Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Holy said: Yok çoğunluk olarak kısa dönem gidiyor yurtdışına. Uzun ihtimali de var tabi. Onun dışında yok master yapan uzun gider, doktora yapan kısa gider falan gibi hurafeler yalan. Herkesin şansına mı diyim artık yoksa oradaki adamların adaletine mi kalmış bilemiyorum ama kısa da uzun da olabilir. Peki abi sence dil sinavina girip yurtdisina gitmek istemiyorum demek diye bir sey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Dil sınavı isteğe bağlı. Bilmiyorum diyip girmezsin olur biter :) Ha pardon sen girip burda kalmak istiyormuşsun. Onun garantisi yok ama dil sınavına girdikten sonra her yer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bizim bi tanıdık ingilizce bildigi için belçika da konsoloslukta(yada ona benzer bir yerde) askerliğini yaptı. yani olur mu olur ama afganistanda olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 hollanda amsterdam'da askerlik yapmış benim tanıdık. red light'ta askeri eğlence merkezinde saz çalmış. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 teyzemde batmandi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bütün Türkiyeden en en en torpilli 10 kişi falan natoda askerliğe gidebiliyor yani öyle pek kolay bir iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 artık torpil yok herşey bilgisayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 onunda hilesini bulmuşlar... yarış esnasında alt ile F4 tuşlarına aynı anda yapınca araba daha hızlı gidiyomuş öyle duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 lovecraft0Z said: bizim bi tanıdık ingilizce bildigi için belçika da konsoloslukta(yada ona benzer bir yerde) askerliğini yaptı. yani olur mu olur ama afganistanda olabilir tabi. Kisa mi yapmisti abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Torpil olmadığında katılıyorum. Askerdeyken kosova'da barış gücü olarak yapmış biri ile konuşmuştum ve askerliğini çok rahat geçirdiğini söylemişti şoför olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bir de askeri ateselikler var tabi konsoloslukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 salı günü subeye gidiyorum ben basvuruya gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben dün hallettim işleri aralıkda gidicem çok sağlam torpil var hava kuvvetleri komutanı olarak yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Giovanni said: lovecraft0Z said: bizim bi tanıdık ingilizce bildigi için belçika da konsoloslukta(yada ona benzer bir yerde) askerliğini yaptı. yani olur mu olur ama afganistanda olabilir tabi. Kisa mi yapmisti abi? hatırlamıyorum. ama böyle bi şey olma ihtimali var sonuçta, hem avrupada yapsan kısa uzun ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bugün giden var mı şubeye? aralık doldu mayısta pls demiyorlar di mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Cokomantis said: bugün giden var mı şubeye? aralık doldu mayısta pls demiyorlar di mi daha? O ne yaa oyle bir ihtimal de mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 millet abanırsa öyle şeyler duyabiliyoruz ama sanmıyorum şu dönemde kaçmak daha moda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 gençler subeye giderken neler götürmek gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 gerekli şeylerin hepsini götürsen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Loex said: ben dün hallettim işleri aralıkda gidicem çok sağlam torpil var hava kuvvetleri komutanı olarak yapıcam anlamsız güldüm şuna asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Evet beyler subeden geliyorum. Aralik'da askeriz hayirlisiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 gacırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ah be abi gitmeme sansiniz olsa keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ya abi doktoraya baslasam bile bedelli cikacagi belli degil. Hem ciksa bile ben 30 yasima gelmeden once cikmamasi lazim, 30 yasimdan sonra da doktora bitene kadar 1-2 sene kaliyor vs. 5 ay gitmeyecegim diye 3 sene yurtdisi da mantiksiz. Isim gucum burda. Inan simdiden rahatladim su is kesinlige ulasinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Kasımda evrakları almayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar