcuya yapılmış olsa 3 ay ağlarsınız yıldızlarımız tekmeleniyor diye...
Sosyal ağlarda paylaş

Sivok'un pozisyonu karışık biraz, EPL'de böyle birçok pozisyonda çalmıyor bile hakemler kalk diyor bu maçta olduğu gibi ama en yakın örneklerinden bu sezon ki ilk Liverpool maçında benzer bir pozisyonda Agger'e direk kırmızı çıkartıldı ceza sahasındaki sadece el teması vardı, vücut bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam. EPL'de çok sık görülüyor bu tip pozisyonlar,

bana kalırsa faul değil, birebir mücadele de oradan rakip geliyor mu diye bakmıyor ve kolunu sallayıp vuruyor. Aşağı çekme vs. gibi birşey yok çünkü rakip kendini bırakıyor kolu kendine takınca penaltı için,

çalınsa tahminen yine bu konuşulur, sonra kısa sürede unutulup giderdi. Yoruma açık pozisyon, hakem kararı ki ben çalmazdım ama çaldığı takdirde de dediğim gibi niye çaldı demezdim tahminen.

Necip'in pozisyonu görmedim özetlere koymamışlar, maçı da izleyemedim zaten. Bu pozisyona bayağı bir yerde kart diyorlar gerçi bilemiyorum görmek lazım.

Özetlerden yorum yapılmaz ama kısa sürelerde bile iyi oynadığımız görülüyor. Birkaç pozisyonda daha takım olabilseydik bu maç daha büyük bir farka gidebilirdi. Olcay'ın mesela dışarı çıkarmayıp harcadığı pozisyon çok sinir bozucuydu. Ona rağmen Olcay bayağı iyi gözüküyor ki Fernandes dışında takımda sağlam bir yaratıcılığa sahip olan tek kişi, keşke erken pişselerde de Olcay-Fernandes-Oğuzhan-Muhammed tandemini bir arada görme şansımız olsa. Hepsi yaratıcı ve delici oyuncular,

Bizim ülkede pas-kontrol-topu sür-pas şeklinde oynandığı için futbol Fernandes-Olcay'ın oyunları gözüme çok hoş geliyor. Ülkede yine örnekleri var buna benzer ama cidden işin içine Fernandes'in kalitesi girince bir başka oluyor. Zevk almayan yoktur,

iyi oldu, bu kadar çok gol atmamız da sevindiriyor. 4 maçta 10 gol ne zaman atmış Beşiktaş'ta :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...