Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

349. Dönem (Aralık 2012) KD. ve YD. Subay Adayları

photographer

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
uzun dönemse nisanda gidilir. kısa dönemse gidilmez.
ben uzun dönem yaptım ve aralıkta gittim. tunceli 4. komando tugayında yaptım. 2 kış geçirdim anlayacağın. 2 yaz geçirmek 2 kış geçirmekten bin kat iyidir.
kısa dönemde aralıkta gitsen yaza doğru döneceğin için güzel olur. nisanda gitsen bu seferde yaz bitecek kış döneceksin falan uzun iş. ben hep o kısmından bakıyorum başıma gelenlerden dolayı :)
Sosyal ağlarda paylaş

kısa dönem gidicem aralık celbini kaçrıdım pek istekli değildim geerçi yine istekli dğeilimde çok sıkıntı iş başvurularında
aradan çıksın istiyorum ama yazın yapıcam işte. Gerçi çalışırsam yazın iznim olmaz bişey yapamam çalışmazsam da para olmaz yine bişey yapamam =)

Bi de kütük tekirdağ olduğundan doğu falan terörün dibine düşeriz yazın bi de bol çatışmalı ve parçalı barışlı aylar olduğundan devletime zeval gelmesin diye gitsem mi askere?
Sosyal ağlarda paylaş

28 şubat son deil mi?

eğer evdeysen iş-güç yoksa git çıkar aradan ağustosa kadar beklenmez bi daha.Veya ne bilim aralık düsünüyosan hiç beklenmez bu tarihten itibaren.Doğuya gideceğin varsa gidersin aralık-nisan-ağustos fark etmiyo onun için.

ha bu arada bu sınav olayı nisanda sonmuş.Nisandan sonraki celplerde kendileri seçecekmiş(veya online tam anlayamadım orayı) şube başkanı söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ben gitmedim ya.

son anda risk aldım geçen hafta istediğim yer ile görüştüm 1-2 gün içinde belli olacak dediler eğer olmasaydı 28'inde başvuru yapıcaktım 27'si oldu hala haber yok hatta evraklarım hazırdı sabah giderim başvururum dedim 28'i sabah aradılar işe başlayabiilirsin diye=)

şimdi 2 yıl tecilli yükek lisans falan ydışı kapısı bakarım oldu oldu olmadı 29-30 yaşında asker olurum :p
Sosyal ağlarda paylaş

Askerliğin kötüsü olur da iyisi olmaz, ufuk falan da açmıyor arkadaşlar. Televizyonda gördüğünüz vasat halk kitlesi var ya, hah işte onlar var askerde. Farklı ya da yeni bişey değil. O yüzden aman diyeyim kaçma kurtulma şansınız varsa sonuna kadar zorlayın, 5 ay 5 aydır sonuçta ölümlü dünya. Hapse girmenin bi anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

askerde askerliği uzatacak o kadar çok şey var ki bunları yapıp yapmamak tamamen size kalmış oluyor.

hayatla ilgili kararlar vermenizi sağlıyor çünkü o kadar çok düşünmeye zamanınınız oluyor ki kafanız canınız sıkkınsa gidip rahatlamak ta olası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...