zaidral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Daha once bahriyeli olup da golcuk'te yapan var mi? Tatil, pardon acemi dun bitti. Destek kitalar komutanligi tavsiyelerine acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 up! Oğlummm Nisan'da askere gidilir mi? gidiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Gidilmez. Gitme. Askere aralıkta gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 uzun dönemse nisanda gidilir. kısa dönemse gidilmez. ben uzun dönem yaptım ve aralıkta gittim. tunceli 4. komando tugayında yaptım. 2 kış geçirdim anlayacağın. 2 yaz geçirmek 2 kış geçirmekten bin kat iyidir. kısa dönemde aralıkta gitsen yaza doğru döneceğin için güzel olur. nisanda gitsen bu seferde yaz bitecek kış döneceksin falan uzun iş. ben hep o kısmından bakıyorum başıma gelenlerden dolayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kısa dönem gidicem aralık celbini kaçrıdım pek istekli değildim geerçi yine istekli dğeilimde çok sıkıntı iş başvurularında aradan çıksın istiyorum ama yazın yapıcam işte. Gerçi çalışırsam yazın iznim olmaz bişey yapamam çalışmazsam da para olmaz yine bişey yapamam =) Bi de kütük tekirdağ olduğundan doğu falan terörün dibine düşeriz yazın bi de bol çatışmalı ve parçalı barışlı aylar olduğundan devletime zeval gelmesin diye gitsem mi askere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 git ben de gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ben geçen yaz gittim, askeri kampa düştüm paşalar gibi askerlik yaptım şort + parmak arası terlikle sahilde güneşlenerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ağbiii henüz karar veremedim ki bugün öğrendim 31 ocak sonmuş başvuru için napacağımı bilemedim şimdi çok fena tırstım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 28 şubat son deil mi? eğer evdeysen iş-güç yoksa git çıkar aradan ağustosa kadar beklenmez bi daha.Veya ne bilim aralık düsünüyosan hiç beklenmez bu tarihten itibaren.Doğuya gideceğin varsa gidersin aralık-nisan-ağustos fark etmiyo onun için. ha bu arada bu sınav olayı nisanda sonmuş.Nisandan sonraki celplerde kendileri seçecekmiş(veya online tam anlayamadım orayı) şube başkanı söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 neyi kendileri seçiyorlar uzun-kısa olayını mı? Bimiyorum babam sormuş şubeye de 31 ocak sonmuş demişler bi arayım tekrar heyecan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yok ya sallama bi sınav oluyosun ya artık tuzlaya felan gitmene gerek kalmayacak.Birşeye etki etmiyo zaten sınav kendileride sölüyor.Boş iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sınav ilk etapta yalan bişi. şöyle düşünün torpilliler > tsknin ihtiyacı (mesleklere göre vs) > uzun kısa dönem ihtiyacı > hava kara ihtiyacı> en son senin tercihin ve sınav sonucun. genel kanı bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 suandan ıtıbaren tecılı bozdurup en yakın ne zaman gıdebılıyoruz askere.cok pis askerliğim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bir an evvel gelin kurutulun dertten benim mayıs da bitiyoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bence mümkünse gitmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Yapraktan kaçılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Gidin rahatlayın sonra gidecek olanlara gidin rahatlayın diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 349lar yardırıyordur şimdi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 sakın askere karsa düşmeyin ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben gitmedim ya. son anda risk aldım geçen hafta istediğim yer ile görüştüm 1-2 gün içinde belli olacak dediler eğer olmasaydı 28'inde başvuru yapıcaktım 27'si oldu hala haber yok hatta evraklarım hazırdı sabah giderim başvururum dedim 28'i sabah aradılar işe başlayabiilirsin diye=) şimdi 2 yıl tecilli yükek lisans falan ydışı kapısı bakarım oldu oldu olmadı 29-30 yaşında asker olurum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Askeliğin iyisi kötüsü olmaz derler ama sonuçta aradan seneler geçince gerçekten komik anılar kalıyor, iyidir askerlik insanın ufkunu açar ne olursa olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Askerlik ufku açar yeni kararlar vermenize sebep olur. Çok değişik bir ortam. Şu askerlikte 4 senelik ilişkim bitti daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Askerliğin kötüsü olur da iyisi olmaz, ufuk falan da açmıyor arkadaşlar. Televizyonda gördüğünüz vasat halk kitlesi var ya, hah işte onlar var askerde. Farklı ya da yeni bişey değil. O yüzden aman diyeyim kaçma kurtulma şansınız varsa sonuna kadar zorlayın, 5 ay 5 aydır sonuçta ölümlü dünya. Hapse girmenin bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 İşte o kitle ile o süreyi geçirmek "zorunda olmak" bile illa ki bir şeylerin gelişmesini sağlar, yapmamanın imkanı da yok gibi çok küçük ihtimaller dışında, eninde sonunda yapılacaksa mümkün olduğunca erkenden bitirilip kurtulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 askerde askerliği uzatacak o kadar çok şey var ki bunları yapıp yapmamak tamamen size kalmış oluyor. hayatla ilgili kararlar vermenizi sağlıyor çünkü o kadar çok düşünmeye zamanınınız oluyor ki kafanız canınız sıkkınsa gidip rahatlamak ta olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar