Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 http://i.imgur.com/vedmI.png herkesin bir legendary'si olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Gift of Fortune u bitirebilen cok rahat yapar ama cok zaman gerekıyor yanı bıraz abartılmıs ben daha kısa dıye bılıyordum yapımı. Sonucta sadece goruntu ıcın bu kadar işkenceye katlanmak gereksiz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 milleti de anlamak mümkün değil ha. katlanmayın abicim o zaman zorla yaptırıyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Epey karışık bir grafik olmuş yaw, hangi kısımlar seçim, hangi kısımlar birleşim anlaşılmıyor. Bildiğimi de karıştırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ben bu grafikten sonra vazgectim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 3 piksellik itema rocket science kastırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 xenocide tek bisey soyleyecem legendary skinlerini gordunmu? hangısı ıcın ooOo muthis dedın o kadar ugrasıp disko topundan mace mi yapacaksın? yoksa boncuk tabancası gıbı pistolmu? yada kır çiçekleriyle dolu bowlarımı? ya insan biraz ozenir su legendarylere. tek goze guzel gorunen bolt vee twilight bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Var mı güzel bir yer ayrıntılı görüntüleri gösteren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 oha neler neler istiyo. abi ne özelliği varmış bu legendary itemlerin? herkese tek mi atıyomuşuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yok stat, damage falan aynı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Size bir şey söyleyeyim. Mystic silahları legendary silahlarından daha şekilli duruyor. Ben mesela, "Mystic Spike" isimli iki dagger yaptım kendime, insanın baktıkça bakası geliyor. Üstelik, Mystic'te yapılan bow, sword, kalkan, staff falan da çok güzel görünüyor bana göre. Bir tek tabancalarını pek beğenmedim. Biraz sade olmuş. Bir deneyin derim. Yapımını da anlatayım isterseniz bilmeyenler için. Mesela dagger için. 5xOrichalium dagger blade 5xOrichalium dagger hilt (Bu ikisini weaponsmith'e yaptırabilir veya TP'den alabilirsiniz) 30xMystic token 1xŞu mystic forge kızından 50sp'ye alınan mor zımbırtı. Dördünü forge koyarsan sana mystic silahını veriyor ki exotic'tir. Tipi de on numaradır bana göre. Diğer silahlar için de aynı formül geçerli. Silahı oluşturan iki parçayı (tabii orichalium olması şartıyla) alıp diğer parçalarla forge'a atınca silahınız oluyor. Bana kaça mal olur diyorsanız. Dagger için söyleyeyim: eğer orichaliumları alıp kendiniz parçaları imal ederseniz (yada bir arkadaşınıza yaptırırsanız) 50 parça orichalium ore gerekiyor. Bu da yaklaşık olarak 1.30 golda falan mal oluyor. Yok eğer hilt ve bladeleri satın alırsanız da 2.5 golda geliyor. Tabii tokenlerinizin olduğunu var sayıyorum. eğer yoksa onlar için de yaklaşık 30-35 silver harcamanız gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Legendary'lerin sadece görüntülerinden öte efektleri de var. Mystic exotic'lerde öyle özel bir efekt yok. Twilight ve Sunrise videolarını izlediysen, Twilight taşıyan amca yürüdükçe ardından gölge ayak izleri bırakıyor, saldırdığı zaman böyle duman efekti gibi bir iz bırakıyorlar arkalarında, vs. Bir de e-peen özellikleri var tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Hiç bir thief ardında iz bırakmak istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Duyanda full stealth geziyorlar sanır, benim gördüğüm tüm thiefler zıplaya zıplaya neşeli bir noel baba gibi etrafa caltrops saçıyordu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Onlar görebildiğiniz anlar. Bir de göremediğiniz anlarda ne yaptığımızı bir bilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MdA4MlrF5mA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Legendary weapon lar çok güzel gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar